Søn og jeg fik stjerneskud, der var to små fisk en lille stribe røget laks meget lidt rogn et hav af blandet billigt salat , intet sigende dressing og en båd citron Pris ca. 200 kr Ikke et sted v... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi har nu været forbi 2takt i Frederikshavn fire gange til brunch, og det har været en fantastisk oplevelse hver eneste gang. Maden er virkelig lækker, portionerne passer perfekt, og servicen er a... Ver mais
Bestilte Stegt glaseret andebryst m/ sprød kartoffel, stegte palmekål med syltet løg og valnødder… elendig oplevelse! Ingen mad på tallerknen til trods den koster 245kr og så var anden som tyggegumm... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 12% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Perfekt!
Lækkert, nemt, simpelt, gode råvarer, hurtig og god betjening. Alt igennem god kvalitet og fantastisk mad! Er kommet på 2takt jævnligt siden de åbnede, har efterhånden været igennem deres sæsonpræget menukort og er aldrig blevet skuffet! Prøv det, prøv det..:)
Rigtig lækkert, fantastisk
rigtig lækkert mad. Frisk salat , saftige og møre kød, super lækker fresk presset mango juice meget høflige tjener og høj hygiejne. Børnene var også rigtig glad for maden. Restaurant fandt vi på nettet og den, til vores stor overraskelse, var helt i top. Hvis vi igen holder ferie i Frederikshavn - vil vi spise helt sikkert hos 2TAK hver dag. :-))
Lækkert og friskt
Rigtigt lækkert mad lavet af friske råvarer! Virkelig skønt med sådan en restaurant i "lille byen".
Betjeningen er som regel god.
Eneste minus er at de ikke kan lave en ordentlig "Chai latte" :o)
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.