Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Very Poor customer Service defective battery dilevered and no response at all after the return for warranty claim.Total rip off, avoid to save yourself.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zware batterij besteld. Nadien las ik de reviews omdat ik er 4 dagen niets gehoord had, vreesde het ergste. Na telefonisch contact (bij namen ze wel op) werd ik vriendelijk te woord gestaan en m... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Afgelopen week heb ik twee accu's besteld, hoefde maar één maal verzendkosten te betalen en binnen twee dagen kwam iemand van PosNL ze puffend afleveren. Helemaal top van beide partijen. Ik had 5 ster... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios Automotivos
  2. Atacadista de Peças para Carros
  3. Loja de Autopeças
  4. Loja de Baterias de Carro

Informação fornecida por fontes externas variadas

De accuwebshop voor Nederland & België, met scherpe prijzen op onder andere Varta en Panther accu's! Vul je kenteken in en vindt direct de juiste accu's voor je auto. Accu's kunnen dezelfde dag geleverd worden. Auto accu's, motor accu's, caravan accu's...

Informações de contato

2,4

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

124 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Misleidende levertijd en zeer slechte klantenservice

Vandaag telefonisch contact gehad over een pakket dat ik besteld had. Op de website staat duidelijk aangegeven: “voor 16:00 besteld, morgen geleverd”. Helaas blijkt dit niet te kloppen. Er was alleen een verzendlabel aangemaakt, maar het pakket was nog niet eens overgedragen aan PostNL.
Toen ik hierover telefonisch contact opnam, werd ik erg onvriendelijk te woord gestaan. Er werd letterlijk gezegd: “het boeit me niet”. Ik ben nog nooit zo aangesproken door een klantenservice. Dit is absoluut niet hoe je met klanten hoort om te gaan.
Daarnaast wilde ik mijn bestelling annuleren, maar dat bleek ineens niet mogelijk te zijn.
Mijn advies: werk aan de klantenservice en wees eerlijker op de website over levertijden. Vermeld bijvoorbeeld dat levering door drukte of andere omstandigheden kan uitlopen. Dat voorkomt teleurstelling en frustratie bij klanten.

21 de maio de 2026

Dramatisch

Dramatisch, onvriendelijke medewerker slechte service. Bedrijf heeft fout gemaakt met verzenden ( geen track tracé geleverd) ik moet het maar uitzoeken met PostNL

28 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg tevreden met de accu

Vorige week een nieuwe accu besteld voor mijn auto. Deze was snel binnen en in goede staat. Via de website kon ik makkelijk in drie stappen de juiste accu voor mijn auto vinden, ideaal.

18 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijn ervaring met deze oplichters

Mijn ervaring met deze oplichters. Ik stuurt een defect artikel aangetekend retour. Deze nemen ze bewust niet in ontvangst om vervolgens te ontkennen dat ze het pakket niet retour ontvangen hebben en dus geen geld terug hoeven uit te keren.

Pure oplichtingspraktijken dus nooit iets bij ze kopen.

15 de janeiro de 2026

De prijs is heel goed

De prijs is heel goed. Helaas had de accu een haarscheurtjes dus na 3 maanden was een cel leeg. Accu terug gestuurd en na 2 weken geld weer op mijn rekening.

3 de novembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik kan er enkel tevreden over zijn

Ik kan er enkel tevreden over zijn.

Levering super snel.

Spijtig genoeg kwam de batterij beschadigd aan, gevallen op een hoek.

Hiervoor een mail met foto’s gestuurd. Respons was niet super snel en duurde 2 dagen, maar er werd meteen een nieuwe gestuurd die weer de volgende dag in huis was. Deze keer zonder beschadiging.

Wel geen track&trace wat misschien niet meer van deze tijd is. Maar ik ben tevreden over de service.

12 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Accu besteld in april 2024 en in…

Accu besteld in april 2024 en in augustus 2025 accu defect.
Laadspanning gemeten is goed en regelmatig aan de druppellader in de woonkamer.
Afgesleept en wel, dus niet blij, starten er ruim een jaar prima op.
Product
BlackMax GEL motor accu YTX20L-BS/ CTX20L-BS/ 52014

14 de agosto de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vieze oude accu die lang ergens in de opslag hed gestaan.

Oude vieze accu geleverd gekregen vol stof en vlekken die al zeer lang ergens in de opslag moet hebben gestaan, bij aankomst gaf hij een magere 12.1 volt aan dus nu staat hij aan de lader en hoop dat het nog wat wordt. Jammer dat ik niet eerder de reviews had gelezen dit was de eerste keer dat ik hier een bestelling plaatste en ook meteen de laatste keer.

27 de agosto de 2025

Waardeloze tent

Waardeloze tent ! Als je snel een accu wil vooral niet hier bestellen, ze beloven meteen te verzenden maar dat gebeurt niet.
Klantenservice scheept je steeds af met domme antwoorden en als je een credit nota vraagt omdat je na een week het pakket retour laat gaan kunnen ze die niet maken, is gewoon wettelijk verplicht maar kennelijk is dit een gevalletje fraudering want ze hebben er nog nooit van gehoord.

10 de junho de 2025

Snelle service.

De bestelde accus zijn bij mij aangekomen en redelijk snel, bij het uitpakken was er 1 accu beschadigd op de hoek en er was een opening. Contact opgenomen met Accutotaalcenter en deze vroegen om een foto op te sturen. Dit heb ik onmiddelijk gedaan. Ong 10 minuten later kreeg ik al een antwoord dat er een nieuwe accu vestuurd word. Als dat geen goede en snelle service is. Hartelijk dank.

20 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I ordered new battery for my quad

I ordered new battery for my quad . And the disaster begins. Because of this bad battery that can't hold on even one 12v light , and now I have 3 regulators and 2 cdi and 2 wiring harness as an extra because their advice was that maybe something with my charging system is not okay battery is new new they said ... I send the battery to check because they give 6 months guarantee and then package come again to my adres without even nobody open and check for it .... once 50 euro for battery then 12 euro for sending back and buying proper box for it + 350/400 euros for other parts that had nothing to do with it ... I've learned my lesson ...

11 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dagen na de bestelling te horen…

Dagen na de bestelling te horen gekregen dat ze niet konden leveren. Bestelling geannuleerd. Toen was de reactie, Wij betalen u zo snel mogelijk terug. Mijn vraag was, Hoe snel? Ja binnen 30 dagen.
Joho, voelt wel als, Nep de massa pik de kassa

13 de março de 2025

2 accu’s gekocht voor de camper

2 accu’s gekocht voor de camper. Scherpe prijs en zending kwam na 4 dagen rechtstreeks uit Duitsland. Keurig ingepakt met plastic en op een kleine pallet. Expediteur belde een dag van tevoren of de aflevering gelegen kwam! Ben blij met mij Bosch en VARTA accu.

6 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloos bedrijf met slechte retourservice

Nieuwe accu besteld, deze bij aankomst getest met een professionele accutester: resultaat slecht vervang… na opladen nog steeds slecht.
Accu moet 680 A startampere geven, deze geeft er maar 480 A ( dit voor een nieuwe accu )
Na enkele dagen liet dit bedrijf mij weten dat ik moet opdraaien voor de retourkosten om een defect geleverd artikel te retourneren. alsook de uitleg als er startproblemen zijn stuurt u ze terug. Neen startproblemen moeten niet eerst opduiken voor u deze terug stuurt. Daarvoor dient een accutest!

Waardeloos bedrijf die niks om klanten geeft. Goedkoop is duidelijk duurkoop, pas op van deze praktijken.

Jammer dat 0 sterren niet bestaat

28 de janeiro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.