Blijkbaar zijn er nu failliet met vele gedupeerden die hun voorschot kwijt zijn.
AH Services
Louisalaan, 100, BRUSSEL, Bélgica
The company does not pay its subcontractors. The containers are of poor quality. The ceiling and walls are attached with glue and fall off during assembly at the factory. The company has a lot of returns and complaints

Resposta da AH support services
Intussen al een tweetal jaar heel tevreden bezitter van een addhome poolhouse. We hebben onlangs een insijpeling vastgesteld waardoor het plafond een grote vochtvlek vertoonde. Het lek werd meteen gedicht en onlangs werd nu ook alles netjes herwerkt en herschilderd. Prima service na verkoop dus!
Vanaf dag 1 verliefd op het concept! Geweldig bedrijf met geweldige mensen!
wij deden beroep op ADD om een containerunit voor mijn hoogbejaarde invalide vader te plaatsten naast de woning. Ondertussen geniet hij al enkele jaren van zijn knusse kamer met uitzicht in zijn eigen mooie tuin. De kleine technische probleempjes bij installatie werden door de techniekers van ADD binnen de kortste tijd vakkundig opgelost; ook de communicatie met ADD verloopt steeds vlot, vriendelijk en hulpvaardig. Ik kan ADD zeker aanbevelen. Ze denken mee met de klant.
Dankzij ADD heeft mijn vader een mooie oude dag in zijn vertrouwde omgeving. Top !
Al met al een afschuwelijke ervaring. Bij aanvang was alles mogelijk, we waren zo enthousiast om aan ons project te beginnen en het contact verliep vriendelijk en vlot.
Nadat begin augustus onze overeenkomst echter toch werd ontbonden op basis van de opschortende voorwaarde vroegen wij ons voorschot terug.
Om te beginnen moesten we het doen met de belofte dat we het ‘in de loop van september’ terug zouden krijgen. Dit zou te maken hebben met de afsluit van het BTW kwartaal.
Hoewel het ons volledig ontgaat wat een klant daarmee te maken heeft, hadden wij geen andere keuze dan dit antwoord te accepteren en te wachten.
Toen september verstreken was zonder betaling of enige vorm van communicatie hieromtrent, verzochten wij op 1 oktober een betaalbewijs.
Toen daar na 3 dagen geen reactie op kwam hebben we telefonisch gevraagd wat er aan de hand was. Er volgde een verklaring: het bedrijf kampt met een daglimiet waar hun huisbank niets in kan wijzigen en leveranciers dienden te worden betaald. Wij zouden ons voorschot daarom in zogenoemde betaalschijven terug krijgen. Ondanks herhaalde verzoeken voor een termijn of een indicatie van hoeveel schijven, moesten wij genoegen nemen met een gesprek waarin telkens beloofd werd dat ‘alles op zijn pootjes terecht’ zal komen.
Wat volgde was een nachtmerrie van onzekerheid. Pas toen wij aangaven een deurwaarder in te willen schakelen, kon er worden overgegaan tot actie. Waar communicatie eerst dagen duurde, kregen we plots binnen enkele minuten een reactie. Betalingen van ongeveer één vijfde deel per keer volgden gedurende een periode van anderhalve maand te pas en te onpas zonder enig spoor van een concrete afspraak. Tussendoor vernamen wij soms twee weken niets terwijl wij maar bleven vragen naar een tijdsindicatie.
Een greep uit de correspondentie die we wel ontvingen:
‘We zullen dit ten gepaste tijde terugbetalen.’
‘Er werden reeds 2 schijven terugbetaald.’ (Op dat moment nog niet ontvangen, noch enig bericht over ontvangen)
‘De rest volgt zo snel mogelijk.’
‘We doen dit alles binnen de mate van het mogelijke.’
‘Nog niet ontvangen? Dit kan enkele dagen duren met internationale banken.’
‘Volgende schijf staat klaar voor volgende week.’ Wanneer? Hoeveel? Het was ons een raadsel.
‘De boekhouding volgt dit op. Graag wat geduld aub.’
Men lijkt niet door te hebben dat zij te maken hebben met mensen en het spaargeld waar zij hard voor gewerkt hebben.
Wij weten dat we zeker niet de enigen zijn met een soortgelijke ervaring. Sterker nog: wij lazen de verhalen van anderen die dit meemaakten voordat wij besloten hun waarschuwingen in de wind te slaan. Daarom: Mocht u desondanks toch overwegen gebruik te maken van de diensten van add-home, hopen we dat u zo veel geld op uw bank heeft staan dat u de duizenden euro’s die het bedrijf voor u vasthoudt toch zeker enkele maanden kunt missen, mocht ook uw project toch niet doorgaan.
Voorschot volledig kwijt, betalen zelfs niks terug terwijl er in de voorwaarden andere meldingen staan.
Topproduct. Mooi en kwaliteitsvol afgewerkt. Wij waren helemaal fan, echter kregen het financieel niet rond met de bank. Het heeft 4 maanden geduurd voor we ons voorschot terugkregen, en dit slechts na zéér hard aandringen en veel stress langs onze zijde. Niet echt eerlijk.

Resposta da AH support services
Aad home kan ik aanraden aan iedereen die een woonunit wil.
Vriendelijke mensen, goeie service, komen afspraken correct na.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.