Academic Work Denmark Avaliações 4

2. Consultor
  3. Recrutamento
  4. Agência de empregos temporários

Escrito pela empresa

Academic Work er et førende vikar- og rekrutteringsbureau. Vi hjælper kandidater med deres næste karriereskridt, og virksomheder med at finde det rette potentiale. Vi tilbyder fuldtidsjob, deltidsjob og konsulentarbejde, og vi hjælper uanset om du har et kort- eller langsigtet behov. Med en unik rekrutteringsproces, ser vi bort fra traditionelle metoder og anvender i stedet evidens-baseret rekruttering, som gør at vi finder det perfekte match mellem Early Career Professionals og organisationer. Gennem vores søsterselskab Academic Work Academy giver vi desuden alle – uanset baggrund – muligheden for at starte en IT-karriere på kun 12 uger med garanteret job efterfølgende. Vi hjælper med at finde dine næste talenter inden for IT, tech, finans, salg og meget mere. Kort om os: Academic Work blev grundlagt i Sverige i 1998 af 3 universitetsstuderende og er i dag det førende europæiske vikar- og rekrutteringsbureau i at forudsige topperformance igennem evidens-baseret rekruttering med over 25 års erfaring. Vi opererer i dag i seks lande: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Schweiz. Academic Work startede i Danmark i 2008, og vi befinder os på Rådhuspladsen 45, 5. sal., 1550 København.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 stjerner — Meget professionelt, grundigt og menneskeligt forløb

Jeg havde en rigtig positiv oplevelse med Academic Work, især takket være Mirjeta, som ledte processen. Processen var både grundig og effektiv: jeg gennemgik personlighedstest, logik-/reasoning-test og relevante faglige checks, og jeg fik altid hurtig og ærlig feedback undervejs. Kommunikation var klar og rettidig — jeg blev holdt opdateret i alle faser, og oplevede, at Academic Work sørgede for et godt match mellem mig og virksomheden.

Det undrer mig, at Academic Work ikke har den bedste score på Trustpilot, som det ser ud nu — det kan jeg ikke genkende ud fra mit eget forløb. Min oplevelse var professionel, respektfuld og resultatorienteret, og processen førte direkte til et rigtig godt jobresultat for mig og for virksomheden. Kan klart anbefale Academic Work som rekrutteringspartner.

16 de junho de 2025
logotipo da Academic Work Denmark

Resposta de Academic Work Denmark

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner ⭐ Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med os – og særligt med din kontaktperson. Det betyder meget for os, at du har følt dig godt informeret, mødt med ærlighed og respekt, og at processen har ført til det rette match.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og på, at du deler din oplevelse – det giver både os og kommende kandidater et værdifuldt indblik. Endnu en gang tak, og vi ønsker dig alt det bedste i dit nye job!

- Academic Work

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Overkill recruitment process

The recruitment process for an entry-level part-time temp role at Academic Work is unnecessarily extensive and cumbersome. They require a personality test, a cognitive test, a screening call, two interviews, as well as a questionnaire that has to be filled out by at least two references. Anyone familiar with organizational psychology knows that extensive tests and multiple interview rounds do not actually help in finding a better fit. While applicants might be willing to do it for a full-time role, it’s completely unreasonable to expect candidates for temp roles to jump through so many hoops for a role where they can be easily let go and do not have the same benefits and job security as directly hired employees. Any company that wants to cooperate with Academic Work has to consider, whether they are interested in hiring talented and suitable candidates or those who are desperate enough to endure the selection process.

2 de julho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Useriøst og ukompetent håber ikke deres…

Useriøst og ukompetent håber ikke deres kunder betaler for det her .
Dårligste oplevelse ever!!
Jeg har i hvert tilfælde spilt min tid
Og det er på ingen måder pga at jeg gik afslag . Min bedømmelse er baseret på det alt for unge ukompetent personale
Der ikke ved hvad de har i hænderne

14 de junho de 2024
logotipo da Academic Work Denmark

Resposta de Academic Work Denmark

Kære Ole,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft en negativ oplevelse med Academic Work. Vi stræber altid efter at levere den bedst mulige service, og vi tager din feedback meget alvorligt.

For at kunne forstå og løse dit problem bedst muligt, håber vi du kunne have lyst til at kontakte os direkte på info@academicwork.dk eller +45 89 87 53 00. På den måde kan vi få flere detaljer om de oplevelser du beskriver og arbejde sammen om at finde en løsning som kan gavne både din oplevelse samt vores fremtidige arbejde.

Vi værdsætter din ærlighed og håber, at vi får mulighed for at rette op på situationen.

Venlig hilsen,
Academic Work

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Useriøst koncept .

Useriøst koncept ..
Jeg blev indkaldt til telefonsamtale, men fik aldrig et kald. Blev lovet en mail fra kollega som heller ikke kom, og nu svarer de ikke på min henvendelse.
Spild af min dyrebare tid.

23 de maio de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais