God kommunikation
God kommunikation, Mahmud tog sig tid til at sikre sig forståelse af opgaven og drøfte muligheder.
Som rådgivende ingeniører inden for byggeri og anlæg lægger vi enorm vægt på kvalitetsbevidsthed og detaljeringsgrad. Vi er dedikerede til at yde den bedste og mest indsigtsfulde rådgivning til kunderne, samt projektere de mest prisoptimale løsninger, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Hver opgave bliver tilgang med et øje for detaljen, sikkerheden i forgrund, og altid med målet om at overgå klientens forventninger. Denne tilgang har ikke kun sikret succesfulde projekter, men også opbygget langvarige relationer baseret på tillid og respekt. Vi bringer ekspertise, integritet og et uovertruffent engagement til hvert enkelt projekt og stræber efter at være din foretrukne samarbejdspartner i byggeriet.
Skovduevej 2, 4700, Næstved, Dinamarca
Det her er faktisk min første anmeldelse på Trustpilot, og det siger ikke så lidt om, hvor tilfreds jeg har været.
I forbindelse med udbygning af kviste blev jeg anbefalet Mahmud fra Algakon – og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre samarbejdspartner. Han er både super kompetent og utrolig behagelig at arbejde sammen med. Der har været en løbende og god dialog gennem hele projektet, og resultatet har været helt i top.
Der har ganske enkelt ikke været en finger at sætte på Mahmud’s arbejde. Han har uden tvivl været alle pengene værd, og jeg kan varmt anbefale ham til andre.
Konstruktionsprojekt nybyg
Dejlig hurtig hjælp med konstruktionsprojekt til vores nybyg hus. Kanon service og skarp pris!
Helt igennem en rigtig god oplevelse.
Rettidig - Omhyggelig og et godt projektarbejde i forbindelse med et større renoveringsprojekt.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Algakon Rådgivende Ingeniører og vil helt sikkert bruge dem igen.
AV-HUSET A/S Jens Ravn
Super samarbejde med Mahmud. Han er meget kompetent, hurtig og pålidelig.
Konkrette svar på konkrette spørgsmål. Samtidig rådgivning om muligheder. Meget kunne klares med billeder.
Effektiv og professionel hjælp til renovationsprojekt.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.