24editor - Scriptie nakijken Avaliações 317

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben uiterst tevreden met de diensten van 24Editor. Ze hebben mijn document grondig nagekeken en voorzien van waardevolle feedback en correcties. De redacteuren zijn professioneel en zeer bekwaam in... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hi, Ik had moest met spoed een document laten beoordelen voor school. Ik kon meteen bij 24editor terecht. Ze hebben mij verzekerd dat mijn opdracht op tijd wordt nagekeken. Zij zijn deze belof... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik ben zelf geen taal wonder en heb daarom 24editor mijn scriptie laten controleren. Zij hebben goede feedback gegeven om de volgende keer aan te denken. De wijzigingen waren duidelijk aangebracht e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hartstikke blij met de 24editor, vooral met Robin: ze stond me te woord telkens snel en deskundig. En dat in zo'n drukke periode! Echt dankbaar voor de persoons- en oplossingsgerichte aanpak, snel res... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Instituição Educacional

Sobre 24editor - Scriptie nakijken

100% Tevredenheidsgarantie

24editor vindt het belangrijk dat elke student de beste behandeling krijgt. We beantwoorden al je vragen voor, tijdens en na het nakijken van je scriptie, zodat jij je scriptie met een gerust hart kunt inleveren. Onze ervaren scriptie-experts helpen jou je slagingskans te vergroten.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

317 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer flexibel bedrijf dat luistert en…

Zeer flexibel bedrijf dat luistert en zeer complete feedback teruggeeft. Enorm veel aan gehad en mijn scriptie is er een stuk sterker van geworden! Zeker een aanbeveling. Ook eerder teruggekregen dan afgesproken. Bedankt Olga!

10 de junho de 2018

Super service!

Ik heb voor de tweede keer gebruik gemaakt van 24editor en het is weer super goed bevallen. Het werk wordt optijd geleverd en alle wijzigingen worden tot in de puntje uitgelegd.

29 de maio de 2018

24 Editor heeft mijn stukken grondig

24 Editor heeft mijn stukken grondig, juist en snel gecontroleerd. Ik krijg een versie waarin alles volledig was aangepast en een versie waarin ik kon kiezen welke aanpassingen toe te passen. Ook kreeg ik een uitleg bij de wijzigingen, waardoor ik er ook nog iets van heb geleerd. Ik zou 24 Editor zeker aanraden!

29 de maio de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitstekende feedback en de…

Uitstekende feedback en de desbetreffende persoon, helaas geen naam, is een topper. Ruim op tijd een terugkoppeling gekregen en helder. Uitstekend!!

Merci

4 de maio de 2018
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fijne en vooral snelle service

Fijne en vooral snelle service! Goede feedback gehad, waar ik zeker wat aan heb gehad. Daarnaast had ik ook om feedback gevraagd over structuur. Echter bleek dit eerder over rapport opbouw/structuur te zijn dan over de tekst opbouw of zinsopbouw in je hoofdstukken. Dit had ik wel verwacht.

24 de abril de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede controle ook bij gebruik van vakjargon

Goede prijs voor het goed na kijken+verbeteren en uitgebreide feedback. Daarnaast word vakjargon bij twijfel opgezocht door de controleur en niet zomaar ‘verbeterd’. Bij blijvende twijfel word dit aangegeven in het document. Super!

24 de abril de 2018

Top service

Heb zelf veel moeite om tekst goed op papier te krijgen. Heb dan ook zeker veel gehad aan de feedback en de hulp bij het beter onder woorden brengen van mijn scriptie. Kan dan ook met trots zeggen dat ik geslaagd ben :) geld is het zeker dubbel en dwars waard

6 de abril de 2018

Stereo

Goed en grondig naar gekeken. Met uitgebreid en duidelijk onderbouwde feedback.

31 de março de 2018

Snelle en behulpzame service

Een zeer nette en professionele Engels vertaling ontvangen. Feedback heeft mij ook nog geholpen om het hier en daar nog wat aan te scherpen. Het was ook nog eens sneller aangeleverd dan de gestelde deadline.

16 de março de 2018
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle en duidelijke dienstverlening.

Mijn scriptie werd sneller nagekeken dan de deadline. Dat was heel fijn. Ik ontving 2 versies. 1 verbeterde versie en 1 versie met alle opmerkingen.
Ik adviseer de verbeterde versie nog wel na te lezen want sommige zinnen klopte niet meer en dan haal je zelf ook nog wat dingen uit de tekst.

Voor de rest raad ik iedereen aan die geen hoogvlieger is met spelling en grammatica het stuk na te laten lezen door een deskundige. Je zal verbaasd staan over hoeveel ze corrigeren.

15 de março de 2018

Topservice!

Ik ben enorm tevreden over 24editor. De service is uitstekend. Het beschikt over een livechat, waar ik belangrijke vragen aan heb gesteld. Ik kreeg een zeer snelle reactie op al mijn vragen via de livechat. Tevens is het verbeteren van een brief binnen 24 uur prima georganiseerd. Professionele taalkundigen verbeterden mijn brief op allerlei aspecten. Ik kreeg binnen 24 uur een feilloze brief teruggestuurd, waar ik nog steeds heel blij mee ben. Hierbij wil ik de gehele team bedanken voor de uitstekende dienstverlening. Ik wil vooral Renee bedanken voor het controleren van mijn meerdere brieven. Al met al, zou ik dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

19 de fevereiro de 2018
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.