Min datter vandt 54.000 kr for over 14 dage siden. De er ikke blevet udbetalt. Står bare som afventer. Man kan ikke ringe kun skrive. Og i går modtog hun en besked om at hun skulle aflevere sine bank/... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Edit April 11, 2026: for tredje gang modtog jeg ikke de gratis spins jeg vandt på bronzehjulet. Denne gang lykkes det at komme gennem til menneskelig support, og fik krediteret dagens spins. Fik dog... Ver mais
Scam !!!! Var mycket försiktig med denna sida, 888 Casino. Det är helt enkelt omöjligt att ta ut pengar från ditt konto om du vinner eller ångrar dig. Jag försökte ta ut mina pengar, men de sa att de... Ver mais
Svindel og bedrag!!!!! BRUG ALDRIG DETTE FIRMAS SVINDEL PRODUKTER!!! Jeg har benyttet mig af deres betting del og ligeså snart du bare vinder en lille bitte smule så bliver din konto begrænset så... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Opfordring til alle gamblere
Opfordring til alle gamblere. Gør som jeg har gjort og meld dette fup-foretagende til spilmyndighederne i Danmark og Gibraltar. Det er tydeligt for enhver , der har benyttet dette scam-site, at det er svindlere der styrer showet. Hvis nok melder dem ( der skal naturligvis begrundes og det er der rigelige muligheder for blot ved at være på sitet 1 enkelt gang) vil det - måske- til sidst få spillemyndighederne ud af soveposen og lave de nødvendige restriktioner for fup-foretagenet.
Tit problemer med login med mitid…
Tit problemer med login med mitid ellers er det godt nok
God poker side men elendig…
God poker side men elendig kundeservice. jeg har haft et problem siden november 2023 med at komme ind på ekstra spind. så ingen fabelous biletter mm.
support har vendt tilbage en gang på mine mange forespørgsler. bad om flere oplysninger og til sidst et screenshot for der efter at forsvinde igen. øv
Brug ALDRIG denne hjemmeside/firma/app
Brug ALDRIG denne hjemmeside/firma/app. Lukkede for mine sats efter jeg havde vundet 3 bets (få hundrede kroner). De ville ikke forklare hvorfor
SVINDEL - brug det aldrig
Der findes MANGE andre, meget bedre bettingsites
SVINDLERE
Jeg vinder og vinder over dem i Blackjack, og nu hvor de ahr fået tæv i over 3 måneder, spørger de til et foto af et kreditkort som udløb for over 3 måneder siden, og som ikke har være brugt i 3 måneder.
Bankerne anbefaler at forældet kort destrueres.
Nu vil 888 (dårlige tabere) ikke udbetale mine penge.....
5 en halv uge siden man bad om…
5 en halv uge siden man bad om genåbning og man høre ingenting fra dem og de medarbejdere som besvare kommer med de sygeste undskyldninger, så kunne jeg have givet 0 stjerne havde de fået det. HOLD JER LAAAAANGT VÆK
tæske scam
tæske scam - oplyser ikke at deres casino er til mænd.
Derudover er der tæske langsom service når det kommer til vejledning i deres elendig labyrint af en hjemmeside.
Support er en kæmpe joke
Support er en kæmpe joke. Man kan bare høre der sidder en ældre man der er træt af livet. Ansat til at afvise alle klager. God svindelside. Brug andre udbydere.
Ganz übel.
Ganz übel.. kann mich nur den Vorgängen anschl. Habe etliche Fehlermeldungen. Bei Nachfragen beim Support immer die gleichen Standardemails.. finde es fast als grob fahrlässig, dass 888 positive Bewertungen durch sogenannte Casinotester erhält. Würde am liebsten hier mal meine Fehlermeldungen posten. 😂😂😂unzählige. Und soll immer an mir und meiner Verbindung liegen.. komisch nur, daß ich ansonsten keine Verbindungsprobleme habe Habe etliche Male den support kontaktiert. Auf Standard Antworten kamen so Informationen wie“ wir leiten es an die technische Abteilung weiter und melden uns bei Ihnen „.. nie eine Antwort erhalten.. Einzahlungsbonus waren für mich nicht vorhanden. Ach. Unglaublich.. bin so dermaßen ent. Es war wirklich mal ein tolles Casino. Davon ist null Komma null mehr vorhanden.. Ganz ehrlich? Lasst es einfach sein. Es lohnt sich Null. Einfach ganz ganz ü le Abzocke. Kein Wunder, dass 888 Trustpilot nicht mehr nutzt. Zuviele „ echte“ Bewertungen 😂😂
non giocate soldi buttati nella…
non giocate soldi buttati nella spazzatura io mi sono autoescluso dai casino di tutta italia cosa migliore non potevo fare
888 casino er rigtig god
888 casino er rigtig god. Jeg har flere gange vundet store beløb.
