Veja o que dizem as avaliações
Det var nemt at bestille på hjemmesiden. Varerne kom hurtigt - selv i påsken. Der manglede en vare. Det var nemt på hjemmesiden at oplyse om den manglende vare (skema). Det blev sendt påskelørdag.... Ver mais
Sjældent jeg giver fuld hus af stjerner, for der skal levnes plads til den ekstraordinære. Det skete så i dag. Vores Airfryer købt for 1 1/2 år siden var pludselig helt død..ingen liv og ingen forud... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig levering 👍
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. Lever op til mine forventninger.
Klar anbefaling
Deres gryder er fantastiske og deres kundeservice lige så fantastisk!
Hurtig sagsbehandling
Hurtig sagsbehandling. Meget professionelt. Vi er yderst tilfreds med kundeservice. Mange kunne lære noget af jer.
Fantastisk service som altid
Fantastisk service som altid. I min Airfryerskuffe/kurv var der noget belægning, der var gået af og de ville selvfølgelig gerne hjælpe. Desværre havde de ikke en ny skuffe, de kunne give mig, så jeg fik en helt ny Airfryer i stedet for. Super flot service.
Altid levering til tiden
Altid levering til tiden, og aldrig dårlige undskyldninger. Produkterne lever fuldt ud op til mine forventninger.
Kvalitetsprodukt
Kvalitetsprodukt! Hurtig levering og rigtig god kundeservice!
SMART COCKER
Jeg er fuldt ud tilfreds med jeres service og hurtige behandling af ens sag, jeg fik en SMART COCKER leveret sidste år og den virkede lige pludselig ikke og fik den byttet i februar, den vil lige pludselig heller men igen fik jeg udleveret en ny 🤗
Så det er rigtig god service i yder 🤩
Sjældent jeg giver fuld hus af stjerner
Det skete så i dag.
Vores Airfryer købt for 1 1/2 år siden var pludselig helt død..ingen liv og ingen forudgående varsel. Vi har behandlet den pænt, så jeg sendte en reklamation i morges gennem deres onlineformular. Jeg dokumenterede med billeder og video, at den var defekt. Her 3 timer senere har jeg modtaget en mail, at en ny er på vej. Jeg skal blot bortskaffe den defekte på behørig vis. Vi har været super glade for den gamle og med en service der er i top, når den slags sker, kan man kun kvittere med…tak for en rigtig god service 🙂
Modtog Onyx køkkenmaskine to dage efter…
Modtog Onyx køkkenmaskine to dage efter jeg bestilte den. Den levede op til forventningen og er nem at betjene.
Købte en Kaffemaskine der kom inde for…
Købte en Kaffemaskine der kom inde for 5 dage.
Plus jeg fik 2 bonus gaver med.
En meget hurtig og god service
En meget hurtig og god service.
Den nye generation 2 pande jeg har modtaget , hænger det stegte ikke fast , den er en stor fornøjelse at bruge , kan kun anbefale den
lyn hurtig levering 👌
Helt tilfreds med produktet og lyn hurtig levering 👌👌👌
Hurtig levering.
Hurtig levering.
Virker fint, hurtig og præcis, fint til istant kaffe og the.
Super lækre produkter
Super lækre produkter, pakket virkelig fint ind og meget hurtig ekspedition.
Hurtig hjælp med reklamationen.
Hurtig hjælp med reklamationen.
Maskinen afsendt indenfor få dage så jeg kunne få kaffe igen :-)
Fungerede bare fra start til slut
God hjemmeside, hurtig respons og levering. produktet (udendørs gasblus) levede helt op til forventningerne
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.