Veja o que dizem as avaliações
Top schijven , ik gebruik ze nu dagelijks voor mijn workout zodat ik net dat ene stapje hoger kan. Ook ideaal om op een kabel station toe te voegen 💪. Ook hele goede service gehad, klantvriendelijk... Ver mais
Detalhes da empresa
JS SPORTS (ook bekend als JS-SPORTS) is een Nederlands fitnessmerk gespecialiseerd in fitness gear en coaching voor training thuis en in de gym. Wij helpen sporters doelgericht werken aan kracht, progressie en een fitter lichaam. Bij JS SPORTS draait alles om praktische oplossingen. We leveren zorgvuldig geselecteerde fitness gear die ondersteuning biedt tijdens elke training, gecombineerd met coaching die gericht is op structurele vooruitgang. Of je nu net begint of al jaren traint, wij bieden de tools en begeleiding die passen bij jouw niveau en doelen. Onze aanpak is simpel: geen onnodige trends, maar functionele producten en duidelijke coaching waarmee je écht resultaat boekt. Zo maken we het makkelijker om consistent te trainen en het maximale uit elke workout te halen. JS SPORTS staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en focus op progressie, zowel thuis als in de gym.
Informações de contato
Jan Dirk z’n dal 51 (geen bezoekadres), 1931 DL, Egmond aan zee , Holanda
- 0637456917
- info@js-sports.nl
- js-sports.nl
As pessoas também visitaram
Goede coaching heb daardoor veel…
Goede coaching heb daardoor veel progressie geboekt!
Top contact
Top contact, helder en duidelijk advies, bij vragen snel antwoord, goeie schema’s, leuke coach. 💪🏼
Zeer tevreden met het product en de…
Zeer tevreden met het product en de service!
Had een stukje gelezen en gehoord over…
Had een stukje gelezen en gehoord over dit product en toch maar besteld ! Maar heerlijk die extra boost en zeer goede kwaliteit !
Goede Service!
Onwijs blij met de gear!
Onwijs blij met de gear!! & prima service!
Snelle levering! Fijn dat ik de plates zowel op dumbbells als halters kan gebruiken
Top schijven
Ook hele goede service gehad, klantvriendelijk
Goede service en kwalitatief goed…
Goede service en kwalitatief goed materiaal. Geschikt voor zowel dumbells als barbell.
Super blij mee
Super blij mee, maakt net de stappen voor progressie wat haalbaarder voor mij en mijn klanten💪🏻💪🏻
Ideaal om “plateaus” te doorbreken!
Wij gebruiken de micro plates van js-sports in onze sportschool. Deze plates zijn ideaal om een microprogressie toe te passen in de trainingen. Waar men bij de reguliere gewichten tegen een pleateu aanloopt knal je er met de microplates van js-sports makkelijk doorheen. Verder is het contact met js-sports uitermate goed en snel.
Prestatiebevorderend product
Tijdje geleden deze aangeschaft. Na een aantal trainingen verder merk ik steeds een beetje extra krachttoename door het gebruik van deze plates. Het is de ideale manier om kleine stapjes te pakken zonder dat je direct met 2 kilo moet verhogen. Daarnaast klemmen mijn handen prima tussen de dumbels met plates. Echt super blij mee en handig verstelbaar! Top product.
Goede aanwinst
Goede aanwinst om je prestaties/progressie in de gym te bevorderen!!! Super blij mee
Top kwaliteit!
Super vriendelijke eigenaar die persoonlijk zijn product kwam afleveren omdat hij dichtbij woont. Mooie stevige microplates van super goede kwaliteit! Erg tevreden. Voor heel veel doel einden te gebruiken! Dankjewel Sean! Snel weer nieuwe bestellen.
Eindelijk weer vooruitgang!
Ik had een tijd het idee dat ik stilstond en totaal geen verbetering zag. De plates zorgde eindelijk weer voor vooruitgang! Kwaliteit is ook top 💪🏼
Tevreden met de aankoop.
Een bundel pakket aangeschaft voor in de home gym. Goede kwaliteit producten en ook snel geleverd!
Top voor extra progressie
Top voor extra progressie! Snelle levering en netjes verpakt. Aanrader voor iedereen die progressie wilt blijven boeken in de gym!
Handig voor progressie
Handig voor progressie! Doordat de schijfjes gemakkelijk om de dumbbell kunnen kan je snel micro lading toe passen.
Mooi product
Mooi product! Eenvoudig om halters te plaatsen. Door de kleine gewichts toename perfect voor progressie. De gewichtstoename van alleen een dumbel is soms te groot. Mooie oplossing dus!
Aanrader!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.