Jeg synes / syntes at mange af de dårlige anmeldelser kommer på baggrund af at folk ikke kan finde ud af at stoppe når legen er god & så spiller de sidste penge op. Dette går igen ved samtlige betting siders anmeldelser.
888 er en rigtig god side. Få uploadet diverse dokumenter I TIDE , UDBETAL mens legen er god.
Havde lidt problemer med min konto…
Havde lidt problemer med min konto efter at jeg havde oprettet to profiler, efter at havde vundet lidt på min nye profil blev min profil lukket men deres support er virkelige gode, og fik løst problemet uden problemer vil gerne takke Jim og 888 support teamet for en god behandling og hurtig hjælp.
Intet at brokke sig over
Brok brok brok.... jeg vandt et fem cifret beløb og fik dem udbetalt efter 4 hverdage. Angående dokumentation, så tog det dem bogstavelig talt 2 timer at godkende mit kørekort og sygesikring.
Intet skidt ved dem og kan klart anbefales fra min side af. Folk brokker sig bare fordi de selv taber penge og så skal de give skylden til andre (stop med at gamble)
I 17 dage har de nu haft reserveret 2 *…
I 17 dage har de nu haft reserveret 2 * 3000kr på min bankkonto, som de ikke er berettiget til.
Jeg har sendt dem billeder af kontoen, kontaktet banken og givet dem kontaktoplysninger på banken, alt dette fordi de bad om det, men det har ikke hjulpet en skid.
Nu ignorerer de mine mails og venter vel på at jeg giver op.
Snyd med udbetaling
Jeg vandt flere tusind kroner, men jeg har ikke fået dem udbetalt. Jeg havde indbetalt med min kærestes kreditkort. Man kan sagtens få lov til at indbetale med en andens kreditkort, men man får ikke pengene, hvis man vil udbetale til en andens kreditkort. Under al kritik at der ikke informeres om dette ved indbetaling eller, at indbetaling nægtes.
Der letzte DRECK !!!!!!!!!!!!!
Der letzte DRECK !!!!!!!!!!!!!
Dilettanten am Start. Andauernd Verbindungsabbrüche.
Lasst uns eine Online Aktion gegen diese Pfeifen starten........
Jeg har oddset på usa præsident valg…
Jeg har oddset på usa præsident valg 2020 ... men der er ikke officiel opgørelse...men det 888.dk selv afgør resultatet og siger at jeg har tabt væddemålet...det er for dårligt... pas på at spille på 888.dk
The support picks up the phone and…
The support picks up the phone and leaves it on mute until you hang up.
Måske den ringeste service jeg til dato…
Måske den ringeste service jeg til dato har oplevet , kan på ingen måde anbefales andre at anvende!!
Kunne ikke få penge udbetalt i 4 måneder
Kunne ikke få penge udbetalt i 4 måneder.
Vandt et 4 cifret beløb, hvorefter jeg så skulle udbetalte pengene. Alt gik egentlig ok udover at jeg kun kunne komme på deres hjemmeside på min telefon efter jeg vandt pengene. Sendte så billeder til dem af mit pas for at blive verificeret, men de første 3 gange jeg sendte ind mente det at det ikke var et godt nok billede (Hvilket cirka tog 2 måneder). Da jeg så bliver verificeret og får udbetalt, sker der intet. de er langsomme til at svare på mails, Elendig hjemmeside og ville generelt fraråde alle til at oddse på denne her hjemmeside.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.