Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ingen prismatchning, dålig reklamations- och fraktpolicy. Jag skulle reklamera en vara men beslutet tas först när det nått lagret, och av andra omdömen här att döma så kan det bli så att de nekar. Var... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Återköpsrätten är inget detta företag respekterar, de bryter alltså mot konsumentköpslagen. Jobbar själv i (annan) butik och jag hade gjort ett återköp på den felaktigt tillverkade produkt som jag had... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var personal Ella på Åhléns i Nordstan som utan krumbukter eller ifrågasättande bytte min väska som gått sönder. Det var rimligt på ett plan men hela fina bemötandet gjorde att jag kände mig extr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Att handla under tidig eftm tilltalar mig då det är färre kunder, lättare att få överblick och det finns då alltid personal tillgänglig som kan hjälpa till. Att mötas av leende personal som ser mig... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Comércio online
  2. Revendedor de Produtos de Beleza
  3. Loja de moda feminina

Hos oss hittar du det senaste inom mode, skönhet och inredning. Fri frakt och retur till ditt varuhus. Poäng på alla dina köp. Betala enkelt med Swish.

Informações de contato

2,5

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

988 avaliações

Respondeu a 12% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smidigt snabbt och såå bra…

Smidigt snabbt och såå bra priserbjudanden!, och när dessutom frakten fri när hämtar i varuhuset!, visst är fysisk butik oslagbar men ifall vet vad där vill köpa kan köpet på nätet vara mycket fördelaktigt eftersom tar inte lång tid och besparing i tid & kraft!

22 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt att handla från webben

Enkelt att handla från webben. Har köpt parfym vid 2 till fällen nu och allt är till belåtenhet. Äkta varor och supersnabba leveranser, väl paketerat. Fantastiskt bra erbjudanden och rabatter. Jag är supernöjd och kommer givetvis fortsätta handla!

30 de janeiro de 2026

Reklamation av produkt

Beställde gardiner som var felsydda vilket märktes efter upphängning, förpackningen var kasserad annars hade det blivit en retur. Kundtjänst sa att jag kunde reklamera produkten och skicka via instabox vilket jag gjorde. Reklamationen gick inte igenom för att
produkterna smutsiga när de ankom till lagret och kundtjänst kan inte göra något åt beslut som deras eget lager har fattat. Jag har bilder på gardinerna och paketet innan de postades, så uppenbarligen har det skett i deras posthantering. Är väldigt besviken på hur det här har hanterats. Inga bilder finns att få på att de mottagit ett skadat paket. Kommer i fortsättningen att köpa produkter från konkurrerande företag.

27 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ett glas köpt hos Åhléns gick sönder i…

Ett glas köpt hos Åhléns gick sönder i min 4-åriga dotters mun och orsakade skada. Lyckligtvis lindrig – men det hade kunnat sluta betydligt värre.

Jag kontaktade kundservice främst för att uppmärksamma en säkerhetsrisk. Trots detta valde Åhléns att helt avfärda ärendet, vägra dialog, blockera eskalering och hänvisa till ARN.

Åhlens menar att glaset är extra skört och inte bör användas av barn. Produkten säljs som en vanlig hushållsprodukt utan någon varning.

Mycket besviken på bemötandet och ointresset från Åhléns sida.

30 de janeiro de 2026

Returpolicyn är sanslöst hård

Returpolicyn är sanslöst hård. Oanvänd vara i obruten förpackning med alla prislappar kvar. Men är man minsta lilla över 30 dagars öppet köp är det "computer says no" man möts av. I framtiden vänder jag mig till företag som vill behålla sina kunder.

23 de janeiro de 2026

Noll kundpolicy

Har aldrig haft problem med butikerna, tycker alltid att man blir trevligt bemött och får bra hjälp. "Online-delen" däremot.... Där är det en helt annan historia.

Jag beställde online med "hämta i butik", då det enligt webbplatsen fanns 1 ex. kvar i lager i butiken. Väl på plats får jag istället veta att varan skickades från centrallager, något jag inte fick någon information om vid beställningstillfället. Butikspersonalen var dock tillmötesgående och löste situationen direkt genom att låta mig köpa motsvarande vara i butik till samma pris.

