Søn og jeg fik stjerneskud, der var to små fisk en lille stribe røget laks meget lidt rogn et hav af blandet billigt salat , intet sigende dressing og en båd citron Pris ca. 200 kr Ikke et sted v... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestilte Stegt glaseret andebryst m/ sprød kartoffel, stegte palmekål med syltet løg og valnødder… elendig oplevelse! Ingen mad på tallerknen til trods den koster 245kr og så var anden som tyggegumm... Ver mais
rigtig lækkert mad. Frisk salat , saftige og møre kød, super lækker fresk presset mango juice meget høflige tjener og høj hygiejne. Børnene var også rigtig glad for maden. Restaurant fandt vi på nette... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 12% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Wow.
Wow.. lækker lækker middag.. Masser af smag!
God, sød og proffesionel betjening 👌
Søn og jeg fik stjerneskud
Pris ca. 200 kr Ikke et sted vi vil komme igen,
Sæby er billigere og langt bedre.
En mega træls oplevelse der ender ud med dårlige mave
Min kæreste og jeg var ude og spise brunch i dag.
Det vi bliver mødt med er uacceptabel og arrogant opførsel.
Servicen var der overhovedet ikke.
Maden var dårlig og dernæst får vi ondt i maven begge to.
Drikkevarer er enten dårlige eller fra rynkeby, ikke noget særligt som sådan.
Min kæreste sidder med hans telefon og skulle lige se noget og der ser han så spejlbilled af at ejeren står og lurer over skulderen på ham når han går forbi.
Undervejs finder vi ud af at vi sidder oveni glasskår og brugt snusposer.
Det skal siges vi var nogle af de første til brunch , så de kunne sagtens have haft en god service og ryddet op og gjort rent.
Vi kommer der ikke mere.
Opdatering :
Jeres svar herunder mit, siger alt om jer.
Håber ikke andre gæster får ondt i maven og anmelder jer.
Det er synd for gæster der kommer og spiser ved jer.

Resposta da 2takt Café & Brasserie
Alt var godt
Alt var godt. Maden, tjenerne, der var rent, atmosfæren var hyggelig og stemningen var god.
Jeg var inde og spise på 2takt i…
Jeg var inde og spise på 2takt i lørdags, og det var en rigtig god oplevelse. Tjenerne var opmærksomme og venlige også på trods af at de havde travlt, vi følte os rigtig godt tilpas fra start af. Vi synes alle at maden var virkelig lækker, også til mig der er vegetar. De laver også nogle rigtig gode drinks 😊
Vi har helt sikkert tænkt os at komme igen.
Skuffende oplevelse.
Skuffende oplevelse.
Vi havde bestilt bord til 17:00
Da vi kom ind fik vi hurtigt vores bord, dog glemte de menu kort, hvilket først kom 15-20 min efter ankomst.
Vi fandt ud af hvad vi ville have og lukkede kortene så tjenerne kunne se vi var klar, der gik så igen 15 min efter vi havde besluttet os til vores bestilling blev taget i mod.
Derefter fik brød ned pisket smør som egentlig nok var det bedste af det vi fik.
Vi bestilte 2 ribeye og 1 fried chicken med pommes.
Begge ribeye var over tilberedt, vi havde bestilt medium og det var de ikke, yderligere var de fyldt med gener eller brusk.
Bearnaisen manglede syre til at bryde fedmen.
Kyllingen var helt skamstegt og tør.
Værst af alt var så at vi ikke havde en eneste mulighed for at fortælle tjenerne om problemerne da de ikke en eneste gang kom og spurgte hvordan maden var efter den blev serveret.
Servicen var = 0 og er langt bedere på Bone’s 🤣
Yderligere skal det lige nævnes at der nærmest ingen gæster var da vi ankom så alt det overståede skyldes hvert fald ikke travlhed
Skuffende.
Fantastisk! 🤩
Vi har nu været forbi 2takt i Frederikshavn fire gange til brunch, og det har været en fantastisk oplevelse hver eneste gang. Maden er virkelig lækker, portionerne passer perfekt, og servicen er altid helt i top. Vi kører hele vejen fra Aalborg, men det er uden tvivl turen værd!
Det kan varmt anbefales til alle, der elsker en god brunchoplevelse. Det eneste lille minus er, at vi savner retten med kartofler, rugbrødschips og den fantastiske urtemayo 😅
Vi glæder os allerede til næste besøg!
Ankom til aften og bestilte et…
Ankom til aften og bestilte et stjerneskud.
