TOTAL VÆRESTE KUNDESERVICE OG FORHANDLER! Har i flere måneder nu forsøgt at komme i kontakt med dem ang en kaffemaskine jeg fik i gave men som på ingen måde kunne lave hverken kaffe eller andre ka... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg købte deres Design Aromatico kaffemaskine for 2 måneder siden. Maskinens design er flot, og betjeningen er ligetil. Desværre brygger den kun lunken kaffe. Vandet er kun 88 grader varmt, når det ra... Ver mais
Har købt en Aiviq aspire brew. Rigtig dårligt køb, man skal holde sig langt væk fra, maskinen lever på ingen måde op til beskrivelsen. Ikke ordentligt tryk på mælkeskummer og larmer rigtigt meget... Ver mais
Jeg har købt en kaffemaskine (AIVIQ Intelligent Automatisk Espresso Maskine - AEM-101S) og sikke en investering det er! Bruger den dagligt. Vågner op og trykker på den kaffemaskine jeg ønsker. Dejlig... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
AIVIQ Appliances: Innovation og kvalitet i dit køkken Hos AIVIQ Appliances er vi dedikerede til at gøre din madlavning til en inspirerende og behagelig oplevelse. Grundlagt i Danmark, leverer vi moderne og funktionelle køkkenmaskiner, der kombinerer stil og kvalitet, uanset om det er airfryere, elkedler eller espresso-produkter. Vores mission er at skabe køkkenudstyr, der imødekommer dine behov, så du kan nyde madlavningen i hverdagen.
Informações de contato
Navervænget 3, 4000, Roskilde, Dinamarca
- info@aiviq.dk
- aiviq.dk
Respondeu a 1% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
ALDRIG KØBE HERFRA
TOTAL VÆRESTE KUNDESERVICE OG FORHANDLER!
Har i flere måneder nu forsøgt at komme i kontakt med dem ang en kaffemaskine jeg fik i gave men som på ingen måde kunne lave hverken kaffe eller andre kapsler tilhørende maskinen!
Dem jeg fik gaven af forsøger stadig og de får undskyldning efter undskyldninger efter flere ugers vente tid!
Lad vær handle med dem, det er så dårlige produkter og kundeservice kommer du ALDRIG i kontakt med! Så tak for gaven jeg aldrig fik, og de 1000kr køberen aldrig fik retur.
Jeg har købt flere køkkenmaskiner.
Jeg har købt kaffemaskine, elkedel og airfryer hos jer. Jeg er yderst tilfreds.
Anmeld hændelser til E-mærket og Sikringsstyrelsen …
Anmeld hændelser til E-mærket og Sikringsstyrelsen (produkter.dk)
--------------------------------------------------------------
Jeg købte en temperaturstyret elkedel (Precision Pour Pro Gooseneck)
Reguleringen kortsluttede og kedlen kogte videre selvom den var slukket. Det skete 4 gange (inden for 5 måneder) og blev repareret 3 gange. Hændelserne er blevet anmeldt til Sikringsstyrelsen
Så fjerde gang beholdt de min kedel, da Sikringsstyrelsen har fået dem til at trække produktet tilbage. Jeg er derfor jf. købloven berettiget til at få alle pengene retur. Trods 4 rykkere om betaling og 4 lovninger fra deres mærkelige AI kundebetjening (føler man) om at betalingen sker lige om lidt (slutningen af denne uge) har jeg efter næsten 2 måneder endnu ikke set skygge af en tilbagebetaling.
Jeg har nu anmeldt dem til e-mærket for den certificering fortjener de ikke. Gør det samme hvis du oplever tilsvarende.
Jeg købte Aiviqs Smart Premier 1.7L…
Jeg købte Aiviqs Smart Premier 1.7L Elkedel på baggrund af de gode anmeldelser, og designet er da også rigtig flot. Desværre lever funktionaliteten slet ikke op til forventningerne.
Hvis man skal genopfylde kedlen efter kogning, er låget så varmt, at man er nødt til at bruge et viskestykke eller lignende for at åbne det. Det er upraktisk i hverdagen og virker ikke gennemtænkt. Derudover oplever jeg, at skruen i låget bliver løs ved gentagen brug.
Hældefunktionen er også skuffende – vandet kommer ud i et meget langsomt flow, og det gør den besværlig at bruge. Samtidig har jeg flere gange oplevet, at kedlen ikke registrerer korrekt, at den er placeret på basen. Det betyder, at den fortsætter med at koge og dampe, som om den ikke er sat rigtigt på.
Alt i alt er det ærgerligt, at der ikke er tænkt mere over funktionalitet og brugervenlighed – især i forhold til prisen. Jeg har forsøgt at klage over, hvad jeg oplever som en potentiel brandfare, men det er desværre ikke blevet taget til følge.
Aiviq aspire brew / kaffepro
Har købt en Aiviq aspire brew.
Ikke ordentligt tryk på mælkeskummer og larmer rigtigt meget når den skummer.
Til gengælde er deres kundeservice dårligere end deres produkter, svarer først tilbage efter flere henvendelser, og der er på ingen måde noget hjælp/service fra dem.
Aiviq og kaffepro er et og samme firma, så hold jer fra begge dele
ingen crema, og ufattelig ringe kunde"service"
Min larmer , den kan ikke lave crema på senseo pude holderen, men godt hvis man lægger puden i kaffeholderen( jeg kan med de samme puder i min senseo godt få crema) , mælkeskummeren virker kun hvis man bevæger den hele tiden , den lugter brændt, den bliver over 50 grader på højre side øverst på maskinen, da jeg fik den ville den ikke køre vandet igennem, det krævede 5 forsøg, til sidst måtte jeg vippe maskinen for at få den igeng, så kunne den lave kaffe... jeg købte den i november, kontaktede support i januar, der gik 7-10 dage mellem hvert svar fra dem, de stillede de samme spørgsmål, bad mig sende video ind, det gjorde jeg 2 gange, og alligevel spurgte de igen... sendte den ind i starten af februar de skrev op til 4 uger , i forgårs rykkede jeg for den, de skrev den intet fejlede men at der er forskelligt tryk på espresso brygninger ... jo jo men hvorfor kan den så med en pude i kaffeholderen istedet for senseo holderen ??? dog smider den så vand ud gennem bunden af maskinen når det sker...
so fra november til nu har jeg ikke kunne bruge maskinen ... er det pengene værd ???
Gooseneck kedel
Hej Aiviq.
En lidt speciel oplevelse. Min gooseneck kedel gik i stykker og jeg rapporterede det til jer, via mail. Jeg fik en meget lang mail om pres pga. mange henvendelser. Det er normalt acceptabelt, men når der går 4-5 dage og yderligere 2 mail fra mig. Endelig fik jeg kontakt (den sidste mail var lidt vrissen) og problemet blev løst i løbet af ingen tid. En ny kedel blev omgående sendt til mig.
Tak for det.:-) Den var s.. savnet.
Min argumentation går på behandlings tiden. Jeg blev lovet hurtig behandling efter første mail, hvor jeg skulle sende en video af problemet. Så ville i kigge på det.alt i alt, lidt over en uge.
Det er ikke som jeg kender formaet. Normalt er der hurtig behandling ved køb osv.
Så desværre kun 3 stjerner.
Super kundeservice og hurtig løsning
En del manglede i pakken, men AIVIQ sendte den samme dag jeg skrev ind.
Ærgerligt at man skal give en stjerne…
Ærgerligt at man skal give en stjerne til en forretning, der bygger på fusk og bedrag. Jeg har endnu ikke set mine penge - 1000kr - for den kaffemaskine jeg sendte retur for 5 måneder siden. Den var i stykker, og var af dårlig kvalitet. Jeg bliver mødt med mails om, at de forstår min frustration - en eller anden maskine spytter disse mails ud. Og måske er de opfindsomme og skriver at jeg ikke har overholdt betingelser eller regler eller læst det med småt. Det er selvfølgelig ikke korrekt!
En stor skamplet på dem der står bag. Svindlere der snyder sig til andre folks penge.
varen virker upåklageligt.
lynhurtig levering og alt fungerer som forventet.
super god support og varen virker
super god support og varen virker rigtig godt
Lever slet ikke op til forventningerne
Lever slet ikke op til forventningerne.
Køb en Nespresso hvis i vil have en kapselmaskine :( spild af penge desværre.
har to gange modtaget en defekt kapselkaffemaskine..
købte en kapselmaskine til jul, som hurtigt blev leveret, men som desværre ikke virker, så jeg returnerede den efter flere måneders skriveri frem og tilbage, meddelte de, at den ikke fejler noget, og de har nu sendt den retur til mig.. den fungerer stadig ikke.. og da der ikke er nogen i det firma man kan ringe til, må jeg returnere den endnu en gang,, elendig service. havde jeg kunne give nul stjerner, havde de fået det... pas på med at købe kaffemaskine i dette firma.. jeg har KUN haft problemer med dem og deres elendige kundeservice...
Elendig kundeservice samt en maskine…
Elendig kundeservice samt en maskine der først er kommet op og køre nu på trods af at den blev købt i julegave
Dårlig maskine og underlige anmeldelser
Virkelig dårlig maskine og service. Efter at have haft den en uge gik den i stykker. Aiviq sagde den var kalket til… mere useriøst kan det ikke blive.
Bemærk at de mange positive anmeldelser kommer fra udlandet… mon dog de har bestilt et kinaprodukt i Danmark???
Nem returproces
Jeg fortrød mit køb og kunne nemt sende retur – fik pengene hurtigt igen.
Service i top
De har gode produkter, og hvis du skulle være uheldig, hjælper de gerne. Havde en elkedel der efter et år drillede, og sendte dem en video. De sendte dagen efter et nyt produkt afsted mod mig. Wow. Det er hurtig, nem og god service.
Jeg er meget tilfreds med mine køb af…
Jeg er meget tilfreds med mine køb af Aiviqs produkter flod design og virker fortræffeligt og en hurtig levering
god kommunikation
Modtog opdateringer hele vejen – god stil.
fik ny del uden bøvl
Mit låg var knækket, og jeg fik et nyt uden diskussion. Det er service!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.