Onlinebeställningen blev därmed helt onödig och avbokades innan den packades eller skickades. Trots detta fick jag besked ett par dagar senare att ordern inte kunde stoppas, och att jag istället skulle "avvakta" retur. (Omöjligt att retunera varan i butik då jag är iväg på en längre resa)

Därefter följde upprepade, motsägelsefulla svar från kundservice. Krav på returavgift trots att beställning avbokades INNAN den behandlats, fortsatt SMS-avisering om att beställning finns att hämta, MYCKET lång väntan på återbetalning, med standardsvar om att "avvakta 14 dagar" som upprepas utan att ärendet faktiskt hanteras.

Helhetsintrycket är att åhlens onlinesystem och interna rutiner inte fungerar som de ska, och kunden får bära konsekvenserna. Kundservice bemötte mig "artigt" men utan att lösa problemet eller ta ansvar för situationen.

Mycket tråkigt, eftersom upplevelsen i butik alltid varit bra. Har nog handlat kläder på åhlens för över 100tkr genom åren, men framöver kommer jag att välja andra butiker.

20 de janeiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rosa matservis ” Celine”

Köpte en större servis ”Celine ” till min dotter i födelsedagspresent som var Såå fin 😍 men tyvärr upptäckte vi att det saknades 6 mattallrikar så det blev lite chock när hon öppnade allt.
Har mailat och hoppas att det blir löst snabbt och smidigt.

5 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I bought three Ahlens silicone bottles

I bought three Ahlens silicone bottles. After one month two of them show cracked lids. Ahlens finds this normal and does not sell spare parts. So two bottles in the garbage after 1 month.... not very sustainable....

15 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kunde man ge sämre betyg hade Åhléns…

Kunde man ge sämre betyg hade Åhléns absolut varit värdiga det!
Fick aldrig mitt paket eller avisering att jag kunde hämta ut paket, varken på telefon eller mail.
Ringer och förklarar och förväntar mig att detta ska lösas då en faktura ska betalas (som jag inte kan betala då jag inte fått mina varor!). Blir lovad att detta ska lösas. Det går en vecka och inget händer. Jag ringer tillbaka och blir lovad samma sak på NYTT… här går min gräns. Förklarar att detta inte är okej hanterat öht.
De strök fakturan men lät frakten (för att paketet har åkt tillbaka) ligga kvar trotts att jag blev lovad två ggr att denna också skulle strykas.
De kunde absolut inte göra om och göra rätt och skicka tillbaka mitt paket korrekt till mig(?). Inte heller någon som helst kompensation så som en rabattkod (så att jag hade kunnat beställa om och få mina varor till samma nedsatta pris som det var när jag la beställningen).
Nej USELT hanterat, från början till slut.
Aldrig mer Åhléns. Tack och hej.

13 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Går det att ge 0 stjärnor?

Köpte ett bälte i julklapp (som var lite för kort för personen i fråga) via deras hemsida som tydligen såldes av en "samarbetspartner". Det gör att det inte gick att byta den i affären utan måste skickas och dessutom gå direkt till partnern. Processen är typ följande:
1: kontakta kundsupport hos åhlens
2) kundsupport skickar vidare till deras partner
3) vänta på svar från partner (här är jag just nu)
4) ...
5) ...

Alltså, har någon tänkt igenom detta?

17 de dezembro de 2025

Falskt marknadsföring

Företaget gömmer sig bakom penningtvätts lagen och lämnar inte tillbaka pengar för köpt julklapp, jättedåligt då de påstår att man har en hel månads öppetköp , det är bara lögn, bli inte lurad av deras påstående!

29 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Felmärkning storlek och defekta kläder

Jag har köpt barnkläder ett flertal gånger och de har antingen varit defekta eller så är storleksmärkningen inte överensstämmande med verkligheten. Senast när jag köpte en julklapp till min brorson.

16 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.