Sinds 1 jaar diverse keren besteld via 2cheap. Snelle levering, goed verpakt. Product is conform omschrijving en foto's. Bij 1 levering schade aan aantal fragiele glazen onderdelen: gebeld, ( na vijf... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Kruiwagenwiel op vrijdag besteld; 2cheap leverde zaterdags het wiel al. Zeer goed verpakt (alleen door het smijten bij DHL was er een scheur in de verpakking ontstaan waardoor een plastic onderdeel wa... Ver mais
Slecht om eind november batterijen te leveren die als einddatum 2-2023 hebben! Oké de prijs was iets lager t.o.v. de normale prijs in de winkels maar had ik dit vooraf geweten had ik ze zeker elde... Ver mais
Verkoopt goedkope plastic rotzooi uit China en vraagt hier absurde prijs voor + verzendkosten!! De verzendkosten zijn hoger dan de plastic troep. Daarnaast kun je de producten niet gratis retourneren... Ver mais
Detalhes da empresa
2Cheap hét online warenhuis in huis & tuin Wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor de aanhangwagen, auto, caravan of mountainbike, dan bent u bij 2Cheap aan het juiste adres. Voor de juiste prijs en kwaliteit kunt u hier terecht voor aanhangwagen-, auto-, caravan- of fietsonderdelen. Kwaliteit tegen een scherpe prijs Als webwinkel weet 2Cheap hoe belangrijk een tevreden klant is. Het maakt niet uit om wat voor product het gaat; een achterlicht of een boormachine, de service die u van ons kunt verwachten is altijd even hoog. Wanneer u tijd heeft, bekijkt ons ruime assortiment aan producten! of Like onze facebook om op de hoogte te worden gehouden van de laatste trends en nieuwe artikelen.
Informações de contato
Landbouwweg 22, 3899BE, Zeewolde, Holanda
- 036 210 0160
- info@2cheap.nl
- 2cheap.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf, komen afspraken niet na, voor 17.00 uur besteld de volgende werkdag in huis!
Donderdag besteld, dinsdag in huis.
Stuur je het terug krijg je wel de al van te voren betaalde bezorgkosten terug maar niet je eigen kosten om het terug te zenden!
Geven DHL de schuld, hoe zielig ben je.
Zal ik toch als bedrijf zijnde een andere vervoerder gaan zoeken.
Dit is ook niet de eerste keer dat ik dit heb meegemaakt bij 2cheap!
Wat een arrogant bedrijf!
Kan beter bij een ander bedrijf bestellen, die waarmaken wat ze beloven!
snel en zakelijk geleverd
Super service!
Ruime keuze en supersnelle verzending.
Bij ontvangst bleek er een onderdeeltje met verzending verloren te zijn gegaan waarop door 2Cheap direct actie werd ondernomen, chapeau oftewel "immer wieder!"
Snelle en correcte levering!
tevreden
ik ben tevreden over de artikel wat ik heb gekocht
Een product besteld dat niet werkte…
Een product besteld dat niet werkte en dit aangegeven bij de klantenservice.
Ik moest vervolgens een filmpje maken om te bewijzen dat dit zo was en dit mailen naar 2cheap, daarna zal worden gekeken of dit gecrediteerd kan worden.
Ik heb het product teruggestuurd op eigen kosten en vervolgens niks gehoord.
Geen 2cheap meer voor ons, zoek volgende keer wel verder...
2Cheap geeft misleidende informatie! In de mail met aanbiedingen stond een…
In de mail met aanbiedingen stond een kettingslot met, op de foto, een los slot erbij. Ook in de tekst erbij stond los slot. Ondanks dat werd het kettingslot zonder los slot erbij geleverd.
Ik vind dit misleidende informatie, 2Cheap vond dat niet.
Product snel geleverd.
Product snel geleverd.
Klantenservice onbereikbaar.
Als je mail stuurt met vraag over gekocht producr, krijg je geen reactie terug
Alles goed geen opmerkingen
2Cheap is een zeer goede en duidelijke webwinkel
Artikelen zoals voorgesteld en geleverd binnen de vooropgestelde leverperiode.
Goedkoper en goede service is bevestigd
Inderdaad de goedkoopste aanbieder van eenzelfde nokhaak. En dan ook nog gratis en snel geleverd naar België. Onmiddellijk op mijn ladder gemonteerd en ermee het dak op geweest. Ik had deze nokhaak eerder moeten hebben.
Levering gaf problemen
Levering gaf problemen , onduidelijk of dit bij 2 Cheap of DHL heeft gelegen. Na 2 dagen stagnatie in de levering, daarop contact gehad met 2 Cheap op vrijdag ( inmiddels waren er al 2 dagen verstreken ) Deze vroegen mij tot de maandag te wachten. Uiteraard op maandag nog geen levering, 2 Cheap weer gebeld die toen pas onderzoek vroegen bij DHL. Na 2 dagen is bestelling alsnog geleverd. Beetje lakse houding van 2 Cheap vind ik
Alles werd snel en correct geleverd
Fel beschadigd artikel zonder compensatie
Snelle levering, maar onbeschofte helpdesk. Ik heb een autokrik besteld en bij levering was de hele doos dicht getaped. Na het openen van de doos bleek het artikel ook nog eens onvolledig en beschadigd te zijn. Zeer jammer dat de helpdesk mij niet kon en wilde verder helpen. Na hele week onderhandelen hebben ze toch een nieuwe complete krik gestuurd.
Snelle verzending
Snelle verzending. Nadat DHL het pakket kwijt heeft geraakt (nog steeds verdwenen na 2 weken) zéér adequaat gereageerd door direct nieuw pakket te sturen!
Ondanks dat het helaas niet past
Ondanks dat het helaas niet past. Werd het per direct opgepakt en binnen 1 dag mijn geld terug. Daar kunnen andere webshops nog wat van leren
verwachte levertijd was aanzienlijk langer als opgegeven in site
verwachte levertijd was aanzienlijk langer.
verder prima spullen ontvangen
snel bezorgd en prima materiaal voor…
snel bezorgd en prima materiaal voor een goede prijs
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.