Djøf Forsikring Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blev i dag kontaktet af Andreas med henblik på gennemgang af mine forsikrings aftaler. De blev gennemgået omhyggeligt og sagligt, og Andreas havde forslag til forbedring i to af aftalerne. Alt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Companhia de seguros

Escrito pela empresa

Djøf Forsikring er eksklusivt for medlemmer af Djøf. Du får forsikringer, der binder pris og fordele sammen, så de passer til dig – og passer til tiden. Djøf Forsikring er nemlig ejet af kunderne, som får gavn af økonomiske overskud. Vi kalder det Forsikring til Tiden.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

36 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget professionel og kompetent…

Meget professionel og kompetent information og vejledning .
Meget venlig og imødekommende medarbejder.

11 de agosto de 2026

Kære Sonja

Vi er glade for, at du oplevede både professionel og kompetent vejledning, og at vores medarbejder var venlig og imødekommende. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super kundeservice

Jeg har samlet mine forsikringer hos DJØF Forsikring og har de sidste par måneder haft kontakt med 3 forskellige medarbejdere om forskellige forsikringsspørgsmål. Hver gang har jeg fået både hurtigt og klart svar, både på telefon og mail. Et mundtligt svar om fortolkning og dækning bliver på forespørgsel straks fulgt op med skriftlig bekræftelse. Nemt at komme igennem, og de stiller videre til den person, man allerede har talt/ korresponderet med om sagen.

5 de agosto de 2026

Kære Eva

Vi er rigtig glade for at du har haft gode oplevelser med vores kundeservice samt opfølgning på dine spørgsmål, og at du tager dig tid til at dele dine oplevelser.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I had a very positive experience with…

I had a very positive experience with Elias. He was friendly, professional, and thorough in making sure everything was handled correctly. I felt well taken care of throughout the process and would not hesitate to recommend him.

31 de julho de 2026

Dear Delaram

Thank you for your review.

We are happy to hear that you have had a good experience with Elias. I will pass on your great review and recommendation to him.

Kind regards

Fremragende kundeservice

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med DJØF Forsikring. En særlig tak til Mette Sødring, som altid svarer hurtigt, er imødekommende og tager sig tid til at hjælpe. Hun har været utrolig venlig og har altid besvaret mine spørgsmål grundigt, så jeg har følt mig godt hjulpet hele vejen. Kæmpe stor anbefaling herfra.

29 de julho de 2026

Kære Anders

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med os. Jeg sørger for at viderebringe din flotte ros til Mette Sødring.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kommunikation og svar på mine spørgsmål

28 de julho de 2026

Kære Mette-Marie

Vi er glade for at du har haft en god dialog med os, og at du har fået svar på dine spørgsmål.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service i forbindelse med rejse til…

God service i forbindelse med rejse til Georgien, hvor det er et krav at have forsikringscertifikat med forsikringssum ved indrejse.

29 de julho de 2026

Kære Anne

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse i kontakten med os, og at du er tilfreds med den service, vi har ydet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig hurtigt og god kundeservice

Virkelig hurtigt og god kundeservice. Har super gode priser på forsikring til studerende!!

28 de julho de 2026

Kære Marie

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at du er tilfreds med vores produkter og priser for studerende.

Dårlig service

Dårlig service med forskellige sagsbehandlere, som giver forskellige informationer om ens sag - kan ikke anbefale.

27 de julho de 2026

Kære Humphrey

Jeg er ked af at du har haft dålige oplevelser med os, det vil jeg meget gerne undersøge nærmere.

Du må meget gerne skrive til mig på kundeservice@djoefforsikring.dk, så jeg kan undersøge sagen nærmere.

Inkompetent virksomhed

Inkompetent virksomhed. Jeg havde solgt min bolig og køber havde ikke sørget for at opsige husforsikring, hvorfor jeg kom til at betale police for denne i 8 mdr. Da jeg opdager fejlen og den bliver opsagt, kontakter jeg selskabet og ønsker en oversigt over hvor meget jeg har betalt for meget. Kundeservice lover gang på gang at sende mig en om oversigt. Jeg modtager aldrig noget, trods 4 henvendelser. Så må jeg kontakte min assurandør, som heller ikke formår at kunne sende korrekt beløb. Min tålmodighed slap op. Har nu skiftet forsikring og så kan selskabet hurtigt få sendt min en ekstra regning for opsigelse af selskab. Jeg kan ikke anbefale DJØF at fortsætte samarbejdet, jeg overvejer ihvertfald også mit videre medlemskab af DJØF, for forsikringsdelen har vægtet mig i overvejelserne om fagforeningsmedlemskab. Kan IKKE anbefale DJØF forsikring (Købstædernes forsikring)

19 de julho de 2026

Kære Mette

Det er naturligvis ikke den oplevelse vi ønsker at efterlade vores medlemmer med.

