Aknekollen Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

1,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fruktansvärt , betalt 100kr blivit omdirigerad till doktor.se där får jag ingen vård då jag inte är listat. Säger svar inom30 min. Bortkastad pengar fruktansvärd borde läggas ner!!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Skulle få en ny kräm för min akne men blev inte informerad om att den inte ingick i högkostnadsskyddet när jag fick receptet så behövde betala 400kr, för något jag inte ens vet om det kommer hjälpa mi... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det tog flera timmar för dem att återkomma, trots att det på hemsidan står Max 30 min. Fick en kräm som inte fungerade och som huden reagerade dåligt på med rodnad och intensiv klåda. På återbesök kun... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fick väldigt snabbt recept för sonens acne. Dock var resultatet en försämring efter några veckors användning. Vi gjorde ett nytt ärende men det fanns inget sätt att kommunicera med läkaren mer än via... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

27 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

8 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Sämsta stället

Sämsta stället
Dottern fick sms om att boka återbesök
Vi gjorde det
Men ingen återkopplade till oss
Vi gjorde ett nytt ärende inget hände
Mejlade till dem och ingen återkoppling
Nu har det gått 1,5 månad så de har haft chansen att återkoppla

Har nu anmält de till Region Sörmland nu.

6 de maio de 2024

Gav mig kemisk brännskada

Otroligt dåligt och farligt! Man får fylla i ett formulär som dom uppenbarligen inte läser och sedan skriver ut ett random recept. Skrev att jag var allergisk mot ett ämne och de skrev ut en kräm som innehöll det! Fick kemiska brännskador i ansiktet på grund av det. Anmält till patientnämnden. ANVÄND INTE!

12 de dezembro de 2023

Riktigt dåligt

Riktigt dåligt. Skrev ut en kräm mot akne som jag i journalen redan skrivit att jag använt utan resultat! Svarade inte på mina meddelanden och verkade inte bry sig särskilt mycket. Har troligtvis inte läsa igenom frågorna heller. Onödiga pengar..

10 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Håller inte vad de lovar.

Min dotter har svår acne och har sökt flera gånger för detta på vårdcentralen men ingenting hjälper. Acnekollen verkade vara lösningen men efter att ha lagt ner en lång stund genom att fylla i frågeformulär och ladda ner bilder flera gånger fick vi till slut ge upp. Sidan påstår att inställningarna för bank id är fel och att det inte går att öppna appen. Går jag själv in på bank id fungerar det alldeles utmärkt att signera. Inga fel i inställningarna heller. Mycket, mycket besviken. Man lovar mer än man kan hålla.

3 de julho de 2023

Bedrägeri

Bedrägeri. Endast ett företag som vill gå ut med ekonomiskt vinning!! Dom skriver ut recept oförsiktigt utan vare sig påmind uppföljning, noga kontakt och en noga utvärdering av läkare. Tror inte ens dom läste igenom min journal tillräckligt noga innan dom skrev ut min aknemedicin, eftersom jag hamnade på akuten efter användning av en akne behandlingskräm dom skrev ut till mig. SÖK RIKTIG VÅRD!!! Via vårdcentralen som kan ge remiss till hudläkare. Det var rådet jag fick av en vänlig sjuksköterska på akutmottagningen. Ta inte denna väg för att det är smidigare, begå inte samma misstag som jag gjorde och litade på detta scam företag. Dom kan inte ens svara i telefon när man försöker ta kontakt. Jag kom fram till röstbrevlåda där dom hänvisar en till att skicka ett sms eller mejl.

19 de março de 2023

Esta empresa é sua?