Actionanton Avaliações 96

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min første coach, som også er blevet min sidste. Jeg havde utrolig svært ved at ændre mine dårlige vaner som omhandlede overspisning, og et enten eller. Anton har formået at gøre det hele så struk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Really nice and supportive team. They set realistic goals for weigh loss and realistic goals for daily calories. I lost nearly 20kg in 6 month while still being able to enjoy my husband's home coo... Ver mais

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fantastisk forløb hos Actionanton🤗

Fantastisk forløb hos Actionanton🤗
Jeg har været i forløb hos Anton, og det har været en virkelig positiv oplevelse.

Jeg har prøvet mange forskellige forløb og slankekure tidligere uden den store succes, men her har jeg både opnået et vægttab og – mindst lige så vigtigt – fået brudt gamle, uhensigtsmæssige vaner og skabt nye, sunde rutiner.
Anton har været utrolig omsorgsfuld og støttende hele vejen. Han er altid klar til at hjælpe og heppe, og det har betydet mere, end jeg kan beskrive.
Madplanerne har været nemme at følge med helt almindelig og lækker mad, og der var altid fleksibilitet, hvis jeg havde særlige ønsker.

Hele teamet hos Action Anton er professionelle, engagerede og meget imødekommende og omsorgsfulde. Jeg har allerede anbefalet dem til venner og giver mine varmeste anbefalinger til alle, der ønsker et varigt vægttab. ⭐⭐⭐⭐⭐

12 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har prøvet så mange ting før uden…

Jeg har prøvet så mange ting før uden rigtig at få det til at holde… så jeg var ærlig talt lidt skeptisk da jeg startede her. Men det her har været noget helt andet.😍

Det har faktisk været mit 3 online forløb hos en coach, men det er nu 4 mdr siden jeg stoppede og vægten holder jeg stadigvæk! plus at det kostede næsten halvdelen af hvad jeg tidligere har prøvet ifht onlineforløb!

Anton er mega nede på jorden og det føles ikke som sådan en “nu skal du bare tage dig sammen” vibe, som jeg har oplevet de andre steder jeg har været på online forløb. Det hele bliver tilpasset ens hverdag, og det har seriøst gjort en forskel for mig.
Jeg har tabt 14kg samlet, men det bedste er faktisk at jeg ikke føler jeg er på “kur”. Jeg kan stadig spise normalt og være sammen med min familie uden at stresse over det.💪🏽💪🏽💪🏽

Der var også perioder hvor jeg ikke lige gjorde det perfekt, men der blev jeg ikke “skældt ud”, vi justerede bare og så kørte vi videre.

Det føles meget mere som noget jeg kan holde fast i end alt det andet jeg har prøvet.

Kan klart anbefaldes hvis man er træt af at starte forfra hele tiden ☺️

Så tak for alt Anton 🥰

4 de abril de 2026

De ser hele mennesket

Jeg har været i forløb hos Anton i over 1 år og jeg har gennem det hele følt mig rummet, og hjulpet. Min coach har været Fie og hun har gennem det hele guidet og hjulpet mig med ændring af vaner, mit forhold til min krop og maden.
Da jeg kom ud for nogle svære ting på arbejdet og i privaten sprang Anton og Fie til gav mig en pause og var der da jeg var klar igen. Det her er helt klart mit sidste vægttab.
Kan helt klart anbefale dem begge hvis man ønsker et forløb der handler om hele dig og ikke kun at spise mindre

31 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale det her forløb!

Jeg kan varmt anbefale dette vægttabsforløb!!

Efter min graviditet, stod jeg tilbage med en krop jeg var ked af når jeg så mig selv i spejlet. Jeg havde længe prøvet selv, og været på alle mulige Quick-fix løsninger med slankekure osv. men jeg faldt altid tilbage i gamle vaner med nemme og urealistiske løsninger, så jeg var skeptisk da Anton forklarede om hans forløb.

Men jeg er kun positivt overrasket! For med det her forløb har jeg nu tabt 15 kg og for mig har det været meget mere end bare et fokus på kilo og tal på vægten – det har været et forløb med forståelse, støtte og realistiske løsninger, der faktisk kan holde i hverdagen.
Jeg har lært at forstå min krop og mine vaner på en helt ny måde, og jeg har aldrig følt mig presset, dømt eller begrænset. I stedet har der været fokus på balance, overskud og små ændringer, der giver mening i et almindeligt liv.

