Bunda step
Ik heb de bunda step uitgetest. Hij blijft goed zitten tijdens het uitvoeren van kickbacks zonder verschuivingen of dat het losraakt. Hij voelt ook stevig aan waardoor je je kunt focussen op de oefening zelf. Zeker een aanrader!
Advantum – Voor een betere fitnesservaring en een gezondere levensstijl. Bij Advantum combineren we innovatie en duurzaamheid om jouw training én gezondheid te verbeteren. Onze missie? Jouw fitnesservaring optimaliseren met slimme, hoogwaardige producten en met onze Healthy Habits-lijn bijdragen aan een gezondere, plasticvrije levensstijl.
Holanda
Mooi ontwerp van goede kwaliteit. Door de strap die onder de voet gaat heb je meer grip en stabiliteit, veel beter dan de straps die alleen om je enkel gaan. Enige punt is dat de Strap voor om je enkel te groot was voor mij, zelfs als ik het klittenband helemaal aantrek. Dit zorgt ervoor dat de ring waarmee je je aan de cable vast maakt niet in het midden van je enkel zit. Bij laag gewicht was dat niet perse vervelend, bij een hoger gewicht merk je dat meer. Los van dat zou ik deze strap meer aanbevelen dan degene die alleen om je enkel zitten.
Er is heel goed nagedacht over het product: Bunda Step. Alles wat irritant is aan de normale enkelbandjes is opgelost met dit product. Daarnaast zijn de jongens van Advantum echt hele lieve mensen die goed willen doen voor de planeet :)
De swipe grip ligt goed in de hand en zorgde ervoor dat ik zelfs het gewicht bij de oefening kan verhogen. Gemakkelijk te bevestigen.
De producten zijn van goede kwaliteit en ook heel fijn om te gebruiken. Veel beter dan de standaard troep van de basic fit.
Ze verkopen mooie flessen die ook nog eens goed zijn voor je gezondheid en het klimaat
Super snelle levering! Ik had in de avond een bestelling geplaatst en de volgende ochtend had ik gelijk mijn producten ontvangen. De producten zijn van uitermate hoge kwaliteit en tillen mijn workout zeker naar een hoger niveau. Ook hebben ze leuke content op social media. Al met al een top bedrijf!
De producten zijn van goede kwaliteit en ook erg fijn in gebruik. Zeker een aanrader!
Bestelling snel geleverd en kwaliteit van de fles is top!
De bestelling werd supersnel verzonden en bezorgd, de kwaliteit van de SipSafe is top, en de social media staat vol met leuke video's van topkwaliteit!
Snelle levering en een product van hoogwaardige kwaliteit.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.