Meget engageret personale

Meget engageret personale, super gode til at indhente informationer, de ikke selv havde svaret på. God opfølgning og klar kommunikation. Jeg har følt mig godt informeret og rådgivet i hele processen!

23 de junho de 2026

Kære Lars

Vi er glade for at du havde en god oplevelse med vores personale og rådgivning.

Professionel og venlig service

Jeg har været i tæt dialog med Steffen Birkedal Andersen omkring mine forsikringer, og oplevelsen har været fremragende. Steffen har leveret kompetent og tydelig rådgivning, sat sig grundigt ind i mine ønsker og behov og været imponerende hurtig til at vende tilbage på alle henvendelser. Jeg giver både Steffen og DJØF Forsikring mine varmeste anbefalinger.

16 de junho de 2026

Kære Kristian

Tak for din anmeldelse og anbefaling.

Jeg har givet din positive anmeldelse videre til Steffen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak til Kadisa for god hjælp og kyndig…

Tak til Kadisa for god hjælp og kyndig rådgivning ifm. overgangen fra dimittend forsikring til gentegning. Er meget tilfreds med tilbuddene og forløbet generelt.

12 de junho de 2026

Kære Marwa

Jeg har givet din flotte anmeldelse videre til Kadisa.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En behagelig og saglig oplevelse

En behagelig, saglig og nuanceret dialog uden salgsaggressiv adfærd.

29 de maio de 2026

Kære Michael

Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Din gode anmeldelse er givet videre, til kollegaen du har talt med.

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse, når man en sjælden gang har brug for sin forsikring, og ens forsikringsselskab rent faktisk får behandlet sagen hurtigt og effektivt.

Og priserne er fornuftige :-)

Kan varmt anbefales!

24 de abril de 2026

Kære Patryk

Vi er glade for at du havde en god oplevelse med vores sagsbehandling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe anbefaling til DJØF og særligt…

Kæmpe anbefaling til DJØF og særligt rådgiver Mette Sødring - altid god og hurtig service 🙏🏼🙏🏼

5 de fevereiro de 2026

Kære Caroline

Jeg har givet din flotte ros videre til Mette Sødring.

Uprofessionelt og uforskammet

Der har været så meget bøvl med det her selskab: for eksempel påstod de, at de ikke kunne sende til min mail-adresse, så jeg har været nødt til at bede dem om at sende til en ven, og der blev også sendt en opkrævning, som de har måttet trække tilbage. Desuden er de faktisk ret dyre. Nu har jeg så skiftet til et andet selskab. DJØF Forsikring har kvitteret med et "opsigelsesgebyr" på over 1.000 kroner. Uprofessionelt og uforskammet.

16 de março de 2026

Resposta da Djøf Forsikring

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse med os. Dine erfaringer er taget til efterretning, og vi arbejder løbende på at sikre den bedst mulige service og oplevelse.

Vedrørende opsigelsesgebyrerne kan vi oplyse, at disse er i overensstemmelse med almindelig praksis i branchen og således ikke er unikke for os. Det er som udgangspunkt det overtagende selskab, der har ansvaret for at informere om eventuelle gebyrer i forbindelse med skiftet.

Lars Madsen, Djøf Forsikring

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En meget flink og kompetent betjening

En meget flink og kompetent betjening. Talte med Victor Thomsen Hallasmøller. Behagelig samtale. Priserne er absolut konkurrencedygtige- kommer til at spare omkring 500kr månedligt. En helt igennem positiv oplevelse- kan varmt anbefale selskabet.

13 de março de 2026

Kære Søren

Vi er glade for at du havde en god samtale og oplevelse med Victor Thomsen Hallasmøller.

Meget positivt skadesforløb

Jeg havde en større skade, og har undervejs i hele forløbet modtaget yderst god, venlig og kompetent behandling. Lige fra jeg holdt i nødsporet på motorvejen og ringede efter vejhjælp, i de samtaler jeg har haft med selskabet undervejs og på det fordelsværksted, der modtog bilen. I hele forløbet er jeg blevet mødt af venlig, kompetent og effektiv betjening.

28 de fevereiro de 2026

Kære Toke

Vi er glade for at din oplevelse med vores skadesbehandling var positiv.

Jeg giver din flotte anmeldelse videre til kollegaerne i skadesafdelingen.

Djøf Forsikring

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais