ACE Lighting Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijke bediening en zeer goede uitleg over een door ons gekozen lamp . Zoals steeds , dit was onze tweede aankoop hier en zijn zeer tevreden . Er werden ook vergelijkbare lampen getoond zodat we... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Topzaak. Altijd goede uitleg. Leveren goede kwaliteit. Als het dan toch eens mis gaat, zorgen ze voor onmiddellijke vervanging. Vandaag een led spot van oktober 2019 die niet meer brandde zonder dis... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na lang zoeken en het bezoeken van vele (verlichtings-)winkels hier onze 100% passende armaturen gevonden! Niet goedkoop maar elke euro waard.. We wachten nog op één armatuur en dan zal onze living su... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Iluminação
  2. Consultor em iluminação

Wil je jouw interieur of project die stralende afwerking geven met design verlichting? Kom je licht opsteken bij ACE Lighting! 💡 Ontdek al onze lampen van topdesigners en creëer een exclusieve look in huis. Met meer dan 35 jaar ervaring geven onze experts je graag lichtadvies op maat in onze winkels te Antwerpen, via mail, telefoon of chat. 📏 Shop bovendien gemakkelijk online en geniet van gratis en snelle levering.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

661 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles correct volgens bestelling…

Alles correct volgens bestelling geleverd, zowel na bezoek ter plaatse als bij bijkomende online bestelling.

22 de fevereiro de 2025

Resposta da ACE Lighting

Beste Carl, wat fijn om te horen dat alles vlot verlopen is. Bedankt voor je fijne review!

Kwaliteit

Kwaliteit, product voldoet perfect aan de omschrijving, snelle levering.

10 de fevereiro de 2025

Resposta da ACE Lighting

Beste Nancy, leuk om te horen dat je blij bent met je shopervaring bij ons. Bedankt voor deze leuke review!

Bestellen ging vlot

Bestellen ging vlot, prima info op de website om een doordachte keuze te kunnen maken.

24 de janeiro de 2025

Resposta da ACE Lighting

Beste Timothy, bedankt voor je fijne review. We doen er alles aan om je als klant online goed verder te helpen, dan is het ook leuk om te zien dat we geslaagd zijn in onze missie. Bedankt!

Al jaren tevreden klant

Al jaren tevreden klant, meerdere lampen gekocht online. Winkels in Antwerpen zijn ook erg mooi. Vriendelijk geholpen, mooie diverse maar toch overzichtelijke collectie maakt het prettig winkelen.

20 de janeiro de 2025

Resposta da ACE Lighting

Wat leuk om te horen dat u een vaste en tevreden klant bent. Wij doen er alles aan om een prettige winkelervaring te garanderen. We vinden het dan ook heel fijn om te horen dat wij hierin geslaagd zijn. Hopelijk zien we je snel terug in onze winkel.

Goede dienstverlening

Adequate feedback op uitvraag. Zo ook een snelle levering van de bestelling.

13 de janeiro de 2025

Resposta da ACE Lighting

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles snel en vlot verliep.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede info.

Goede info over verloop van de order. Bij het bestellen van de Occhio lamp gaf u aan dat het product op voorraad was. Dat bleek niet het geval. Moest nog uit Duitsland geleverd worden. Verder is alles prima afgerond.

7 de janeiro de 2025

Resposta da ACE Lighting

Heel erg bedankt voor je fijne review. Blij om te horen dat alles naar wens is verlopen!

Levering zonder zorgen!

Levering zonder zorgen!

Alles goed verlopen.

9 de dezembro de 2024

Resposta da ACE Lighting

Dankjewel voor je fijne review! Wij zijn blij te horen dat je van je nieuwe lamp kunt genieten zonder zorgen. Gelukkig Nieuwjaar!

Vlotte transactie.

11 de dezembro de 2024

Resposta da ACE Lighting

Dankjewel voor je 5-sterren review! Van ons allen bij ACE een fijn eindejaar gewenst ☺️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel geholpen en vlotte levering. Bedankt!

17 de dezembro de 2024

Bedankt voor je mooie review! Fijn eindejaar alvast 🙌

Heel goede prijs

Heel goede prijs, goede communicatie en verzending.

18 de dezembro de 2024

Resposta da ACE Lighting

Dankjewel voor 5 mooie sterren! Van ons allen bij ACE alvast een fijn eindejaar.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lamp gekocht

Lamp gekocht, super mooi. helaas te groot model.. willen deze graag omruilen tegen de kleinere variant van dezelfde lamp/fabrikant. reactie ACE Lighting is het niet mogelijk, je hebt de lamp opgehangen. zeer jammer, niet klantvriendelijk. dus helaas geen aanbeveling voor deze zaak het is een zeer dure lamp...
lamp is totaal niet beschadigd of aangepast. ik kan deze netjes in de originele verpakking terug bezorgen.
ben gewoon bereid een nieuwe kleinere te kopen. helaas niet mogelijk.
zeer slecht dus.

6 de dezembro de 2024
Avaliação não solicitada

Beste Jan,

We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je ervaring. We willen graag uitleggen wat er is gebeurd, zodat andere klanten een goed beeld krijgen van de situatie.

Je hebt gevraagd om een lamp van 90 cm, hoewel we in onze toonzaal hebben laten zien dat het kleinere model van 60 cm waarschijnlijk beter geschikt zou zijn. Het model van 60 cm hing daar ook, zodat je een duidelijke vergelijking kon maken. Het model van 90 cm hebben we bovendien speciaal bij de fabrikant voor je moeten bestellen. Toch koos je ervoor om het grotere model te bestellen.

In onze algemene voorwaarden staat dat geïnstalleerde lampen niet geretourneerd kunnen worden, omdat iedereen een nieuwe lamp wil en geen gebruikte. Wij begrijpen dat jij zelf ook geen gebruikte lamp zou willen ontvangen. Ondanks dit hebben we meerdere keren geprobeerd om contact met je op te nemen om een oplossing te vinden. We hebben zelfs een voorstel gedaan om je tegemoet te komen, ook al viel dit buiten onze normale voorwaarden. Helaas hebben we geen reactie van je gekregen, maar zagen we in plaats daarvan negatieve reviews verschijnen.

Onze collega Erik heeft altijd beleefd en geduldig met je gecommuniceerd. Hij heeft zijn best gedaan om de best mogelijke oplossing voor je te vinden, ook al ging dit verder dan wat we normaal bieden. Het is dan ook teleurstellend dat je ervoor hebt gekozen om onze service publiekelijk in een negatief daglicht te stellen.

Wij blijven ons inzetten voor open en eerlijke communicatie met al onze klanten.

Goede en snelle service

Goede en snelle service, zeer tevreden over de aankoop.

9 de dezembro de 2024

Resposta da ACE Lighting

Wat fijn dat je tevreden bent met onze service! Bedankt en veel plezier met je nieuwe lampen deze feestdagen ☺️