AdviesBijKlachten Avaliações 29

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Niets dan lof voor Bart als fysiotherapeut. Tijdens long covid geruime tijd bij Bart onder behandeling geweest, waarbij hij zeer alert was op hoe ik me voelde tijdens de therapie. Ook denkt hij m... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik kom al jaren bij Bart om mijn rug soepel te houden i.c.m. oefeningen voor thuis. Gedreven en professionele fysiotherapeut. Heb er baat bij!

Detalhes da empresa

1. Fisioterapeuta

Bij AdviesBijKlachten.nl krijg je gratis betrouwbare en wetenschappelijk onderbouwde informatie over klachten en blessures, met heldere stappenplannen voor herstel, zelfzorg, preventie en een gezonde leefstijl. Onze online screenings en zelftests helpen je direct inzicht te krijgen in je klachten en bepalen of je zelfstandig verder kunt of dat een huisarts of specialist nodig is. Praktische adviezen en direct toepasbare oefenschema’s ondersteunen je bij een effectief herstel. Zelfzorg-e-learnings en gepersonaliseerde trainingsprogramma’s bieden gestructureerde begeleiding, afgestemd op jouw situatie en doelen. Heb je extra ondersteuning nodig? Dan kun je kiezen voor een telefonisch of videoconsult met een fysiotherapeut, zodat je snel en vanuit huis weet wat je moet doen. Via de BehandelaarWijzer verwijzen we je gratis door naar gekwalificeerde zorgprofessionals bij jou in de buurt als zorg op locatie wenselijk of noodzakelijk is. Daarnaast geven we persoonlijk productadvies en aanbevelingen voor hulpmiddelen die je herstel kunnen ondersteunen. AdviesBijKlachten.nl ondersteunt ook zorgprofessionals. Door je aan te melden voor de BehandelaarWijzer wordt je praktijk beter vindbaar, kun je je expertise presenteren en kunnen patiënten je eenvoudig vinden. Heb je weinig tijd of wil je je volledig richten op behandelen? Verwijs patiënten dan naar onze site voor betrouwbare klachteninformatie, oefenschema’s en online tools die hen helpen hun klachten zelfstandig aan te pakken. Wil je je praktijk uitbreiden en lege plekken in je agenda efficiënter benutten door online fysiotherapie en oefenprogramma’s via Physitrack aan te bieden? Wij sturen aanmeldingen direct door naar aangesloten professionals. Daarnaast kun je je expertise vergroten via onze kennisbank met praktijkgerichte artikelen waarin klinisch redeneren centraal staat en via de FysioCursusWijzer, waar je relevante online cursussen en nascholing vindt. AdviesBijKlachten.nl biedt een compleet platform om zelfstandig en professioneel aan je gezondheid of praktijk te werken. Wil je meer grip op je herstel of je praktijk versterken? Start vandaag nog met AdviesBijKlachten.nl.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

29 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

De online fysio encyclopedie

Bart is erg professioneel in zijn vakgebied. Hij heeft zijn kennis weten te bundelen om deze vervolgens te delen op een eigen website. Degene die zoekt naar snelle en betrouwbare informatie hoeft niet verder te zoeken!

16 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg tevreden over mijn behandeling

Ik ben heel erg tevreden over mijn behandeling door Bart Rongen bij de Hofstede in Beuningen. Meer dan 2 jaar lang al pijnklachten in mijn heup/ been met uitstraling. Vaak bij de huisarts geweest, röntgenfoto's gemaakt, oefeningen, zooltjes in mijn schoenen, spuit in de heup en nog veel meer maar niets hielp. Uiteindelijk heb ik zo'n 3 of 4 dry- needling behandelingen gehad bij Bart en ,geloof het of niet , mijn pijn was weg en bleef weg! Ik loop weer pijnvrij.

4 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik wil graag mijn waardering uitspreken…

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de mogelijkheid om online met een screening te beginnen. Dit maakt het erg prettig om snel aan mijn klachten te werken en direct de juiste stappen te zetten. Een fijne service Bart!

25 de março de 2025

Zéér klantgericht

Niets dan lof voor Bart als fysiotherapeut.
Tijdens long covid geruime tijd bij Bart onder behandeling geweest, waarbij hij zeer alert was op hoe ik me voelde tijdens de therapie. Ook denkt hij mee in oplossingen voor thuis en kijkt hij verder dan alleen zijn eigen vakgebied, waardoor hij nuttige adviezen kan geven.
Zéér fijn persoon.

19 de março de 2025

Goed bekwame Fysio

Goed bekwame Fysio, luistert goed.
Betrouwbaar en professioneel.
Geeft eerlijk advies en dito behandeling.
Ben na jaren van klachten, Nek en Schouder zone.
al 2 jaar klachten en pijn vrij. Heerlijk.

23 de março de 2024

Zeer prettig en betrokken

Bart is een fijne, betrokken therapeut. Ben altijd zeer prettig en goed door hem geholpen met zowel chronische klachten als acute blessures.

15 de março de 2025

Frozen sholder

Ik ben bij Bart Rongen terecht gekomen met een frozen sholder .
Ik boekte heel erg goede vooruitgang dankzij zijn behandeling en advies totdat ik werd aangereden door een auto hierdoor een terugval gehad. Dankzij de hulp van Bart Bennink nu klachten vrij en kan ik met gemak mijn arm weer omhoog tillen

15 de março de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.