Støtten og vejledningen har været personlig og motiverende. Fie har været utrolig nærværende, forstående og motiverende gennem hele forløbet. Hun har mødt mig præcis dér, hvor jeg var, og hjulpet mig med at finde løsninger, der fungerer i en travl hverdag med familie – uden pres, forbud eller dårlig samvittighed

Det har givet mig både bedre resultater og en langt sundere tilgang til mad og motion.
Forløbet har givet mig mere energi i hverdagen, større selvtillid og en følelse af overskud, som jeg virkelig har savnet – især i en travl hverdag med familie og som førstegangs mor.
Jeg har følt mig støttet og forstået hele vejen, og jeg står nu med vaner og redskaber, jeg kan holde fast i fremover. Et vægttabsforløb jeg kun kan anbefale, hvis man ønsker et sundt og bæredygtigt resultat

3 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft et meget givende forløb…

Jeg har haft et meget givende forløb hos Anton. Min livsstil er stille og roligt ændret og nye vaner med kost og motion er blevet en stor del af mit liv nu. Anton har altid været nem at kontakte når der var lidt krise. Han er en fantastisk motivator og er faglig kompetent. Jeg har specielt nydt de gode mad opskrifter mange af dem er nu på menuen fast.

3 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er okay ikke at stå alene i et vægttab!

Jeg stod med følelsen af at jeg var helt alene, og at der slet ikke var nogen der kunne hjælpe mig, fordi at jeg har IBS. Jeg havde undersøgt nogle andre coaches, og de havde slet ikke mulighed for at hjælpe mig, på grund af min tarmsygdom. Jeg havde faktisk gået til den medicinske vej, i stedet for, hvilket jeg havde rigtig mange bivirkninger af, på grund af min tarmsygdom. Så dukkede Anton tilfældigvis op på min Instagram, med noget Vegansk mad. Jeg skrev til ham forklarede min situation, og så ringede han op mig op. Det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget og starte i et forløb hos ham!
Der er blevet taget hensyn til hvad jeg ikke kunne tåle, hvad mine livretter er, at jeg ikke er den bedste kog i et køkken og at jeg ik gider stå og lave mad i mere end 20-30 min! Han fandt simpelthen en løsning på det hele! 💪🏼

Vi ramte bom på vejen på et tidspunkt hvor der bare ikke skete noget med min vægt, hvor Anton virkelig gjorde mig tryg i den her situation og så sinkede vi mit kalorie indtag lidt mere, og så rasle det ellers af mig. Jeg har tabt mig 19 kg på hans forløb på et år.
Jeg tror det har lykkedes mig at tabe et halvt kilo per måned, selv inden jeg startede hans forløb. Simpelthen fordi at jeg ikke vidste at jeg faktisk spiste for meget også selvom at det var sundt det jeg spist. Og det var nogle virkelig kedelige retter jeg selv spiste inden jeg startede hans forløb, nu spiser jeg mega lækkert mad!
Anton har været god til at fortælle mig hvis jeg har spist for store portioner, hvis jeg har spist for lidt, hvis jeg har bevæget mig for lidt eller for meget. Han har Taget hensyn til hvis jeg mentalt ikke har haft det godt i periode.
Nu er jeg afsluttet i forløbet og jeg har alle opskrifterne han har givet mig efterfølgende på mail. For det er jo trods alt forløb der medfølger en masse opskrifter til som man sagtens kan bruge bagefter, så man kan fortsætte den gode livsstil 💪🏼🤩
Så hvis du står og mangler en der kan motivere dig, en der kan forstå dig og en der ikke dømmer dig på dine dårlige dage! Så synes jeg du skal vælge af Anton og hans team, for de gør det rigtig godt! 💪🏼

27 de janeiro de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ingen kontakt med mindre jeg selv henvendte mig

Hørte kun fra ham én gang om ugen ved check-in, intet proaktivt fra deres side heller ikke i svære perioder. Da vi kom ned på et niveau hvor jeg fik kritik for at tage halvanden bøf blev jeg simpelthen så irriteret at jeg valgte at opsige samarbejdet.... og pludselig fik jeg så tilbudt vanecoaching. Øh troede det var en del af det jeg betalte for start. Var simpelthen mega skuffet. Og nå ja selvfølgelig fuld pris mens der var 2 ugers juleferie

12 de janeiro de 2026
logotipo da Actionanton

Resposta de Actionanton

Hej Pia

Tak for din anmeldelse. Jeg er oprigtigt ked af, at du i dag står med en følelse af skuffelse, særligt fordi det ikke var det indtryk, jeg havde under selve forløbet.

