Kan give Aarhus ´Taxa mine varmeste anbefalinger. Havde bestilt taxa den 23. juni kl. 03.45 om natten da jeg skulle med busrejse til Nordkap fra Musikhuset i Aarhus. Jeg blev ringet op præcis på tidsp... Ver mais
A empresa respondeu
Der går 25 min mere end de havde sagt. Taxaen holder det forkerte sted og venter. Da jeg endelig finder ham, ruller han blot vinduet ned og siger utrolig flabet og nedladende “du stod ikke hvor du... Ver mais
Jeg havde det dårligt og var såret da jeg prøvede at bestillte en taxa- jeg ringede og bestilte en taxa hvor centralmedarbejderen var utrolig flabet og nedladende. Jeg nærmest måtte undskyldte for a... Ver mais
A empresa respondeu
En chauffør bør IKKE - understreger IKKE..!!!!!! - spørge ind kunders religion, fordi han selv er muslim!! Og begynde at kalde en voksen kvinde grimme navne og stille spørgsmål til om hun drikker alko... Ver mais
A empresa respondeu
Vi knokler hver dag for at levere professionel service til vores kunder fra det offentlige, fra virksomheder og for private. Hvert år kører vores biler cirka 1,7 millioner ture, og vi håndterer langt over en million bestillinger på telefonen, vores app, via internet og på auto- og VIP-booking. Med mere end 200 vogne og cirka 700 tilknyttede medarbejdere i form af chauffører, vognmænd og medarbejdere i administrationen er Aarhus og Horsens Taxa et af landets største taxiselskaber. Aarhus og Horsens Taxa er en koncern bestående af Foreningen Taxa f.m.b.a. og Taxas Kundecenter. Koncernen er ejet af cirka 170 vognmænd.
Sommervej 10, 8210, Aarhus V, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 88% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Sådan snyder Aarhus Taxa deres Vognmænd og Chaufførere:
Emne Økonomiafdelingen nægter at betale for kørt tur
Hej
D. 3/8 får jeg en kredit tur fra centralen, jeg skal hente 2 DSB gutter på banegården for 4x27 og køre dem til viby station.
Der er max pris på turen der dækker turen til viby station.
Undervejs kan jeg forstå at de har 2 kolleger stående der og venter.
De 2 gutter stiger ind og vil til banegården, jeg informere dem om at da jeg ikke er bestilt til returkørsel, bliver jeg nød til at afslutte den bestilte tur og starte en ny, de havde travlt så de sagde kør og vi finder ud af det på vejen, undervejs snakker de også med 1 om at de ikke ville lægge ud selv.
Jeg kontakter centralen, de vil finde ud af det, de vender tilbage med, at når turen afsluttes, så sender de en kredit tur ud med beløbet, som turen havde kostet, den tur nægter Økonomiafdelingen så at honnere pga. 0 km.
Turen er sendt ud fra centralen.
Hvor fejlen ligger skal jeg ikke udtale mig om, det kan være 1st tur skulle have været banegården - viby station retur, med en korrekt max pris på, eller de ikke havde godkendelse til at sende den nye kredit tur ud, hvem ved.
Men jeg ved, jeg vil have mine penge for den kørte tur.
Mig
Det tidligere var sendt til Diriktør for Aarhus Taxa og Økonomiafdelingen.
Her er Økonomiafdelingens svar:
Hej Mig Vi prøver at sende en ekstra faktura til Kunden på din DSB tur. Der vil blive afregnet 146 kr. for turen, da der er 26% rabat på disse ture. Med venlig hilsen
Økonomiafdelingen
E-mail: må ikke oplyses
Svar til Direktøren og Økonomiafdelingen:Hej
Er de telefonpassere ikke uddannet i at håndtere det korrekt ? Jeg henviste til den kørsel, som jeg havde kørt for 4x27 da jeg snakkede med dem. De ville undersøge og vendte tilbage med, at jeg meldte turen noshow, og gav dem beløbet, så ville de sende ny kredit tur ud, det gjorde de, men trak ikke samme rabat, derfor ok at i trækker det nu.
Men en ting undrer mig vildt meget, jeg har kørt som chauffør og vognmand i over 7 år nu, centralen og jeg har gjort det på samme måde, måske 20 gange i den tid jeg har kørt, når de har sendt en tur til mig der skulle have været kredit tur etc.
Ugen før havde jeg en tur hvor skulle hente nogle arla folk, det var en kredit tur, jeg ventede så lang tid at jeg slog turen ud som noshow, trængte til en cigaret og nr 1 i zone 324, så jeg stod ud og røg, så dukkede de op, der kørte jeg også på alm meter, og centralen sendte en kredit tur ud
Alle de andre gange har de ikke en eneste gang bedt om kilometer antal!
Hvorfor opstår dette?
Svaret fra Direktøren kommer her, det er nok det mest chokerende, han TRUER mig med at hvis Aarhus Taxa igen laver fejlen, vil de Fakturere MIG for at rette op på deres fejl:Der følger intet svar med truslen.
Hej Mig, Der er ingen tvivl i taxiloven om, at al kørsel skal dokumenteres med antal kilometer – uden undtagelse. Det er også sådan, at vi via GPS registrerer hele vognen kørsel. En registrering, som vi skal gemme til dokumentation. Både Færdselsstyrelsen og SKAT kan bede om uhindret adgang til alle oplysninger om de enkelte ture. Vi sender al registrering ind til Færdselsstyrelsen, som de beder om. Der foruden er der mange af vores kunder, som kontrollerer afstand og tid på de kørte ture. Og det støtter jeg fuldt ud.I taxiloven er vi forpligtet til at køre den billigste tur (IKKE den hurtigste tur).Og når vores kunder beder om, at antal km vises på AL vores registreringer inkl. faktura, så viser vi det selvfølgelig.Så derfor dur det simpelthen ikke, at registreringerne ikke er i orden. Hvis administration skal til at genskabe de korrekte tal, så vil jeg i fremtiden bede administrationen om at fakturere den enkelte chauffør for anvendt tid til dette.
Mig
Svar til Aarhus Taxa's svar:
Det ville da være rart hvis i erkendte at i havde lavet en fejl, og svarede på hvorfor det ikke havde været et problem før nu, og kørslen 1 uge før var der ingen problemer med.
Så truslen om at jeg skulle bøde for jeres fejl hang i luften.
Jeg havde sendt en opsigelse til vognmanden samtidig med at jeg gjorde han opmærksom på at der nok komme mail fra jer at mit login kort var spærret 😁 inden længe.
Min tiltro til at jeg kan stole på hvad Centralen og Aarhus Taxa siger og gør, forsvandt som solen om natten.
Så jeg var blevet meget overrasket hvis det ikke skete, det kan da hvis godt kaldes maximum illoyal at give den virksomhed man arbejder under 1 stjerne😆😇😅🤣

