Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Beloven dat de ladder op tijd geleverd zou worden aangezien er werkzaamheden verricht moesten worden waarbij deze nodig was. Zou geen probleem zijn. Na een... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Top 4x6 multiladder. Super degelijk en stabiel. Veelzijdig door zijn flexibele inzet en compacte opberg formaat. Degelijke kwaliteit gaat wel gepaard met iets meer gewicht, maar op vlakke grond kun j... Ver mais
Ik had een telescoopladder gekocht die helaas kapot binnen kwam. Aantal keer geprobeerd te bellen. Die middag (vrijdag 16:30) werd ik terug gebeld. Een hele vriendelijke medewerker heeft meteen een... Ver mais
Super service, super schnelle lieferung und Bomben Qualität! Hab mir die 170 L Schubkarre mit 2 rädern gekauft und hat mir beim Gießen meiner Bodenplatte den Arshc und Rücken gerettet😀 leider kann... Ver mais
Respondeu a 5% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Levering door PostNL
Een tweede keuze telescoop ladder besteld. Deze zal geleverd worden door PostNL.
Ze boden tot 3 keer de ladder aan via de app, bij de derde keer staan ze voor de deur en rijden weer weg. Binnen een minuut kreeg via de app van PostNL de melding dat het afgehaald moest worden van een PostNL punt.????
Dit heb ik gedaan, tot mijn grote verbazing was verpakking behoorlijk beschadigt. Door contact met Aldorr op te nemen, wat niet lukte. Ze nemen gewoon geen telefoon aan, via hun website een RMA nummer aangevraagd. Dit lukte ook niet. Toen maar de klanten service gemaild. Drie dagen later werd er gereageerd, een beschadigde verpakking is niet erg stond er in de mail. Ik heb de ladder retour gestuurd naar een adres van het hoofdkantoor? dit adres staat op hun website. Helaas is het niet in ontvangst genomen (carnaval??) ook hier is het naar een PostNL punt gebracht. Weer een mail gestuurd met de mededeling dat het op een punt stond van PostNL. Twee dagen later kreeg een bericht dat ze niets van een afhaal punt gingen halen. Met andere woorden zit ik nu weer met dezelfde verpakking bij mijn thuis. Maar nu bezorgd door DHL. Deze hebben de doos hersteld met veel plakband. Het retour gebeuren is voorbij maar Aldorr laat niets meer van zich horen. Ik vind hun service dan ook niet erg sterk, vooral dat ze zo slecht bereikbaar zijn. Ik ga er niets meer bestellen. De bezorging van DHL blijkt een andere zending te zijn. Hier was een poot van beschadigd. Niet gemeld, en zelf hersteld. PostNL heeft nog steeds de ladder in hun bezit. Vandaag 27/3 werd de ladder voor de derde keer opnieuw aangeboden. En weer geweigerd door mij. DHL had al eerder één geleverd. De ladder gaat weer naar het postnl punt in 's-Hertogenbosch. Succes ermee.

Resposta de Aldorr
Onjuiste onderdelen
Kruiwagen kwam snel binnen, maar correct boekje om in elkaar te zetten ontbrak. Veel tijd gekost om het te proberen in elkaar te zetten, maar uiteindelijk bleek een onderdeel niet te passen. Dus retour. Wel snel mijn geld teruggehad.
Een mooie stevige ladder
Een mooie stevige ladder, keurig afgewerkt, afgeleverd op de dag na bestelling, was ook een mooie aanbieding.
Top ladder!
Ik hou van kwaliteit.
Ik hou van kwaliteit en dit product voldoet in alle mogelijke vormen daaraan. Degelijke sporten, sterk en toch licht frame. Uitschuifbare stabiliteitsbalk. Dit is materiaal waarop ik kan rekenen!
Slechte kwaliteit en nog slechtere service
Kruiwagen besteld maar onderdelen passen niet, geen serieuze reactie vanuit Aldorr (anders dan, excuses stuur het maar terug). Als je staat voor je product, dan zorg je dat je alsnog een goed product stuurt, in plaats van te zeggen stuur maar retour. Ik bestel wel een goede kruiwagen elders!
Goede service, werd snel geantwoord op mail op de vragen. Product was goed verpakt. De 6x4 ladder is een top ladder. Ik moest in de nok van zolder een lamp ophangen en het dak van de serre wassen. Voor beide is dit een top ladder. Hij is super stabiel in de steiger vorm en in de omgekeerde V vorm. Kan niks anders zeggen een TOP LADDER
Contact met de klantenservice was…
Contact met de klantenservice was buitengewoon goed. Duidelijk bellen terug komen afspraken direct na.
Compliment!
Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen. Snelle en gemakkelijke levering. Het product is van zeer goede kwaliteit. De ladder was erg stevig en gemaakt van sterke materialen, maar toch is het draagvermogen goed.
Geweldig
Geweldig. Een korting vergeten aan te vragen en toch gekregen, Een instructie nasturen voor makkelijker monteren. En....een kwaliteitsproduct,
Ladder werd snel geleverd.
Ladder werd snel geleverd.
Ik ben ook heel tevreden ideaal voor mijn doeleinde.
Prima prijs kwaliteit en snelle…
Prima prijs kwaliteit en snelle levering, vriendelijke medewerkers die snel reageren opvragen en komen met een goed antwoord.
Zeer tevreden
Goede producten.
Zeer snelle en goede klantenservice
Goede ervaring
Ondanks het terug zenden waar ik spijt van had, alles netjes afgewikkeld. Product was toch goed.
Prachtige en veilige Ladder !!!
Prachtige en veilige Ladder en vlotte service & levering!
Échelle escamotable
Top,facile à utiliser,surtout pour la refermer,très facile et beaucoup moins dangereux que les modèles precedents
Garantie op geen garantie
Telescoop ladder met levenslange garantie gekocht. Mail gestuurd dat de ladder niet goed meer inschuift, krijg je gewoon geen reactie op. Op vragen wat onder de garantie valt krijg je ook geen reactie.
Makkelijk te bestellen
Kan alleen maar positief zijn over de…
Kan alleen maar positief zijn over de handelswijze van dit bedrijf. De ladder van 5,20 is gewoon top maar ook het feit dat ik van Joost -ondanks dat ik net iets te laat was met bestellen op black friday- de laddermat cadeau kreeg maakt het helemaal compleet. Vandaar de 5 sterren
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.