Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sinds 1 jaar diverse keren besteld via 2cheap. Snelle levering, goed verpakt. Product is conform omschrijving en foto's. Bij 1 levering schade aan aantal fragiele glazen onderdelen: gebeld, ( na vijf... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kruiwagenwiel op vrijdag besteld; 2cheap leverde zaterdags het wiel al. Zeer goed verpakt (alleen door het smijten bij DHL was er een scheur in de verpakking ontstaan waardoor een plastic onderdeel wa... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Slecht om eind november batterijen te leveren die als einddatum 2-2023 hebben! Oké de prijs was iets lager t.o.v. de normale prijs in de winkels maar had ik dit vooraf geweten had ik ze zeker elde... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Verkoopt goedkope plastic rotzooi uit China en vraagt hier absurde prijs voor + verzendkosten!! De verzendkosten zijn hoger dan de plastic troep. Daarnaast kun je de producten niet gratis retourneren... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Departamento
  2. Armazém

2Cheap hét online warenhuis in huis & tuin Wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor de aanhangwagen, auto, caravan of mountainbike, dan bent u bij 2Cheap aan het juiste adres. Voor de juiste prijs en kwaliteit kunt u hier terecht voor aanhangwagen-, auto-, caravan- of fietsonderdelen. Kwaliteit tegen een scherpe prijs Als webwinkel weet 2Cheap hoe belangrijk een tevreden klant is. Het maakt niet uit om wat voor product het gaat; een achterlicht of een boormachine, de service die u van ons kunt verwachten is altijd even hoog. Wanneer u tijd heeft, bekijkt ons ruime assortiment aan producten! of Like onze facebook om op de hoogte te worden gehouden van de laatste trends en nieuwe artikelen.

Informações de contato

4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

172 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een Pro Plus Huifopbouw Metaal voor Aanhanger - 2075 x 1140 x 900 mm besteld zondagavond en geleverd op dinsdag ( snelle levering naar belgie ) de huifopbouw past perfect. Hop naar de volgende bestelling.
Een terveden Belg

8 de agosto de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Breedtelampjes zijn slechte kwaliteit !

9 breedtelampjes besteld en de volgende dag keurig afgeleverd.
Op de site werd aangegeven dat de levertijd 3-5 dagen zou zijn!
Ik ben erg tevreden over de snelle leveringen zou hier zomaar weer iets kunnen bestellen!
De breedtelampjes zelf zijn van zeer slechte kwaliteit en NIET aan te bevelen!!

3 de agosto de 2023

Top!

Snelle levering, correcte communicatie en leuke aankoop bij 2Cheap.

12 de junho de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alles zoals omschreven op de site

Alles zoals omschreven op de site. Verwacht geen technisch hoogstandje ofzo, je krijgt precies waar je voor betaalt. Maar verder dus in orde en geleverd zoals beschreven was (lees de beschrijving extra goed door om teleurstellingen te voorkomen)

19 de maio de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Weer veel te laat bezorgd.

Weer veel te laat bezorgd.
2cheap zegt dat het hun schuld niet is, schuiven het weer af op de bezorgdienst die ze zelf goedkoop inhuren!
Ik betaal gewoon op tijd en het zal de volgende dag bezorgd worden!
Beter een iets duurdere bezorgdienst inhuren die wel op tijd bezorgt.
Alles komt bijna uit China, lage loonlanden met veel kinderarbeid!
Op andere website's staan de producten wel goedkoper en van betere kwaliteit!

10 de abril de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Let op! Levert bijna verlopen producten!

Let op!! Geen beperkt houdbare producten aanschaffen bij deze shop! Houdbaarheid nog 3 maanden waar er twee jaar houdbaarheid gegarandeerd wordt door de originele leverancier. Na bellen, foto van de houdbaarheidsdatum op de verpakking terug gezonden meent Nick van 2cheap dat het product heus langer houdbaar is.. Betreft een desinfectie middel voor dieren/dierenverblijven en in mijn geval voor dure aquaria en inhoud. Dit risico is te groot! Geen compensatie, geen normaal houdbaar product in kilo verpakking of zelfs kleinere verpakking beschikbaar maar ik “mag” retourneren op eigen kosten.. Niks cheap aan hè? Voor kleine rommeltjes misschien een leuke shop maar zou er NIETS kopen waar levens op het spel kunnen staan door gebruik van een verlopen product. Slecht verhaal! Vrijwel nutteloze aankoop, geen klantvriendelijke oplossing, echt too cheap! Oppassen dus.

29 de março de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik had een elektrische pompje gekocht…

Ik had een elektrische pompje gekocht en was naar 2 keer gebruiken he aan/uit knopje kapot.
Contact opgenomen en werd mij verteld dat dat door verkeerd gebruik kwam.
Een knopje hoef je alleen maar in te drukken!!!
Weg 20 euro!! Hele slechte service!! Voor mij geen bestelling meer!!

3 de janeiro de 2023

Ik heb 4 stopcontacten besteld

Ik heb 4 stopcontacten besteld, bij binnenkomst van het pakket was er 1 van de 4 kapot.
Contact opgenomen met 2cheap.nl, en ze hebben meteen een nieuwe gestuurd.
De volgende dag was er weer een pakketje van 2cheap.nl.
Top service ga zo door.

14 de fevereiro de 2023

Super goede klantenservice

Super goede klantenservice! Na 1,5 jaar een slangetje kapot gegaan door heel veel gebruik. Dus ik bood aan om een nieuwe te kopen; maar Jesse vertelde me dat ze een nieuwe wilden toesturen, omdat dit toch onder garantie viel. Echt uitzonderlijk goede service!!

26 de janeiro de 2023

Bestelnummer 822510

2 big shopper tassen gekocht gisteren en net binnen gekregen. Kwaliteit is niet super helaas, maar dat was ook niet te verwachten voor €1,95 en €2,95 per tas. Verder wel vlot verzonden, had ze vandaag al binnen via DHL.

22 de janeiro de 2023

Super tevreden 👍

Juiste bestelling gedaan mat product ontvangen.
Direct rechtgezet met de nodige service en vriendelijkheid.
Top 👍

5 de dezembro de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Slecht om eind november batterijen te…

Slecht om eind november batterijen te leveren die als einddatum 2-2023 hebben!
Oké de prijs was iets lager t.o.v. de normale prijs in de winkels maar had ik dit vooraf geweten had ik ze zeker elders gekocht.

Zeer sportief opgelost door 2Cheap om het aankoopbedrag binnen enkele dagen te retourneren. Goede service van Jesse!

24 de novembro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.