Gennem hele samarbejdet har du opnået et stabilt og flot vægttab, og i vores løbende dialog, herunder dine ugentlige check-ins, har du ikke givet udtryk for utilfredshed med hverken støtten eller rammerne. Jeg har desuden flere gange rakt ud til dig proaktivt, både med og uden svar fra din side, hvilket gør mig noget uforstående over for oplevelsen af manglende kontakt.

I den sidste del af forløbet var vi i tæt dialog dagligt, da vi sammen valgte at omlægge dit forløb til et kost-registreringsforløb, fordi du ikke ønskede at følge de udarbejdede madplaner. Det valg er helt fair, men indebærer også, som forklaret, at der gives konkret feedback på de registreringer, man selv indsender.

Jeg har efterfølgende gennemgået hele vores kommunikation og kan ikke finde, at jeg på noget tidspunkt har kritiseret dig for at spise 1,5 bøf. Jeg kunne derimod sagtens kommentere på portionsstørrelser i et kost-registreringsforløb, da netop dét er formålet, at skabe bevidsthed og justere adfærd. Det er dog også vigtigt at understrege, at denne type forløb ikke fungerer for alle, og det respekterer jeg fuldt ud.

Hvad angår vanecoaching, er dette noget, vi løbende arbejder med i alle mine forløb. At du blev tilbudt et øget fokus herpå, var ment som et forsøg på at imødekomme dine udfordringer, og ikke som et ekstra produkt, du først pludseligt fik adgang til.

Afslutningsvis vil jeg gerne nævne, at du ikke har betalt fuld pris for dit forløb, men en væsentligt reduceret pris. Samtidig har mit team og jeg, som mange andre, haft lukket i en kort periode hen over julen, hvilket tydeligt fremgår af vilkår og kommunikation. Det er jeg ærgerlig over, at du ikke har haft forståelse for.

Jeg tager altid feedback seriøst og bruger den til at blive bedre. Samtidig er det vigtigt for mig at svare sagligt og ærligt, når der efter min bedste overbevisning gives et billede af forløbet, som jeg ikke kan genkende.

Alt det bedste
Anton

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En mand som du kan være tryg ved ❤️

Jeg havde fulgt med på ActionAntons Instagram profil, og havde faktisk at 2 omgange haft stillet spørgsmål til ham hvor jeg fik reelle svar uden at jeg følte mig presset til at skulle starte i forløb hos ham.
Men en dag tog jeg en snak med ham i telefonen, og vi fik en snak om baggrund og vind og vejr og jeg følte mig tryg og fik en betænkningstid. Og jeg endte med at sige ja tak, og jeg har aldrig fortrudt.
Jeg har aldrig før mødt så støttende og rummende mennesker som Fie og Anton. Jeg har Anton som fast, men Fie har været indeover ved sygdom og der har ikke været en finger at sætte på noget som helst.
De giver sig tid til at svare ordentlig og personligt til mig. Jeg føler mig set og hørt og når vægten har sagt +, så er de stadig med støttende beskeder.
Anton er en mand som jeg hurtigt følte mig tryg ved og turde fortælle ærligt hvordan jeg har det og han griber mig hver gang ❤️

25 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er så lykkelig for mit resultat

Jeg er så lykkelig for mit resultat. Jeg har forsøgt utallige diæter osv, men intet har hjulpet. Har været i et forløb hos Anton og har tabt de 20 kilo jeg havde for meget på sidebenene - og denne gang er det faktisk lykkedes mig ikke at tage noget af det på igen. Jubii! Kæmpe anbefaling herfra

1 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

“Afsluttet et 9 måneders forløb”

Jeg har afsluttet et 9 måneders forløb hos Actionanton med Anton som coach og tabte i den periode 23,50 kilo. For mig har det været et virkelig godt og trygt forløb, som har givet mig langt mere end bare et tal på vægten.

Jeg fik gode og overskuelige madplaner og som var nemme at følge, og jeg bruger stadig dele af dem i dag. Noget af det vigtigste, jeg har taget med mig, er den viden og bevidsthed om madvalg – både i hverdagen og når jeg handler ind.

Det, der især gjorde forløbet trygt og motiverende, var den løbende opfølgning og støtte via sms, mail og samtaler.

For mig har forventninger og løbende dialog været afstemt hele vejen, og jeg har oplevet en personlig og engageret tilgang gennem hele forløbet.

Hjemmetræningen var nyt for mig og ikke altid min stærkeste side, men også her blev jeg mødt med forståelse og realistiske forventninger, hvilket gjorde, at jeg stille og roligt blev bedre💪

Alt i alt har det været et super godt, positivt og støttende forløb.

Tak for hjælpen og for at klæde mig godt på og være en lettere og sundere version af mig selv ❤️
Mine bedste anbefalinger herfra.

16 de dezembro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Anton er en dygtig dygtig sælger.

Anton er en dygtig dygtig sælger.

Inden jeg havde set mig om havde jeg købt 5 måneder.

Da der stadig var 11 uger tilbage af mit forløb, begyndte han, at ville sælge mig et nyt forløb når mit forløb ville være slut.

Da jeg langt fra havde fået indfriet mine forventninger, købte jeg selvfølgelig ikke et nyt forløb.

Jeg synes appen der følger med et forløb er OK.

Jeg synes kontakten er meget mekanisk og har undervejs gjort opmærksom på at det ikke fungerede for mig.
Så alt den sælgersnak vi havde inden jeg købte forløbet. Var ikke det jeg oplevede.

Det er vildt at se hvor meget tid på Facebook der bruges på at hente nye kunder.
Når der ikke bruges ret meget energi på de kunder der har købt.

Vi har haft dialog hele vejen i de 5 måneder.
Jeg har prøvet at ændre dynamikken uden held.
Jeg har ikke følt mig grebet eller motiveret.

Jeg startede ud med Fie som coach - det var mere mekanisk end Anton trods alt.

Anbefaler ikke at købe. Du vil få mest ud af bare at følge med på de sociale medier.

2 de junho de 2025
logotipo da Actionanton

Resposta de Actionanton

Hej Marianne

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Jeg er oprigtigt ked af, at forløbet samlet set ikke har føltes rigtigt for dig – det er naturligvis aldrig målet.

Forløbet blev indgået efter både mundtlig, skriftlig og digital accept, og der var – både under og efter vores samtale – fuld mulighed for at sige nej eller tage betænkningstid. Aftalen blev først sat i gang, da du aktivt sagde ja til et 5-måneders forløb.

Du startede forløbet med Fie som coach og gav efterfølgende udtryk for, at du ønskede at skifte coach. Det blev imødekommet, og jeg overtog herefter personligt dit forløb. Det er altid muligt at ønske en bestemt coach, og det tager vi alvorligt. Den korte periode, hvor Fie igen var inde over, skyldtes udelukkende kortvarig sygdom fra min side, og her var det naturligvis også muligt at sige, hvis du hellere ville vente til jeg var frisk igen.

Når vi efterfølgende har gennemgået dialogen, fremgår det, at utilfredsheden først blev tydelig meget sent i forløbet. Indtil da har kommunikationen været positiv, og de ændringer og justeringer, du ønskede undervejs, blev løbende foretaget.

Et onlineforløb bygger på løbende 2-vejs-kommunikation. I perioden har vi sendt opfølgende beskeder, som ikke er blevet besvaret på flere tidspunkter, blandt andet den 11/6, 16/7, 29/7, 5/8, 8/8, 13/8, 19/8, 22/8, 27/8, 29/8, 9/9, 10/9, 18/9, 24/9, 29/9, 30/9, 6/10, 14/10, 20/10, 23/10, 28/10, 30/10, 3/11, 6/11, 10/11, 13/11, 17/11 og 20/11. Manglende svar kan naturligt gøre det sværere at justere og støtte så præcist, som vi gerne vil.

