Banner for Adams Music Centre

Adams Music Centre Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De levering was prima, goed ingepakt en netjes verzorgd. Nadeel, bij iets retoursturen is de procedure verre van ideaal. Eerst een email sturen, dan een PDF invullen, tenminste uitprinten en invulle... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al lang was de wens om m’n trompetmondstuk te veranderen naar een bent mouthpiece. Na een mail te sturen naar Adams kreeg ik te horen dat dit mogelijk was. Ben daar op afspraak met m’n trompet gew... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Telefonisch deed ik navraag naar de olie voor kleppen van klarinetten. Ik kreeg het advies om niet zelf te oliën, maar dat jaarlijks door een deskundige te laten doen. Ik had al aangegeven dat ik iem... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Liebes Adams Team, ich wollte mich von Herzen für die wunderbare Erfahrung in euerem Center / Werk -Shop bedanken nach 50 Jahren auf einer schweren Vincent Bach-Trompete ,habe ich am Freitag mein... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Instrumentos Musicais

Adams Music Centre is sinds 1970 uitgebloeid tot een van de grootste music experience centres in Europa, gespecialiseerd in blaasinstrumenten en slagwerk. Met twee showrooms (Ittervoort, NL en Lummen, BE), een assortiment van 10.000+ instrumenten, en een van Europa's grootste reparatie-afdelingen bedienen we professionele muzikanten, orkesten, muziekscholen en beginnende spelers in de Benelux.

Reparatie-atelier

Jouw instrument in handen van vakmensen
Adams heeft een van de grootste reparatie-ateliers van Europa voor blaasinstrumenten en slagwerk. Onze instrumentenbouwers en reparatiespecialisten verzorgen kleine onderhoudsbeurten, complete revisies, complexe reparaties en aanpassingen voor meer speelcomfort. Elk instrument komt terug in topconditie, met persoonlijke service en vakmanschap als uitgangspunt.

Garantie

Zekerheid bij iedere aankoop

Zekerheid bij iedere aankoop
Op nieuwe muziekinstrumenten en accessoires bij Adams krijg je 2 jaar garantie; op tweedehands instrumenten 1 jaar. Is er onverhoopt iets mis, dan lost ons team dat snel en passend op. Zo koop je met vertrouwen, ook na de aankoop.

Informações de contato

Adams Music Centre sinds 1970

10.000+ instrumenten, persoonlijk advies, in Ittervoort en Lummen.

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

160 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Todas as avaliações

160 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Service rapide.

J'ai posé une question avant l'achat, la réponse était de qualité. Le colis est arrivé rapidement. Le produit était bien emballé.

4 de agosto de 2026

Resposta da Adams Music Centre

Merci beaucoup pour votre avis ! Nous sommes ravis d'apprendre que notre réponse à votre question avant l'achat vous a été utile, et que la livraison rapide et l'emballage soigné ont répondu à vos attentes.

Wijnvoordeel

Prima service

11 de agosto de 2026

Resposta da Adams Music Centre

We lusten allemaal wel een wijntje. We zien je wel een keer verschijnen.... Rood, Rosé of wit maakt niet uit. Bedankt!

Liebes Adams Team ,Coppernicus Trompete

Liebes Adams Team,
ich wollte mich von Herzen für die wunderbare Erfahrung in euerem Center / Werk -Shop bedanken nach 50 Jahren auf einer schweren Vincent Bach-Trompete ,habe ich am Freitag meine persönliche Nr.1 der Trent Austin by Adams_ Coppernicus -Trompete bei euch ausgesucht und unter zwei Instrumenten ,die Nr.1 Coppernikus Trompete bei euch gekauft. Eure Verkäufer waren unglaublich lieb und unaufdringlich.
Zuhause angekommen,konnte ich es kaum glauben;
Das Instrument spricht so leicht an,dass sich ein g über den Systhem so anfühlt wie ein C2 in der mittleren lage . nach all den jahre im Mundstück Dschungel bin ich endlich angekommen. Die ACB Munstücke sind ein Wuderwerk !
Danke für dieses handwerkliche Meisterwerk Coppernikus - Trompete und eure Ehrlichkeit !
Herzliche Grüsse Paul Hornung aus Neuss am Rhein

7 de agosto de 2026

Resposta da Adams Music Centre

Vielen herzlichen Dank für diese wunderschönen Worte! Es freut uns riesig zu lesen, dass die Coppernicus-Trompete von Trent Austin by Adams nach 50 Jahren auf der Vincent Bach genau das Instrument war, das Sie gesucht haben. Ihre Beschreibung der Ansprache und des Klangs zeigt, wie viel Erfahrung und Ohr Sie mitbringen — solche Rückmeldungen bedeuten uns sehr viel, gerade weil sie von jemandem kommen, der so lange mit einem anderen Instrument gespielt hat.

Wir geben Ihr Lob auch gerne an unser Verkaufsteam weiter, das Sie so herzlich und unaufdringlich beraten hat. Und es freut uns besonders, dass auch die ACB-Mundstücke für Sie den entscheidenden Unterschied gemacht haben.

Wir wünschen Ihnen von Herzen viel Freude mit Ihrer neuen Coppernicus-Trompete und hoffen, sie begleitet Sie noch viele Jahre.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima service

Keurige revisie van mijn Alt saxofoon. Wel een erg lange wachttijden.

12 de outubro de 2025

Resposta da Adams Music Centre

Dank voor je geduld en je vertrouwen in ons vakmanschap.

Fijne winkel

Fijne winkel. Goede service, niet goed, geld terug. Toegankelijke communicatie. Kwaliteit is top,

6 de agosto de 2026

Dank!

Tevreden klant

Uitgebreid assortiment
Medewerker met kennis van zaken

12 de junho de 2026

Resposta da Adams Music Centre

Dat horen we graag! Bedankt!

Geweldige service.

Geweldige service.
Product bleek niet het goede te zijn.
Kon het gewoon terugsturen.
Aan de tel waren ze ook heel vriendelijk

24 de julho de 2026

Resposta da Adams Music Centre

Wat fijn om te lezen! We geven deze mooie opsteker met plezier door aan ons backofficeteam — fijn dat zij je aan de telefoon zo goed en vriendelijk hebben geholpen, en dat het teruggeven van het verkeerde product zo soepel verliep.