Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Beloven dat de ladder op tijd geleverd zou worden aangezien er werkzaamheden verricht moesten worden waarbij deze nodig was. Zou geen probleem zijn. Na een... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top 4x6 multiladder. Super degelijk en stabiel. Veelzijdig door zijn flexibele inzet en compacte opberg formaat. Degelijke kwaliteit gaat wel gepaard met iets meer gewicht, maar op vlakke grond kun j... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een telescoopladder gekocht die helaas kapot binnen kwam. Aantal keer geprobeerd te bellen. Die middag (vrijdag 16:30) werd ik terug gebeld. Een hele vriendelijke medewerker heeft meteen een... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service, super schnelle lieferung und Bomben Qualität! Hab mir die 170 L Schubkarre mit 2 rädern gekauft und hat mir beim Gießen meiner Bodenplatte den Arshc und Rücken gerettet😀 leider kann... Ver mais

Detalhes da empresa

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

241 avaliações

Respondeu a 5% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na een lange speurtocht over internet

Na een lange speurtocht over internet, aanbeland bij de perfecte website van Aldorr. Gewoon eerlijke informatie en geen vage beloftes. Bij het uitzoeken viel het op dat er ook tweede kansjes waren en dit scheelde aanzienlijk. Meteen besteld en binnen een paar dagen binnen. En: tweedekans is geen tweedehands! Nauwelijks beschadigd, àlles erbij en ook hier geldt: niet goed, geld terug. Meteen in gebruik genomen en verbaasd over het gemak en de kwaliteit. De boom had geen kans meer! Dikke aanrader.

3 de setembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onderdelen die niet werken en passen

Ik bestelde een bolderkar 400L, deze is indrukwekkend slecht. Geen handleiding, onderdelen die niet werken en zelfs onderdelen die helemaal niet passen. Afmetingen op hun eigen website kloppen ook niet. Factuur kreeg ik zonder mijn btw nummer. Telefoon opnemen doen ze niet, dus ik probeer eens via hier.

24 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service, werd snel geantwoord op mail op de vragen. Product was goed verpakt. De 6x4 ladder is een top ladder. Ik moest in de nok van zolder een lamp ophangen en het dak van de serre wassen. Voor beide is dit een top ladder. Hij is super stabiel in de steiger vorm en in de omgekeerde V vorm. Kan niks anders zeggen een TOP LADDER

24 de setembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aldorr is het slechtste bedrijf ooit

Aldorr is het slechtste bedrijf ooit op 19december een ladder besteld omdat ik nog voor boekjaar 2024 nog een ladder als kost wou maken. Tot op heden zeker 30 keer gebeld(nooit opgenomen) verschillende mails gestuurd en whatsapp berichten(zeker meer dan 15mails en berichte). 1 reactie waarbij ze zeggen dat mijn ladder kwijt is geraakt (wat ik voor geen meter geloof) en dan zogezegd een nieuwe ladder verstuurd. Dan staat de ladder zogezegd bij dpd in het depot en word hij terug gestuurd naar de afzender. Mijn bestelnummer is 65873. Echt dieven dat het zijn. Maar ze zullen me mijn geld of de ladder terug geven. Binnenkort reisje naar aldorr magazijn!

15 de janeiro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Producten prima, administratie slecht / beetje puinhoop

Toch een 4 sterren beoordeling omdat producten prima zijn, helaas administratie slecht,
( lees: beetje puinhoop ).
Bij deze 3e aankoop bij Aldor kregen we op cyber mondag 20%korting, factuur voldaan.
Echter door systeemfout dubbele korting gekregen en al spoedig volgde een verzoek tot nabetaling en ook deze betaald.
Inmiddels al 2 betalingsherinneringen ontvangen voor een complete factuur incl. 1x korting, ondanks diverse telefoontjes en mailtjes aan Aldor wordt het dus administratief niet opgelost.
Ook op mijn verzoek om een bevestiging dat alles administratief geregeld is wordt niet gereageerd.

Aldor heeft inmiddels gereageerd met als antwoord dat er in hun systeem wederom "iets fout was gegaan", excuses aangeboden en bevestigd dat e.e.a. zou zijn oplost, waarvoor mijn dank.

23 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Softclosefunctie al na enkele malen gebruik defect

Telescoopladder 3,2m gekocht met softclose functie. Na enkele malen gebruik was de softclosefunctie reeds defect en sloot de ladder als een guillotine naar beneden. Bijna vinger kwijt.
Ik tracht nu al weken de ladder terug te sturen onder garantie, echter geen antwoord langs hun kant …
Zij reageren hieronder door te zeggen dat ik moet mailen naar klantenservice@aldorr punt nl … hetgeen ik nu al vier keer heb gedaan …

7 de novembro de 2024
logotipo da Aldorr

Resposta de Aldorr

Beste Dario, het is om te beginnen absoluut niet de bedoeling dat de soft-close functie niet werkt. Dit valt dan ook altijd binnen de garantie. Ik kan alleen helaas uw bestelling niet terug vinden, zodat we u ladder kunnen omruilen met een nieuw exemplaar. Zou u dit alstublieft willen laten weten of wellicht nogmaals een mail sturen naar klantenservice@aldorr.nl? Op klantvragen wordt binnen 1 dag gereageerd. Gr, Carmen Lauren - ALDORR

Klacht wordt niet opgepakt

Mooie uitschuifladder gekocht, netjes afgeleverd. Maar helaas met de verkeerde (te korte) stabilisatiebalk. Via mail aangegeven dat de verkeerde balk is geleverd, maar er wordt ondanks herhaalde pogingen, geen serieus antwoord gegeven op mijn melding.

12 de novembro de 2024

Terrible customer service

Aldorr contacted me after I posted a poor review wanting me to take it down. In response to the sharp metal edges that cut your fingers on the ladder they offered a 10% refund if I sent them a video/photos of the problem. I did this but then they went quiet and didn't respond, wasting my time.

4 de novembro de 2024

4,8m telescoopladder, top

ik heb de 4,8 meter telescoopladder met telescopische stabilisatiebalk. fijne werkladder waar je lang op kunt staan zonder drukpunten, goede grip op de grond en handige afstandhouders aan de bovenkant. ik werk er vrijwel dagelijks mee en ben meer dan tevreden.
laatst een klein probleem wat de snel reagerende klantenservice naar volle tevredenheid op hebben gelost. klasse

1 de novembro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.