Midt i forløbet opstod der samtidig nogle meget svære, personlige omstændigheder for dig, som ingen af os er herre over. Jeg forsøgte løbende at møde dig med forståelse og fleksibilitet, og det er vigtigt at anerkende, at den slags hændelser kan påvirke både energi, motivation og oplevelsen af et forløb.

Der var dokumenterede resultater i forløbet, herunder vægttab, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Det ændrer dog ikke på, at oplevelsen også skal føles rigtig, og det er jeg oprigtigt ked af, at den ikke gjorde for dig.

I forhold til tilbuddet om forlængelse:

I perioden kørte vi en kampagne, hvor nye klienter fik en måned gratis ved opstart. Af samme grund modtog alle aktive klienter en fælles besked med mulighed for tilsvarende vilkår. Det blev tilbudt uden nogen forventning om, at man skulle sige ja, men alene for at sikre at nuværende klienter, som altid er de vigtigste for os, ikke skulle sidde med en følelse af at være blevet glemt. Det skal være fair for alle.

Afslutningsvis vil jeg gerne adressere kommentaren om sociale medier. Den tid, der bruges på sociale medier og markedsføring, er markant mindre end den tid, der bruges på aktive klienter og deres forløb. Vores primære fokus er og har altid været dem, der allerede er i gang. Og det vil det altid være.

Jeg respekterer fuldt ud, at vores samarbejde ikke har været det rette match for dig, og jeg ønsker dig oprigtigt alt det bedste fremover.

Anton Fabricius

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Et forløb med nærvær, støtte og daglig kontakt! Absolut fantastisk

Jeg har kørt et 6-måneders forløb hos Action Anton og har, på trods af en del personlige udfordringer undervejs, tabt mig lidt over 10 kg.

Jeg har tidligere, prøvet andre forløb hos forskellige online coach's men dette har været mit absolut bedste.

Her får man hvad der bliver lovet..;
🔹️ daglig én til én kontant med din coach
🔹️kostplan PRÆCIS efter dine behov og du kan få udskiftet så tit du vil
🔹️ en fed app, hvor det KUN er dig og din coach der er på
🔹️og så ikke mindst nogle virkelig kompentente, støttende, nærværende, fantastiske og forstående coaches der fagligt følger dig i tykt og tyndt og som ser tager udgangspunkt i DIT ståsted, dine behov og planlægger et forløb herfra, og altid i tæt dialog med dig.

Jeg har aldrig fortrudt, jeg tilmeldte mig dette forløb og er du i tvivl om dette blot er "endnu" et online forløb der vil koste dig flere penge end tabte kg, er det enkelte svar NEJ!

Hos Action Anton bliver forløbet vitterlig tilrettelagt efter dine muligheder, eller begrænsninger, der bliver lyttet til dig, du får opbakning, og et forløb, hvor du bliver mødt med varme, nærvær og et fagligt dygtigt team 💙

Følger du deres råd, vejledning og kostplaner, vil du helt sikkert efter endt forløb, står stærkere, både mentalt og fysisk, end du gjorde da du startede 💪

Overvejer du om, eller hvem, du skal vælge af de mange forskellige vægttabsforløb, der findes på nettet, så vælg Action Anton..
Det vil du ikke fortryde 😉

Jeg giver Anton og hans team mine varmeste anbefalinger 🤩

6 de outubro de 2025

Helt igennem fantastisk forløb

Helt igennem fantastisk forløb! Har haft Fie som coach og kunne ikke have ønsket mig en bedre. Hun udstråler den skønneste energi på hver eneste video der bliver sendt. Og det er uanset om ens resultater er rykket i “rigtig” eller “forkert” retning. Har aldrig haft følelsen af at blive dømt hvis jeg er kommet til at spise for meget eller usundt, altid bare støtte og guiding i forhold til håndtering fremadrettet. Og hun har givet så meget ros, konstruktiv feedback og værktøjer/tanker til min rejse. Kæmpe kæmpe anbefaling herfra.

