Min datter vandt 54.000 kr for over 14 dage siden. De er ikke blevet udbetalt. Står bare som afventer. Man kan ikke ringe kun skrive. Og i går modtog hun en besked om at hun skulle aflevere sine bank/... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Edit April 11, 2026: for tredje gang modtog jeg ikke de gratis spins jeg vandt på bronzehjulet. Denne gang lykkes det at komme gennem til menneskelig support, og fik krediteret dagens spins. Fik dog... Ver mais
Scam !!!! Var mycket försiktig med denna sida, 888 Casino. Det är helt enkelt omöjligt att ta ut pengar från ditt konto om du vinner eller ångrar dig. Jag försökte ta ut mina pengar, men de sa att de... Ver mais
Svindel og bedrag!!!!! BRUG ALDRIG DETTE FIRMAS SVINDEL PRODUKTER!!! Jeg har benyttet mig af deres betting del og ligeså snart du bare vinder en lille bitte smule så bliver din konto begrænset så... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Forebered dig på notorisk lange…
Forebered dig på notorisk lange udbetalingstider og rigtig dårlig support hvor det ikke er uhørt at få det samme stykke copy/pastede tekst fra dem flere gange som svar fordi deres ansatte ikke gider læse mailsne igennem.
Der er ingen problemer nå pengene skal den anden vej det tager få sekunder.
Skulle der være tekniske problemer bør du være klar til at kunne dokumentere dit stamtræ i 9 generationer tilbage med screenshots mm da deres egne systemer sjovt nok ikke kan se nogetsomhelst
Spil på Pokerstars i stedet
Svindel
Vandt omkring 4000 kr og valgte at trække dem ud men nu er der gået et par måneder og har stadig ikke fået pengen!!!! Nu kan jeg så heller ikke logge ind mere!! Hold jer langt væk fra denne fup side
SVINDEL
SVINDEL - SNYD - Burde sagsøges !!
Jeg har været kunde hos dem, lavede en indbetaling og vandt en større beløb. Da jeg så skal udbetale, ber de om alverdens dok, selvom jeg har benyttet nem ide som log in. Jeg sender det info de skal bruge, derefter er der åbent for udbetalinger. Jeg udbetaler det beløb jeg har vundet, og den står som afventede i hele 7 dage ! Jeg ringer ind - og de siger det bliver fixet og jeg får mine penge i morgen. Men efter 2 dage står den stadig som afventede og at jeg bare kan annulere udbetalingen og spille videre !
Kæft en gang svindel ! HOLD JER LANGT VÆK!
Nok den dårligste hjemmeside til dato
Nok den dårligste hjemmeside til dato. Den arbejder langsomt og er slet ikke mobilvenlig. Ikke engang deres app er mobilvenlig. Hvis du skal lave en ny adgangskode over telefon står der "Skal mindst indholde ét tal, et stort bogstav og et lille bogstav" men den mener åbenbart også specieltegn. Men når du så selv lige har regnet den ud, kan du faktisk ikke engang trykke gem.
Dårlig hjemmeside og mobilapp
Tab og vind med samme sind men her taber du !!!!
De kører en rutine så du vinder i starten, men de følger din måde at agere på så når du har vundet stort nogle gange så taber du stille og roligt 😉
Så intet Randolph software her decideret baseret på indtægt ikke kun fra enkelte, men alle 😊
hvor er mine penge?
har spillet længe på 888.dk
for en uge siden valgte jeg, at trække 1100 ud til min konto.
og pengene er endu ikke kommet
det er ikke iorden.
Ingen udbetaling
Det går nemt med at indbetale men de er svære at få udbetalinger fra. Find et andet sted at spille.
fupfirma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fupfirma!!! hold jer væk,
Total svindler virksomhed!! Hold jer væk!
Jeg blev lokket med et godt tilbud, som så var væk da jeg havde sat penge ind på tjenesten. Jeg har nu den sidste måned forsøgt at få mine penge retur uden held, og får den ene stupide autogenerede mail efter den anden med hvad jeg skal gøre, men lige meget hjælper det. Jeg har uploaded id mv. og efterfølgende får jeg ingen besked som lovet om hvorvidt de har godkendt det. Til gengæld så vil udbetalingssiden slet ikke lade mig logge ind mere. Total svindel!!
Pas nu på!
888 kommunikerer deres vilkår og spil på en så ringe og vildledende måde, at man kan mistænke dem for at føre det bevidst. Kan kun på alle måder fraråde at benytte sig af 888!
Totally unacceptable....
Totally unacceptable.... So easy to put money in to 888. But almost impossible to get won money out again. Wouldnt recommend this site to any1.
Elendig betting side
De vil ikke acceptere mine bets, og de kræver at jeg uploader et dokument, for at bevise at jeg er mig, selvom jeg logger ind med nemID, for at kunne få mine indsatte penge tilbage igen.
Det er rent ud sagt uacceptabelt at de kræver upload af dokument, når jeg bruger nemID for at logge ind, fordi de ikke vil lade mig logge ind med min e-mail adresse.
Jeg kan på ingen måde anbefale 888.dk, overhovedet.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.