Der blev serveret på en stor tallerken, som var fyldt med grønt. Under det grønne gemte der sig 2 oversaltede rødspætter, et tørt stykke brød, nogle rejer og lidt salat.
En stor skuffelse
Skuffende oplevelse
Alt fra servering til maden var under kritik. Drikkevarer fik vi efter maden blev serveret. Brødkurven blev sat på bordet, men hvor var smørret? Det lå nærmest under brødet, og vi fandt det ved et tilfælde. 2x burger med fries og en gang ravioli med svampe og trøffel. Sidstnævnte var ikke et kønt syn og normalt er væsken dertil cremet. Det der blev serveret var ligesom vand. Fritterne var seje og de burger var okay men heller ikke noget at råbe hurra for. Heldigvis var selskabet godt, men vi kommer ikke igen.
Klagede over raviolien men der skete intet.
Vi havde desværre en rigtigt…
Vi havde desværre en rigtigt ubehagelige oplevelse på 2 takt, som har ellers vært på en del gange efterhånden. Vi spiste brunch, med vores søn på 1,5 år. Vores søn for fat på den lille bord lampe, som står på bordet. Og inden vi for taget den fra ham igen, når han at 'banke' den 2 gange ned i bordet. Hvor vi bliver mødt, af en tjener i baren i sit private tøj. Sige i et højt og ubehagelige toneleje, om vi godt gider få dette stoppede. Det simpelthen det dummeste han nogensinde har set... vi kan sagtens acceptere, han beder os om at stoppe det. Men syntes det højeste unødvendigt, og over grænsen at sige det er det dummeste han nogensinde har set. Om en lille dreng på 1,5 år, som ellers har opført sig pænt under hele besøget...
Super service og god mad til fair pris
Super service og god mad til fair pris. Godt nok lidt små menuer, så bliver 4 stjerner
Virkelig god mad
Virkelig god mad - maden er i højsædet og meget mere lækkert end bare en café oplevelsen. Indretningen er så smuk
Sofie giver 10/10 service
Jeg kom ind alene og skulle have frokost, hvor Sofie tager i mod mig med største smil og største overskud.
Ingen mærkelige blikke om at komme alene, bare helt bestemt fantastisk service!
Maden var også 10/10🫶🏼
Elendig oplevelse…
Bestilte Stegt glaseret andebryst
Ingen mad på tallerknen til trods den koster 245kr og så var anden som tyggegummi! Tjeneren trak bare på skulderen og gik… kommer der squ aldrig igen, havde ellers hørt så godt om stedet
God mad og god service
Hej var sammen med 10 kollegaer igår…
Hej var sammen med 10 kollegaer igår aftes
maden smagte godt, men der var næsten ingen mad på tallerken, var hjemme og spise bagefter
vil aldrig selv spise der
Allergihensyn
Jeg var i dag på 2takt, og jeg må ganske enkelt sige stort tak.
Vi skulle have brunch, og jeg var lidt nervøs, da jeg ikke må få mælkeprotein overhovedet. Tjenerne undersøgte straks med køkkenet, som tilbød til at lave lidt om i maden, så jeg kunne spise den. Jeg fik derefter en masse fine valgmuligheder, og jeg kunne frit vælge. Tusind tak for det. Det er en kæmpe lettelse at blive mødt på den måde, når man dukker op og er lidt besværlig 😅
Dertil smagte maden skønt, jeg fik havremælk til kaffen og besked om, at det slet ikke var til besvær.
Tak!
Det bedste var betjeningen
Vi bestilte burger og stjerneskud.
Stjerneskud var udmærket- brødet tørt og vi måtte bede om ekstra dressing.
Burger med pommes - bøf og brød brændt. Pommes helt tørre - olien skulle nok have været skiftet for længst.
De to stjerner gives for det meget søde og høflige personale.
Frederikshavn!
Frederikshavn!
Et lokalt par anbefalede os at prøve deres brunch og hold da op en oplevelse. Vi valgte 3 retter hver, da det ikke var den store sult og det passede rigtig fint. Maden var lækker, indbydende og smagte fantastisk.
Betjeningen var helt i top. Rigtig søde, med et glimt og en frisk bemærkning.
Klar anbefaling!
Fantastisk takeaway
Bestilte takeaway fra 2takt d.11 april. Vi fik ribeye, hummerravioli og hummerhotdogs. Jeg er virkelig positivt overrasket over maden. Den var pakket forsvarligt ind og smagte himmelsk især deres ribeye. Restauranten var fyldt, da vi skulle afhente, men det hele var klart til afhentnings tidspunktet og var varmt. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi kommer på 2takt eller bestiller deres takeaway
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.