31 de agosto de 2025

Intet mindre end gennemført

Intet mindre end gennemført! Det bedste jeg i lange tider har gjort for mig selv. Blev anbefalet forløbet af en veninde, og jeg har ikke er sekund fortrudt. Jeg fik Fie som min primære coach, og det er jeg super glad for. Fie er en stjerne uden lige. Top motivator med et positivt sind og som løftede mit mindset hele tiden.
Anton har ligeledes været lige til da jeg startede mit forløb op med ham i starten, og ellers har han været sød til at holde opdateret på, hvornår der er ferie, sygdom mm.
Kan varmt anbefale action Anton og i sær fantastiske Fie. Af hjertet tak for at være med på min vej til et sundere jeg ❤️

29 de agosto de 2025

Hvis jeg kunne give 100 stjerner

Hvis jeg kunne give 100 stjerner, så havde jeg gjort det. Det har været et fantastisk forløb, hvor der selvfølgelig både har været op og nedture 😀 Lækre madplaner, som bliver tilpasset ligesom man ønsker dem. Folkene hos action Anton, er rummelige, kærlige, hjælpsomme, lyttende og fantastiske.

28 de agosto de 2025

Fantastisk forløb

Jeg havde Fie som min coach, hvilket jeg var enormt glad for.
Ærlig, ægte, rosende og støttende i alt, under hele forløbet.
Jeg kan helt klart anbefale det her forløb.
Gode madretter som tilrettelægges efter familie behov, tidspunkter mm. Træningsplaner efter hvad man er i stand til og hvorhenne man er til.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, og skulle jeg få brug for hjælp igen, er det dem jeg kontakter

31 de julho de 2025

Garanteret vægttab

Har intet andet end at sige at hvis man vil have et realistisk forløb med at tabe sig , have god vejledning, rådgivning, peptalks, madplaner, træningsplaner så er det hos Action Anton du skal starte.
Jeg har igennem mange år prøvet at tabe mig grundet kroniske lidelser, fibromyalgi, for lavt stofskifte, slideligt, overgangsalder osv osv. og med øget vægtforøgning. Jeg havde prøvet alt med at tabe mig, indtil jeg stødte på Action Antons side. Jeg har tabt mig 7 kilo og en del centimeter og kan nu se efter min hjemmetræning af mine muskler er begyndt at blive fremtræden igen. Jeg har fået en struktur i min hverdag med mad og træning som har øget mit velvære og øget livskvalitet. Jeg kan kun anbefale det Aller bedste herfra og er ikke i tvivl om, at jeg vil vende tilbage igen til Anton hvis jeg skulle komme på afveje igen. Husk at en snak med Anton ikke koster noget men så er du allerede på rette vej .

30 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En rigtig god investering i dig selv

Jeg har fulgt Actionanton over længere tid og da vægten stod stille tænkte jeg nu skulle det være.
Det der gjorde en forskel for mig var at han ikke bare sagde det synes jeg vi skal gøre, men at han gav mig betænkningstid og efter ca. 14 dage ja så tog jeg kontakt igen....og vil sige det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. ❤️❤️
Efterfølgende fik jeg sødeste Fie som min personlige coach.
Hun har været en kæmpe støtte igennem mine i alt 4 mdr.
Lækker madplaner, et stort plus du spare også penge, og hvem kan ikke li det💪💪
Jeg har desuden fibromyalgi/kronisk træthedssyndrom samtidig med en dårlig nakke, arme der sover og snurre.
Men med små justeringer under vejs i forhold til træning. Køre det bare.
Jeg har trænet rigtig meget førhen. Og det har været så frustrerende ikke at kunne det samme. Men det har Fie i den grad hjulpet med.
Jeg kommer aldrig til at træne på det niveau som jeg gjorde før jeg blev kronisk syg. Men jeg kan stadig noget og det er det jeg holder fast i nu.
Madplanen er nem at følge, Lækker mad du bliver dejlig mæt.
Træningplan der tager højst 30 - 34 min.
Jeg sender hermed mine største anbefalinger til Actionanton temaet de er så dygtige/søde/ forstående den største empati for netop de mennesker de har under deres vinger. En rigtig god investering i dig selv. Tak for jer ❤️
Jeg har tabt 9 kg på 4 mdr.

30 de julho de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais