Auch wenn Drumworld nicht mehr der sensationelle Laden ist wie vor 20 Jahren als das Geschäft noch nebenan in der Veranstaltungshalle war, so ist es trotzdem noch ein super Fachgeschäft mit tollem Ang... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Omdat ik als 0 komma 0 muzikant super veel interessante en leerzame informatie kreeg . Heel veel tijd genomen door dhr Breuls om goed advies te geven . Niet alleen wat betreft de aankoop van het inst... Ver mais
Op de website van Adams zag ik een trombone staan waarvoor ik interesse had. Telefonisch een afspraak gemaakt om het instrument te bekijken en te bespelen. Ik werd door deskundig en vriendelijk person... Ver mais
Ik heb een probleem met de tablethouder die te makkelijk van de verschuifbare stang van de standaard afkomt. Ze hebben direct gratis een borgring gestuurd. Daarmee is het niet opgelost omdat die ring... Ver mais
Detalhes da empresa
Adams Music Centre is sinds 1970 uitgebloeid tot een van de grootste music experience centres in Europa, gespecialiseerd in blaasinstrumenten en slagwerk. Met twee showrooms (Ittervoort, NL en Lummen, BE), een assortiment van 10.000+ instrumenten, en een van Europa's grootste reparatie-afdelingen bedienen we professionele muzikanten, orkesten, muziekscholen en beginnende spelers in de Benelux.
Reparatie-atelier

- Jouw instrument in handen van vakmensen
- Adams heeft een van de grootste reparatie-ateliers van Europa voor blaasinstrumenten en slagwerk. Onze instrumentenbouwers en reparatiespecialisten verzorgen kleine onderhoudsbeurten, complete revisies, complexe reparaties en aanpassingen voor meer speelcomfort. Elk instrument komt terug in topconditie, met persoonlijke service en vakmanschap als uitgangspunt.
Garantie
Zekerheid bij iedere aankoop

Informações de contato
Aziestraat 17-19, 6014 DA, Ittervoort, Holanda
- +31(0)475560700
- info@adams.nl
- adams-music.shop
Adams Music Centre sinds 1970
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Snel en netjes bezorgd.
Snel en netjes bezorgd.
Waar ik bij anderen weken moest wachten . Het ziet er ook mooi en prima verpakt uit
Ultrasnelle levering zoals beloofd !
Gesplitste bestelling goed geleverd
Gesplitste bestelling goed in 2 keer geleverd, netjes snel op tijd, zeer goed verpakt en goed gecommuniceerd over wanneer wat geleverd wordt, was goed..!!
Altijd goede kwaliteit
Altijd goede kwaliteit, vlot bestelproces en goede verzending
Precies gedaan wat ik er van verwacht…
Precies gedaan wat ik er van verwacht had!
Snelle en goede levering eenvoudig in bestellen
Snelle levering, eenvoudig te bestellen en volgens afspraak
Snelle levering voor mijn doosje…
Snelle levering voor mijn doosje Rieten.
Maar de doos waar mijn doosje rieten in zat was vrij fors. Waarom?
Snelle levering van prima product
Snelle levering van prima product, K&M standaard. Hoop er weer een aantal jaren mee vooruit te kunnen
Bestelling ging goed
Bestelling ging goed, was duidelijk. Bezorging was vlot, pakketje was goed ingepakt.
Heel erg goed en deskundig geholpen…
Heel erg goed en deskundig geholpen door een vriendelijke dame.
Ze nemen de tijd voor je.
Afspraak onderhoud
Telefonische afspraak, snelle service ik kon er op wachten ( bariton sax )
Goede materialen en snelle levering.
Vertrouwde goede service!