Resposta da Aarhus Taxa
Jeg kommer simpelthen til at give 1 stjerne da det er det mindste man kan give.
Min datter blev gift i går. Havde allerede torsdag forudbestilt en taxa til kl 13 og gjort det helt klart at tiden skulle holdes. Ringede 1,5 time før afhentning - igen for at være sikker.
Kl 13 - ingen taxa - 3 min over stadig ingen taxa og må ringe. De siger Max 3 min / jeg gør helt klart at kommer de ikke der er vi selv kørt. Det ender selvfølgelig med at vi må køre selv og kaste bilen foran kirken.
Hold da op en start på en af livets allerstørste dage.
Bliver efterfølgende spamet på telefonen af en sur taxa chauffør.
Aldrig aldrig mere Aarhus Taxa
Tænk at I vil være jer selv bekendt
Jeg blev kontaktet af Aarhus Taxa som beklagede dybt - tak for professionel håndtering. Min stjerne ændres - I har vist handlekraft så 5 stjerner for det

Resposta da Aarhus Taxa
Jeg har i dag kørt med Arian, der gik af vejen for at min mor og jeg kunne få de tasker, som vi havde glemt i hans taxa, tilbage.
Stor tak til Arian

Resposta da Aarhus Taxa
Det eneste rigtig taxa selskab tilbage fra gamledage, hvor den er ejet af lokale vognmænd..
Synd at den nye taxalov har ødelagt så meget.
Jeg har kørt utrolig mange korte ture især når jeg var forsinket i at aflevere min søn.. ingen gad at køre den korte strækning ud over Aarhus taxa. Og de kom indenfor 5 min.. Tak ♡

Resposta da Aarhus Taxa
Tak til den søde chauffør, der lørdag den 30.05.2026, hentede mig på rutebilstationen i Århus og kørte mig til Netto i Åbyhøj. Tak for din hjælp.

Resposta da Aarhus Taxa
Er du dårlig gående/ handicappet skal du forvente at skal dokumentere at du har penge inden kørsel.
føj firma.
Vi havde en gæst som var meget dårlig gående og havde brug for hjælp til at komme ind i taxa, chaufføren oplyste at der stod på hans skærm at han skulle sikre at der var betalingsevne inden kørsel.

Resposta da Aarhus Taxa
Jeg ringer natten mellem lørdag og søndag. Jeg skal bruge en taxa fra Skadestuen i Aarhus og indtil centrum. “Vi er på vej. Chaufføren ringer et par minutter før han er der”
Efter 30 minutters ventetid ringer jeg og rykker for det.
“Jeg kan se at han er der lige om lidt. Han ringer før han er der”
Nu er der gået 2 døgn og jeg er stadig ikke ringet op. Jeg var heldig at kunne køre hjem med et par, som var i bil til skadestuen og som også skulle til Aarhus C.

