Jeg havde et rigtig godt pensionsmøde med Kristian. Han gav et godt overblik over mine muligheder og tog sig tid til at gennemgå dem grundigt. Kristian stillede mange relevante spørgsmål, som hjalp me... Ver mais
A empresa respondeu
Pernille har taget os virkelig fint igennem alle muligheder og forskellige elementer. Hun er virkelig sød og imødekommende og det bliver en personlig samtale omkring netop vores behov og ønsker. Hun... Ver mais
A empresa respondeu
Utrolig tålmodighed og e-mail hjælp fra Oliver Pedersen & Camille Bruun Enevoldsen. Jeg modtog sågar en telefonopringning (jeg er bosat i Storbritannien) i et forsøg på at skabe klarhed over nogle det... Ver mais
A empresa respondeu
Vi fik virkelig relevant rådgivning også om min ægtefælles pensioner. Det var en god oplevelse at møde en “ levende” rådgiver online. Lise-Lotte fangede vores spørgsmål og vi fik kompetente svar.... Ver mais
A empresa respondeu
I AkademikerPension arbejder vi for, at du har de bedste forudsætninger for et langt og trygt liv. Vi investerer dine penge ansvarligt og styrer udenom eksempelvis olie, gas og tobak. Og med et af branchens bedste gennemsnitlige, langsigtede afkast kan du trygt overlade pensionsopsparingen til os. Samtidig er du under hele dit opsparingsforløb dækket af gode forsikringer, så du er sikret økonomisk, hvis du kommer til skade eller bliver alvorligt syg.
Smakkedalen 8, 2400, Gentofte, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Sylvester went out of his way to be helpful and kind at solving my problem. He put my mind at ease and made a personal contact to reassure me. He also offered to help me again if needed. I highly rate Sylvester and would recommend him to all. Thank you Sylvester you made a real difference.

Resposta da AkademikerPension
Sylvester Rasmussen var sjælden venlig, hjælpsom, ordentlig og yderst tålmodig. Efter flere afklarende samtaler med relevante og aktuelle overvejelser nåede vi frem til løsninger som jeg helt sikkert bliver glad for. Hvergang vi talte sammen fik jeg efterfølgende en mail med relevante opsummeringer, der gjorde hele processen nem og overskuelig når de endelige beslutninger skulle tages. Kæmpe tak til Sylvester.

Resposta da AkademikerPension
Jeg talte i sidste uge med en virkelig høflig og behagelig Sylvester, som gav en formidabel oplevelse i telefonen - flere som ham i serviceverdenen tak!

Resposta da AkademikerPension
Jeg talte med Sylvester Rasmussen vedrørende forsikringerne i kunne tilbyde til nye medlemmer. Han var ved højt humør, og var generelt rigtig empatisk at høre på. Rigtig godt arbejde Sylvester!

Resposta da AkademikerPension
Jeg talte tidligere med Sylvester Rasmussen angående en mulig selvbetaler-aftale. Han var vanvittig høflig og meget god til at formulere pensionsordningen og de tilhørende forsikringsdækninger, så selv jeg kunne forstå det. Han var utrolig sød og imødekommende, hvilket gav en ekstrem rar oplevelse i telefonen, som jeg sjældent har oplevet før.
Tusinde tak, Sylvester.

Resposta da AkademikerPension
Jeg havde et problem med manglende skattefradrag for min pensionsudbetaling. Jeg havde en behagelig samtale med Sylvester fra Akademikerpension i mandags. Han lovede at undersøge problemet og vende tilbage hurtigst muligt. Det har han så gjort i dag torsdag, hvvor jeg har fået en forklaring og dermed løsning på mit problem. Well done, Sylvester.

Resposta da AkademikerPension
Jeg har haft fornøjelsen af at modtage rådgivning fra Martin Stenkvist - det var en rigtig god oplevelse. Jeg oplevede Martin som fagligt særdeles kompetent, god til at lytte og forstå mine mange spørgsmål og pinpointe de centrale punkter. En meget nyttig og behagelig samtale.

Resposta da AkademikerPension
Servicen var helt i top - og kompetent
Jeg havde min første kontakt med AkademikerPension i dag, og det var en sand fornøjelse. Servicen var helt i top, vejledningen gav både gode indsigter og samtidig en ro i maven. Jeg står meget stærkere nu hvad angår pension, forsikring og sundhedsforsikring.

Resposta da AkademikerPension
Vi var så heldige at få Martin Stenkvist som rådgiver til mit pensionsmøde, hvor min mand deltog. Martin er virkelig imødekommende, fagligt dygtig og god til at forklare principper i den enkeltes forhold. Vi føler os nu helt afklarede efter mødet med Martin, og har ikke længere nogen tvivl omkring pensionsspørgsmål. Meget varm anbefaling herfra!!

Resposta da AkademikerPension
Kunderådgiveren var meget kompetent og gav gode forklaringer på de stillede spørgsmål

Resposta da AkademikerPension
Sylvester Rasmussen gav mig en enestående venlig og hjælpsom behandling over telefonen. Han har en sjælden naturlig evne til at blande humør og venlighed ind i effektiv kundeservice, som skaber en dejlig feel-good atmosfære. Hold øje med Sylvester, han har talent.

Resposta da AkademikerPension
Rigtig god oplevelse med pensionsrådgiver Lise-Lotte Nygaard Kofoed. Havde et 3/4 times Teams-møde, hvor hun sagligt gik gennem min pensions- og forsikringsforhold. Var imødekommende og kunne svare på mine spørgsmål

Resposta da AkademikerPension
Jeg havde en meget behagelig samtale med Sylvester, der hjalp med mine spørgsmål ift. pension mv., og sende mig en god opfølgningsmail efterfølgende.
Alt i alt en virkelig rar oplevelse

Resposta da AkademikerPension
Tak for en meget behagelig og kompetent samtale der gav et fint overblik i forhold til pensionens muligheder og den kommende tids forandringer.

Resposta da AkademikerPension
Samtale om overgang til pension og om pensionsplaner. Vi fik nyttige informationer og vink til ikke kun tallene, men også til hvordan vi kan anskue valgene.

Resposta da AkademikerPension
Præcist og meget venligt svar på ingen tid

Resposta da AkademikerPension
Havde telefonsamtale om deres nye produkt alfa. Meget kompetent, pædagogisk og objektiv vejledning af Sylvester. Han hjalp med at få overblik og svare på alle mine mere eller mindre mærkelige spørgsmål. Nu har jeg et godt grundlag at træffe beslutning på.

Resposta da AkademikerPension
Sylvester Rasmussen Viste sig ikke kun at være en behagelig og flink fyr, men også kompetent og tjenstvillig, der hjalp med at få styr på noget pensions mæssigt. Min klare anbefaling.

Resposta da AkademikerPension
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.