Alensa Avaliações 2.790

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg køber alle mine linser hos Alensa, og der er altid enormt stor forskel på hvor længe det tager linserne at nå frem. Nogen gange tager det uger, og andre gange dage. Dog er det altid ventetiden vær... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alensa har seriøst mange udvalg af linser – jeg elsker det! Alt fra helt naturlige linser til mere “fake”, cosmic og EYE-conic looks. Der er virkelig noget for enhver stil og stemning, og udval... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg stod og skulle på skiferie og havde pludselig ingen kontaktlinser tilbage. Jeg bestilte derfor hos Alensa med ekspreslevering torsdag, og allerede fredag morgen havde jeg modtaget pakken. Det... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

This is the best website I've ever found when it comes to ordering contact lenses online. They are fast and reliable, the product range is impressive, and the prices are very affordable. I've been a h... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Lentes de Contato
  2. Distribuidora de óculos
  3. Loja de óculos de sol

Sobre Alensa

Escrito pela empresa

Gratis levering over 499 Kr
Levering er gratis for alle ordrer over 499 Kr og starter ved kun 29 Kr for andre ordrer. Sporingsnumre følger med alle ordrer, og de fleste leveres på mindre end 3 arbejdsdage.

Gratis gaver over 499 Kr
Vælg en spændende gave med dit køb over 499 Kr. Gaver skifter ofte, så følg med.

Hurtig ekspedition
Vi behandler over 200.000 ordrer hver måned, og vi er stolte af at kunne afsende næsten 98% af disse ordrer samme dag.

Altid lave priser
Vi er forpligtet til at tilbyde dig den laveste konkurrencedygtige pris på markedet, og hvis du finder et bedre tilbud, matcher vi det.

Nr. 1 i Europa som leverandør af kontaktlinser
Vi er stolte af at have det største lager af kontaktlinser og tilbehør i Europa, hvilket giver os mulighed for at opretholde lave priser og perfekt service på grund af øjeblikkelig afsendelse.

Rammer af høj kvalitet
Vi fører kun originale produkter fra alle de store producenter. Vores online shop tilbyder mere end 19.000 modeller af briller og solbriller fra mere end 80 mærker, herunder Ray-Ban, Polaroid, Crullé, Carrera, Hugo Boss, Tommy Hilfiger og Prada. Vi har alle stel på lager og klar til afsendelse med det samme.

TOP-kvalitet af brilleglas
Vi får specialfremstillet alle brilleglas til dig i Europa. Til det formål samarbejder vi med verdens førende glasproducenter som Zeiss, Adrial eller Essilor. Vores læger holder de højeste standarder inden for produktion og montering af receptpligtige briller.

Alensa.dk
Den viden og erfaring, vi har fået gennem 20 år på markedet, har hjulpet os med at udvikle et omfattende produktkatalog, et dedikeret kundeserviceteam og millioner af tilfredse kunder.

Alensa anmeldelser

Escrito pela empresa

Tak for din anmeldelse!
Vi sætter en stor pris på din mening, og det er nemlig det bidrag som giver os muligheden for at fortsætte med at udvikle os og at forbedre din kundeoplevelse.

Fri fragt & hurtig levering

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Excellent prices will ordered again…

Excellent prices will ordered again great customer service thank you 😀

7 de abril de 2026

Resposta de Alensa

Dear Kevin,, thank you for your review. We are happy to hear that you are satisfied with our service :) Best regards, Alensa

Resposta de Alensa

Tak for din flotte anmeldelse, Helle!
Vi er glade for at høre, at du altid oplever god service og hurtig levering hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Kundeserviceteamet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er bare noget der virker og aldrig…

Det er bare noget der virker og aldrig været udsat for noget skulle mangle el lignende og så er de tilmed godt nok hurtige så tommel op herfra Vh Jeppe

17 de março de 2026

Resposta de Alensa

Hej Jeppe, tak for din feedback :) Vi er glade for at alt fungerer, som det skal. Vh, Alensa

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med Alensa

Jeg er meget tilfreds med Alensa, og anbefaler dem gerne. Fremfor at få 1 ret serveret, har man her adgang til hele butikken. Det kræver at man kender sin styrke, og så er det bare at bestille. Levering tager typisk ca. 3 - 4 dage. God fornøjelse med det /Kent

14 de março de 2026

Resposta de Alensa

Hej Kent, tak for din deljerede anmeldese :) Vi er glade for at du er tilfreds. Bedste hilsner, Alensa

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det bedste sted at handle

Det bedste sted at handle. Billigt og hurtig modtagelse af vare. Derfor 5 stjerner fra mig🤩🌸🌺

10 de março de 2026

Hej Anne, tusind tak for den søde anmeldelse :) Vh, Alensa

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De lover en rabat på kr

De lover en rabat på kr. 45,00, men den får man ikke.

9 de março de 2026

Resposta de Alensa

Hej Peter, tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af at din rabatkode ikke virker. Vil du være så sød at sende både rabatkoden og dit ordrenummer til info@alensa.dk, så vi kan kigge nærmere på sagen? På forhånd mange tak. Vh, Alensa

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais