Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een luxe burostoel gekocht via bol.com van acaza. Prima stoel/hoge kwaliteit en relatief lage prijs. Ben positief verrast door de uitstekende klantenservice en ben erg tevreden! Een aanrader en ik ga... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

2,5

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

29 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Een ronde picknicktafel besteld

Een ronde picknicktafel besteld. Er werd één deel geleverd. Het tweede deel was spoorloos verdwenen. Contact met Post nl en acaza gaf een kastje-naar-muur gevoel. Maar na een week en een aantal pogingen gaf Acaza aan een nieuw tweede pakket te sturen. Het telefonische contact was op zichzelf niet zo verkeerd, maar ik moest zelf overal meerdere keren achteraan. Het was een opluchting toen het tweede pakket geleverd werd, in die zin dat het vertrouwen wel een deukje had opgelopen na dat gehannes. Blij dat het gelukt na ongeveer een tiental telefoontjes naar Post nl en Acaza.

9 de junho de 2026

Niet op tijd aangekomen

Zo ver kan ik helaas maar één ster geven, kan nog veranderen maar ja ik heb mijn pakket (weer) niet op tijd binnen gekregen. Dit blijft gebeuren, vooral bij GLS, de bezorger naar keus van Acaza. "Volgende dag bezorgd"... Niet dus. De hele dag thuisgebleven om het pakket te kunnen ontvangen en dan staat er om half 9 's avonds dat het pakket nog in het sorteercentrum in het buitenland ligt... Dat gaat natuurlijk nooit meer vandaag gebracht worden. Helaas pindakaas voor mij, slechte review voor Acaza.

23 de setembro de 2025

Geweldige service

de krabpaal was gedeukt aangekomen (door transport) en we hebben de volgende dag meteen een volledig nieuwe ontvangen, super aardig. De kat is groot fan van haar nieuwe krabpaal!

31 de outubro de 2024

Product nooit ontvangen

ACAZA gebruikt GLS voor hun bezorging. GLS beweert tweemaal mijn artikel proberen te bezorgen terwijl ik, volgens hun, niet thuis was. Ik was in werkelijkheid de gehele dagen thuis, juist voor de bezorging. GLS is zelf niet te contacteren en ACAZA weigert mij hierin te helpen. Via bol.com de bestelling geplaatst en dat is ook waar ik de bestelling ga annuleren.

5 de julho de 2024

Ophangrails gekocht

Ophangrails gekocht, maar eens de ciick en connect stukken geïnstalleerd waren, bleken de ophangrails daar niet op te klikken. Toen ik hen dan meedeelde konden ze dat niet begrijpen. Het was toch 1 pakket. Neen het was een doos met twee ophangrails en de benodigde stukken om te kunnen ophangen, de pluggen, vijzen en click en connect stukjes zaten in een apart plastiek zakje. En die waren niet compatibel met de ophangrails. Moest ik foto's maken en ook nog een filmpje alsof je daar iets kon op uitmaken. Ze klikten er gewoon niet op, basta. Zelfs de onhandigste kluns kan die plaatsen. Maar ze geloofden me niet en wilden me zgz helpen. De vraag waas, hoe dachten ze me te helpen met een foto en filmpje. Blij dat ze mij niet vroegen om alles zel nog eens te meten. Nou ja, ik heb mijn plan getrokken op een andere manier. En hoef geen hulp van mensen die denken dat het een complexe aangelegenheid is. Ik weet in elk geval waar ik niets meer moet bestellen.

7 de maio de 2024

ACAZA baggage rek

ACAZA baggage rek. Ik heb er een besteld voor een logeerkamer. Met behulp van de handleiding die exact gevolgd moet worden komt een heel mooi solide baggage rek te voorschijn. Top!

25 de abril de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestelde aantal klopte niet.

Ik had een pakket van 50 fluwelen kledinghangers besteld via bol.com, maar het waren 4 sets van 12?
Dat zijn er dus geen 50, maar 48.
Beetje raar als ze ze per 50 verkopen en je krijgt er maar 48!

22 de janeiro de 2024

Snelle levering.
Ik gaf per ongeluk een verkeerd huisnummer op en daarop kreeg ik een bericht dat het pakketje al was verstuurd maar of ik wilde aangeven of het goed was aangekomen.
Goede service dus.

28 de outubro de 2023

Waardeloze service

Waardeloze service, zeer onvriendelijk als je verzoekt om met een oplossing te komen voor een kapot product met garantie hangen ze de telefoon op!!
Mensen ik raad je aan hier nooit iets te kopen!!

11 de setembro de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

2 nachtkastjes besteld

2 nachtkastjes besteld. Snel geleverd. besteld via bol.com.
Zat veel extra reserve bevestingings materiaal bij. En zijn mooie solide nachtkastjes

1 de agosto de 2023

Slechte service

Parasol gekocht die ik zelf niet open en dicht kreeg. Daar was brute kracht voor nodig. Filmpje opgestuurd en antwoord was ‘wij zien geen mankement’. Duh…als de veer niet goed is dan zie je dat ook niet aan de buitenkant. Ze hadden nog nooit klachten gehad en het was een kwaliteitsproduct. Ja ja, kwaliteit…
Na een lang en vervelend telefoongesprek parasol zonder kosten mogen terugsturen.
Slechte service Acaza!

6 de julho de 2023

Oplichters

Artikel besteld, was niet goed, teruggestuurd naar China maar nooit het geld terug gekregen.
Ze lichten gewoon een kind van 14 jaar op.

24 de julho de 2023

Slechte afhandeling retour

Ook slechte afhandeling retour. Nachtkastjes besteld. Kleur een aantal tinten donkerder dan op de website en het “hout” was een slechte kwaliteit print. Zou het niet terug kunnen sturen omdat ik het uit de verpakking had gehaald. Hier niet bestellen, consumentenrechten bij koop op afstand worden niet gerespecteerd.

1 de julho de 2023

2 muurparasols besteld

2 muurparasols besteld. De gaten zijn te groot en maar op 2 punten bevestigd waardoor de parasol steeds verschuift. Met maar een zuchtje wind is de parasol niet te gebruiken. In eerste instantie is de reactie; deze klacht hebben we nog nooit gehoord dus het kan niet. En daarna moet ik zelf maar ander bevestigingsmateriaal aanschaffen. En daarna is het einde communicatie. Aangegeven dat het onder de garantie valt maar na "intern overleg " hebben ze besloten dat ze vinden van niet en dat is het dan.
Heel klantonvriendelijk dit bedrijf. Op z'n minst een tegemoetkoming voor de extra kosten voor kunnen stellen.
Oh en de producten mochten enkel retour nog geheel in de verpakking. Ja dan had ik ook niet geweten dat het niet werkte.....
Ik ga nooit meer iets kopen hier iig

1 de julho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Product gekocht, slechte afhandeling bij retour

Product gekocht via de website van Acaza. Product was helaas te klein dus geretourneerd. Dikke maand later geld nog steeds niet retour ontvangen. 2x retourbewijsje verstuurd om vervolgens een mail te ontvangen dat ze niks hebben ontvangen. Amateuristisch gebeuren..

14 de dezembro de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.