Resposta da Aarhus Taxa
Forsøgte at bestille en vogn dags dato, men kom igennem til den mest absurde og inkompetente robot.
Det ville være en god ide, at droppe den indtil den rent faktisk virker.

Lillebil? Ny betydning.
Ville tage en taxa hjem, da busserne jo ikke kørte.
Og da jeg skulle bruge en flise, til at understøtte noget og havde tænkt at tage en taxa - passede det jo godt sammen den dag. Så jeg går over til Starks og bestiller en taxa på vejen. Og jeg er ved at gøre klat til køb. Og jeg bliver så ringet op at chaufføren. Jeg siger, at jeg lige skal have bestilt denne 60 x 60 flise. Han spørger om det er en der vejer 50 kg og jeg siger ja. En sådan kan han ikke have med, da jeg kun har bestilt en lille bil. Så han vil bestille en stor bil til mig. Her giver jeg op. Og siger at han kan glemme det. Hvor små biler har Århus Taxa? Så husk. Hvis du skal i lufthavnen og har en kuffert med, så skal du bestille en STOR taxa, med en rummelig chauffør. Det lader ikke til, at service, er et ord i Århus Taxas håndbog. Hvor små taxaer har Århus Taxa lige. De kan ikke have en sten på 60 x 60 x 5 cm med. Så hvis I er en familie med kufferter, så skal I nok bestille en MEGET stor taxa, hvis I skal nå at komme i lufthavnenen med Århus Taxa. Måske er en taxa ikke nok.

Den bedste taxiselskab i Aarhus det er Aarhus Taxa

Resposta da Aarhus Taxa
Jeg bestilte taxier i september til min skoleklasse til og fra havnen i Aarhus. Jeg havde på forhånd aftalt en pris i telefonen. Da vi var færdige med turene var regningen 25% dyrere, end vi havde aftalt.
Chaufførerne udnyttede, at jeg skulle holde styr på en masse elever. En af dem parkerede et andet sted end de andre og lod sit taxameter køre, indtil jeg fandt ham. Han havde ikke ladet mine elever forlade stedet, så de synes, det var ubehageligt. Han skældte mig ud, da jeg påpegede det.
På vej hjem kom alle taxaerne 5 minutter før den aftalte tid, og i hvert fald en af dem havde tændt taxameteret ved ankomsten.
Det er ikke kun pengene, det handler om. Det er tillidsbruddet i, at de udnytter, at vi står i en kaotisk situation, hvor de kan slippe afsted med at snyde os.
Jeg har skrevet til AarhusTaxa mange gange siden september for at få en forklaring, en undskyldning eller allerhelst et par hundrede tilbage til vores klassekasse. De har spist mig af med, at jeg skulle sende dokumentation, hvilket jeg har gjort, og at deres regnskabsafdeling skulle kigge på det.
De sidste to gange, hvor jeg har rykket for svar, har de slet ikke svaret.
Kører taxa med yunus d. 13/12, han ville om ingen omstændigheder spille musik i taxaen, da han ikke kan lide det. Det kan simpelthen ikke passe, da vi betaler for en service. Bestiller aldrig Århus taxa igen

Resposta da Aarhus Taxa
Jeg snakkede med en mand kl 23.45, som allerede i starten lød træt af at tage telefonen. Har aldrig i mit liv oplevet sådan en service og blevet snakket sådan til af en et selskab. Tænk gerne ind i om sådan en fætter skal snakke med jeres kunder

Resposta da Aarhus Taxa
Bilerne lugter af cigaret røg. To gange i dag lugtede 2 forskellige taxaer af røg så jeg fik kvalme, det er sket før. Men 2 gange på en dag - skulle de ikke være røgfrie?

Resposta da Aarhus Taxa
Taxa til tiden og venlig, samtalende chauffør gjorde køreturen til en fornøjelse.

Resposta da Aarhus Taxa
Jeg har ventet i 1 Time Og 35 Minutter.
Tak for ingen ting

Resposta da Aarhus Taxa
Er lige blevet hentet med stor pakke med spisebord ved Ikea. Det tog han pænt selvom det var tungt at få bugseret ind i bagagerummet. Mega hyggelig sludder hjemad, så tak for en go taxatur vogn 279😃

Resposta da Aarhus Taxa
Ikke det mindste at klage over,har lært af chaufførene hvordan man stiger ud og ind når man er dårlig gående og har bagage med. Så jeg er godt tilfreds har brugt dem 4 gange om måneden i 2 år

Resposta da Aarhus Taxa
Meget sød telefondame. Meget sød taxichauffør og de ankom efter Max 10 minutter (efter jeg havde ventet 50 på taxi fra konkurrenten og opgav). Så lærte jeg det. Jeg ringer til Århus taxi fremover!

Resposta da Aarhus Taxa
Mere end 15 min forsinket ankomst, på trods af at appen meldte 2-5 min till ankomst. Ikke godt nok.

Resposta da Aarhus Taxa
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.