Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Beloven dat de ladder op tijd geleverd zou worden aangezien er werkzaamheden verricht moesten worden waarbij deze nodig was. Zou geen probleem zijn. Na een... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top 4x6 multiladder. Super degelijk en stabiel. Veelzijdig door zijn flexibele inzet en compacte opberg formaat. Degelijke kwaliteit gaat wel gepaard met iets meer gewicht, maar op vlakke grond kun j... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een telescoopladder gekocht die helaas kapot binnen kwam. Aantal keer geprobeerd te bellen. Die middag (vrijdag 16:30) werd ik terug gebeld. Een hele vriendelijke medewerker heeft meteen een... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service, super schnelle lieferung und Bomben Qualität! Hab mir die 170 L Schubkarre mit 2 rädern gekauft und hat mir beim Gießen meiner Bodenplatte den Arshc und Rücken gerettet😀 leider kann... Ver mais

Detalhes da empresa

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

241 avaliações

Respondeu a 5% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Levering door PostNL

Een tweede keuze telescoop ladder besteld. Deze zal geleverd worden door PostNL.
Ze boden tot 3 keer de ladder aan via de app, bij de derde keer staan ze voor de deur en rijden weer weg. Binnen een minuut kreeg via de app van PostNL de melding dat het afgehaald moest worden van een PostNL punt.????
Dit heb ik gedaan, tot mijn grote verbazing was verpakking behoorlijk beschadigt. Door contact met Aldorr op te nemen, wat niet lukte. Ze nemen gewoon geen telefoon aan, via hun website een RMA nummer aangevraagd. Dit lukte ook niet. Toen maar de klanten service gemaild. Drie dagen later werd er gereageerd, een beschadigde verpakking is niet erg stond er in de mail. Ik heb de ladder retour gestuurd naar een adres van het hoofdkantoor? dit adres staat op hun website. Helaas is het niet in ontvangst genomen (carnaval??) ook hier is het naar een PostNL punt gebracht. Weer een mail gestuurd met de mededeling dat het op een punt stond van PostNL. Twee dagen later kreeg een bericht dat ze niets van een afhaal punt gingen halen. Met andere woorden zit ik nu weer met dezelfde verpakking bij mijn thuis. Maar nu bezorgd door DHL. Deze hebben de doos hersteld met veel plakband. Het retour gebeuren is voorbij maar Aldorr laat niets meer van zich horen. Ik vind hun service dan ook niet erg sterk, vooral dat ze zo slecht bereikbaar zijn. Ik ga er niets meer bestellen. De bezorging van DHL blijkt een andere zending te zijn. Hier was een poot van beschadigd. Niet gemeld, en zelf hersteld. PostNL heeft nog steeds de ladder in hun bezit. Vandaag 27/3 werd de ladder voor de derde keer opnieuw aangeboden. En weer geweigerd door mij. DHL had al eerder één geleverd. De ladder gaat weer naar het postnl punt in 's-Hertogenbosch. Succes ermee.

12 de março de 2025
logotipo da Aldorr

Resposta de Aldorr

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. Wat vervelend om te horen dat de levering en retourzending zo rommelig zijn verlopen — dat spijt ons oprecht.

Het oorspronkelijke pakket is door PostNL zelf retour gestuurd naar ons als zender nadat het niet bij u kon worden afgeleverd. Dit is een fout vanuit PostNL; zij hebben het pakket zonder verdere afstemming direct teruggestuurd naar de afzender. Daarnaast hebben wij in overleg een nieuwe ladder opgestuurd via DHL, aangezien de oorspronkelijke levering via PostNL niet succesvol was. Deze zending is dus geen vergissing, maar een poging om u alsnog van dienst te zijn.

Daarnaast heeft u zelf later nog een pakket retour gestuurd naar ons postadres, zonder dit eerst met ons af te stemmen. Als u had aangegeven dat u geen retourlabel had ontvangen, dan hadden we dit uiteraard graag voor u opgelost en toegestuurd.

We vinden het erg jammer dat u niet tevreden bent over onze bereikbaarheid. We doen er alles aan om onze service continu te verbeteren en nemen uw ervaring hierin mee.

Mocht u alsnog vragen hebben of tot een oplossing willen komen, dan staan wij nog steeds voor u klaar.

Team ALDORR

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Onjuiste onderdelen

Kruiwagen kwam snel binnen, maar correct boekje om in elkaar te zetten ontbrak. Veel tijd gekost om het te proberen in elkaar te zetten, maar uiteindelijk bleek een onderdeel niet te passen. Dus retour. Wel snel mijn geld teruggehad.

12 de março de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik hou van kwaliteit.

Ik hou van kwaliteit en dit product voldoet in alle mogelijke vormen daaraan. Degelijke sporten, sterk en toch licht frame. Uitschuifbare stabiliteitsbalk. Dit is materiaal waarop ik kan rekenen!

26 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte kwaliteit en nog slechtere service

Kruiwagen besteld maar onderdelen passen niet, geen serieuze reactie vanuit Aldorr (anders dan, excuses stuur het maar terug). Als je staat voor je product, dan zorg je dat je alsnog een goed product stuurt, in plaats van te zeggen stuur maar retour. Ik bestel wel een goede kruiwagen elders!

24 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service, werd snel geantwoord op mail op de vragen. Product was goed verpakt. De 6x4 ladder is een top ladder. Ik moest in de nok van zolder een lamp ophangen en het dak van de serre wassen. Voor beide is dit een top ladder. Hij is super stabiel in de steiger vorm en in de omgekeerde V vorm. Kan niks anders zeggen een TOP LADDER

14 de outubro de 2024

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen. Snelle en gemakkelijke levering. Het product is van zeer goede kwaliteit. De ladder was erg stevig en gemaakt van sterke materialen, maar toch is het draagvermogen goed.

7 de outubro de 2024

Geweldig

Geweldig. Een korting vergeten aan te vragen en toch gekregen, Een instructie nasturen voor makkelijker monteren. En....een kwaliteitsproduct,

5 de fevereiro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede ervaring

Ondanks het terug zenden waar ik spijt van had, alles netjes afgewikkeld. Product was toch goed.

31 de janeiro de 2025

Garantie op geen garantie

Telescoop ladder met levenslange garantie gekocht. Mail gestuurd dat de ladder niet goed meer inschuift, krijg je gewoon geen reactie op. Op vragen wat onder de garantie valt krijg je ook geen reactie.

28 de janeiro de 2025

Makkelijk te bestellen

2 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan alleen maar positief zijn over de…

Kan alleen maar positief zijn over de handelswijze van dit bedrijf. De ladder van 5,20 is gewoon top maar ook het feit dat ik van Joost -ondanks dat ik net iets te laat was met bestellen op black friday- de laddermat cadeau kreeg maakt het helemaal compleet. Vandaar de 5 sterren

17 de setembro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.