Världens sämsta bemötande från Åhléns. Jag beställde en GHD plattång för 2.400 kr fick ett tomt paket upptäckte det direkt när jag hade hämtat ut paketet. Kontaktade Åhléns kundtjänst skickade bifogad... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Var inne på Åhlens Sickla i veckan. Och det var en markant skillnad. Hyllorna på skönhet var påfyllda, det var städat, kändes inte så ihop proppat som det brukar. Övervåningen kändes mera luftig och s... Ver mais
Väldigt dåligt bemötande vid reklamation. Jag köpte tre Lancôme Le 8 Hypnôse-mascaror som var torra redan vid första användningen. Personalen tog en mascara ur mina händer och pumpade den upprepade gå... Ver mais
Ingen prismatchning, dålig reklamations- och fraktpolicy. Jag skulle reklamera en vara men beslutet tas först när det nått lagret, och av andra omdömen här att döma så kan det bli så att de nekar. Var... Ver mais
Detalhes da empresa
Hos oss hittar du det senaste inom mode, skönhet och inredning. Fri frakt och retur till ditt varuhus. Poäng på alla dina köp. Betala enkelt med Swish.
Informações de contato
11890, Stockholm, Suécia
- 010-455 00 80
- kundservice@ahlens.se
- ahlens.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
As pessoas também visitaram
Butiken i Skellefteå
Personalen i Skellefteå är alltid trevliga och hjälpsamma.
Priset på magasinet stämmer inte med hemsidan
Så tråkigt att priset på hemsidan inte stämmer överens med priset i magasinet. Under black week kom Åhléns magasinet ut med bra priser som kommer gälla från 3/12. Det visade sig att priset i magasinet inte gällde, det var fel. Det gör att många missar bra erbjudandet under black week, black friday och cyber monday i väntan på Åhléns bra priser i tidningen och sen när all bra erbjudande är borta så visade det sig att Åhléns priser i magasinet inte gäller. De anstränger sig inte heller för att ha/få/behålla nöjda kunder! Nu börjar jag förstå varför dålig betyg överlag.
Usel kundservice på telefon
Usel kundservice. Ringde till Åhlens i Bromma och möttes av en röst som läste väldigt tydligt innantill och som lät som om han hade sålt smöret och tappat pengarna. Sen kopplas man till avdelningen man väljer och det går typ två, tre signaler tills en röst säger att den man söker är upptagen - därefter avslutas samtalet med tre tonstötar. Har ringt ett tiotal gånger under dagen. Uruselt!
Bra utbud o snabb leverans..kan absolut…
Bra utbud o snabb leverans..kan absolut rekommendera Åhléns ..speciellt vid rea
Exemplariskt skött reklamation
Köpte lampa som höll knappt en vecka, men reklamationen sköttes exemplariskt. Känner mig fullständigt trygg att handla där igen pga det.
Vägrar ta bort eller ändra en 1 minut gamal beställning
Gjorde en order som blev fel och kontaktade kundservice direkt efter. Men får till svar att det verken går att ändra eller avbryta beställning. Dom kommer skicka ut den sen måste jag retunera, vad är detta för miljötänk, nä detta var sista gången jag beställde här ifrån.
Fanns bara på Åhlens
Letade efter en specifik brun kappa som var slut överallt , men fann den i rätt storlek och till ett rabatterat pris (tack vare mitt medlemskap) på Åhlens. Jag är så nöjd!
Snabb leverans, bra produkter, men filterfunktionen på hemsidan fungerar inte så bra
Fina varor av god kvalite till bra…
Fina varor av god kvalite till bra priser.
Trevlig butik med brett sortiment
På Åhléns i Skellefteå är det ett väldigt brett utbud. Trevlig serviceinriktad personal. Bra erbjudanden till oss medlemmar.
Så en klar förbättring numera.
Vi köpte en jacka för över tusenlappen…
Vi köpte en jacka för över tusenlappen och kommer till kassan men bemötandet av tjejen som står där var under all kritik. Hon sa inte hej, fortsatte prata med sin kollega vid andra kassan och är allmänt otrevlig. Inte en bra upplevelse alls. Trodde bättre om Åhléns!
Jag beställde några varor online
Jag beställde några varor online, de passade inte så jag skickade tillbaka genom att åka till Åhlens i Skärholmen. Jag fick hjälp direkt, jätte trevligt bemötande och pengarna kom tillbaka samma dag. Super nöjd.
Åhléns Malmö
Jag upplever att butiken blivit lite rörigare på senare tid men uppskattar ändå sortimentet så pass att det får 5 stjärnor. Sen är personalen nästan alltid trevliga och hjälpsamma.
Bra produkt till ett bra pris!!
Bra produkt till ett bra pris!!
Bemötandet
Bemötandet! Vilken Åhléns du än kommer till så har de samma trevliga bemötande!Andra affärer borde lära av er!!!!
Mall of scandinavia
Mall of scandinavia. Extremt rörigt, dålig service. Se över era anställda