Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sinds 1 jaar diverse keren besteld via 2cheap. Snelle levering, goed verpakt. Product is conform omschrijving en foto's. Bij 1 levering schade aan aantal fragiele glazen onderdelen: gebeld, ( na vijf... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kruiwagenwiel op vrijdag besteld; 2cheap leverde zaterdags het wiel al. Zeer goed verpakt (alleen door het smijten bij DHL was er een scheur in de verpakking ontstaan waardoor een plastic onderdeel wa... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Slecht om eind november batterijen te leveren die als einddatum 2-2023 hebben! Oké de prijs was iets lager t.o.v. de normale prijs in de winkels maar had ik dit vooraf geweten had ik ze zeker elde... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Verkoopt goedkope plastic rotzooi uit China en vraagt hier absurde prijs voor + verzendkosten!! De verzendkosten zijn hoger dan de plastic troep. Daarnaast kun je de producten niet gratis retourneren... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Departamento
  2. Armazém

2Cheap hét online warenhuis in huis & tuin Wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor de aanhangwagen, auto, caravan of mountainbike, dan bent u bij 2Cheap aan het juiste adres. Voor de juiste prijs en kwaliteit kunt u hier terecht voor aanhangwagen-, auto-, caravan- of fietsonderdelen. Kwaliteit tegen een scherpe prijs Als webwinkel weet 2Cheap hoe belangrijk een tevreden klant is. Het maakt niet uit om wat voor product het gaat; een achterlicht of een boormachine, de service die u van ons kunt verwachten is altijd even hoog. Wanneer u tijd heeft, bekijkt ons ruime assortiment aan producten! of Like onze facebook om op de hoogte te worden gehouden van de laatste trends en nieuwe artikelen.

Informações de contato

4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

172 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

👍Omschrijving van product was niet…

👍Omschrijving van product was niet conform het artikel, na een melding heet 2cheap de omschrijving direct aangepast en mijn geld inclusief de verzendkosten naar mij teruggestort en mocht ik het artikel houden.👍

8 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Product (vilten lakroller) 5 per…

Product (vilten lakroller) 5 per verpakking heb heb 15 verpakkingen besteld product is zodanig laag in kwaliteit niet zoals een doorsnee vilten lakroller eruit ziet en voldoet niet aan mijn verwachtingen heb een mailtje gestuurd naar hun klantendienst om die terug te sturen maar tot op heden een week later nog steeds geen antwoord!

12 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het is dat ik geen 0 sterren kan geven…

Het is dat ik geen 0 sterren kan geven .
Op zondag voor de carnaval een bestelling gemaakt voor 16 transparante paraplus. Op dinsdag een bericht via contactformulier gestuurd ,met de vraag of ik ze voor vrijdag binnen had . ( Vandaag besteld, morgen in huis stond er . En de paraplis waren op voorraad). Tot op heden niets meer van gehoord .
Blij dat ik heb gekozen voor achteraf betalen !! Ik zal hier nooit meer iets bestellen !!!!

8 de fevereiro de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bestelling van een fietsvelg

Ik had een velg besteld voor een voorwiel en nog wat klein spul maar tot mijn verbazing kreeg ik een enorme doos die bijna geheel bestond uit verpakkingsmaterialen. Ik dacht,” kan dit nu niet even wat efficiënter “. Wat een afval weer!

10 de dezembro de 2025

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Levertijd volgens opgave dus op tijd binnen. Na montage niet anders dan een compliment voor de kwaliteit. Voor dat ietsje meer bestel ik liever hier dan bij Temu of andere chinese sites, waar je altijd moet afwachten of het wat is.

11 de setembro de 2025

Fietsonderdelen besteld bij 2Cheap.nl

Fietsonderdelen besteld bij 2Cheap.nl. Alles keurig binnengekomen binnen de aangegeven levertijd. Alleen een fietsstandaard was een andere dan besteld (en niet passend voor mijn fiets). Gebeld en snel en keurig te woord gestaan. Juiste standaard alsnog geleverd en de verkeerde mocht ik houden.

7 de julho de 2025

Top service

We hadden verschillende fietsonderdelen besteld. Het werd snel geleverd alleen bij de kettingkast zaten de bevestiging onderdelen niet bij.
Een mailtje gestuurd en de volgende dag werd er een kettingkast met bevestiging materiaal geleverd.
Toppie

20 de junho de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.