Na 3 winters in een huis dat niet warm te branden was, heb ik besloten om een airco te leasen. Mijn keuze viel op Alice Airco en al heel snel nadat ik een offerte aangevraagd had kwam Robin bij mi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Detalhes da empresa
Sobre Alice Airco
Na 60 maanden is de apparatuur van jou.
Informações de contato
Jonge Linde 17, 1191RH, Ouderkerk aan de Amstel, Holanda
- 0850600871
- info@aliceairco.nl
- aliceairco.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Zeer tevreden
Na 3 winters in een huis dat niet warm te branden was, heb ik besloten om een airco te leasen. Mijn keuze viel op Alice Airco en al heel snel nadat ik een offerte aangevraagd had kwam Robin bij mij thuis.
We hebben samen de mogelijkheden doorgenomen en Robin was heel duidelijk en transparant. Al vrij snel daarna kon hij geplaatst worden. Helaas had ik op de afgesproken dag longontsteking en moest ik de afspraak verzetten. Dat was gelukkig geen probleem en kon naar een week later.
Precies voordat de hittegolf begon is mijn airco geïnstalleerd en dat is vakkundig gedaan door een hele vriendelijke monteur. Hij werkte zorgvuldig, vakkundig en netjes. Ook heeft hij met mij nog even gekeken naar de plek voor de buitenunit, maar die kon uiteindelijk alleen maar op de door Robin al genoemde plek.
Dezelfde middag kon ik mijn huis al heerlijk koelen met mijn nieuwe airco, wat een luxe!
Al met al ben ik zeer tevreden over Alice Airco en de manier waarop zij werken. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Heel tevreden
Goede, snelle installatie en service, duidelijke afspraken.
Airco in de slaapkamer …
Wij hebben 9 april een airco geplaatst gekregen in onze slaapkamer. Robin heeft ons fantastisch geholpen. Hij heeft ons heel goed geadviseerd. Binnen een paar weken kon de airco geplaatst worden en dat was in een halve dag klaar. Ze hadden ook keurig opgeruimd . Ik kan dit bedrijf zeker aanraden. Christina Hart
Installatie van 3 airconditioning units
Wij zijn erg tevreden met de installatie van onze airco’s door Alice Airco. Het team levert perfect werk middels een zeer goed op elkaar afgestemd team. Al met al was het een zeer goede en prettige ervaring.
Wij zijn al jaren tevredenklant bij Alice Airco…
Wij zijn al jaren klant bij Alice Airco en echt super tevreden! Meerdere mensen in mijn omgeving zijn op basis van onze ervaring ook klant geworden. De service is goed, het contact is altijd snel en vriendelijk en oplossingsgericht. Als dat al nodig is want meestal hebben ze zelf alles al goed uitgedacht. Wij zijn onlangs verhuisd van een nieuwbouwhuis naar een klus woning en ook daar waren zij weer zo prettig meegedacht. Prijs kwaliteit is top! Echt een absolute aanrader, in kan er echt niks slechts over zeggen en we zijn al aardig wat jaren klant.
De airco werkte opeens niet meer maar…
De airco werkte opeens niet meer maar een app gestuurd en werd gelijk geholpen hartstikke fijn in deze extreme hitte
Mensen wie weten waar ze het over…
Mensen wie weten waar ze het over hebben een mega top bedrijf en wij zijn in de zevende hemel met onze airco in Aalsmeer wij zijn zo dik tevreden dat wij er nog 1 laten plaatsen echt een mega top bedrijf!!
Top bedrijf
Het informatiegesprek thuis evenals het plaatsen van de airco,verliep helemaal goed.
Duidelijke informatie, eerlijk, heel vriendelijke mensen. De montage en afwerking super netjes.Een echte aanrader!!
Zijn superblij en supertevreden.
Super service
Super service, duidelijke informatie Je weet waar je aan toe ben, airco was snel en professioneel geplaatst
Mega tevreden!!
Wat een top service hebben Robin en Mika geleverd! Ze hebben bij ons twee airco’s geplaatst en we zijn echt ontzettend tevreden. Niet alleen werken ze heel vakkundig en netjes, maar ze dachten ook enorm met ons mee in het belang van onze baby van 10 weken (qua geluid, planning).
Echt een aanrader! Nu het mooie weer eraan komt, zitten wij er heerlijk koel bij. Bedankt mannen!
Ze hebben netjes gewerkt en een goede…
Ze hebben netjes gewerkt en een goede uitleg over het product prima👍
Heb Alice airco maandags benaderd en…
Heb Alice airco maandags benaderd en maandag erop hangt je airco al wat een top service 10000000 procent tevreden ik raad dan ook echt aan hun service te gebruiken d huijting
Heel net en eerlijk bedrijf.Eerst komen…
Heel net en eerlijk bedrijf.Eerst komen kijken .En al heel snel een mooie airco aangesloten.De monteurs erg aardig en professioneel.Goede uitleg gehad.Raad het iedereen aan. Ook al zit je aan de andere kant van het land.Geen probleem. Mvg Cor
Hele fijne en snelle communicatie
Hele fijne en snelle communicatie. Wij hebben gekozen voor een lease airco, kost misschien iets meer, maar je hebt er dan qua onderhoud en garantie vrijwel geen omkijken na. De mannen die de airco’s kwamen installeren waren vriendelijk en hebben netjes gewerkt. Daarnaast was er niet alleen tijdens het eerste contact een fijne communicatie, maar ook tijdens het plaatsen werd er goed overlegd. We hebben rond 22 april contact gezocht voor informatie en op 29 april werden de airco’s al geplaatst.
Wij hebben sinds een paar dagen een…
Wij hebben sinds een paar dagen een airco van Alice airco en zijn zeer goed en snel geholpen met hele vriendelijke mannen die hem.kwamen plaatsen .
Ook het contact liep soepel en snel .
Super tevreden !!!
Wat een top bedrijf
Wat een top bedrijf. Zeer snelle reacties op mijn vragen. Bart kwam bij ons langs om de mogelijkheden te bekijken. Bart dacht met ons mee en we kregen een dag later al de offerte. Een Zeer overzichtelijke en transparante offerte. Bart was niet opdringerig en liet ons zelf contact met hem opnemen over wat wij wilden gaan doen.
Geen kleine lettertjes, gewoon zoals het is.
Twee weken later konden de airco S al geplaatst worden. De monteurs waren optijd en kwamen de afspraken na.
zij dachten met ons mee over hoe alles zo goed mogelijk weggewerkt kon worden en of dat de airco’s op een goede plek hingen. Ze waren zeer professioneel en vertelden echt iedere stap die zij namen in het proces. Na het proces gingen ze zelf alles opruimen en zo goed mogelijk schoonmaken. Ze waren ook echt heel snel met het installeren van de airco’s .
Ik heb echt niets negatiefs te melden over dit bedrijf! Kwaliteit top! Medewerkers top!
Als je van plan bent om airco s te huren of in ons geval te kopen, dan zou ik dit bedrijf aanraden! En niet twijfelen en gewoon doen! Wij kunnen gaan genieten van de airco s ☀️.
Alice zou ik zeker aanraden
Alice zou ik zeker aanraden. Ze komen thuis alles bespreken ,alle mogelijkheden. Bij plaatsen zijn monteurs erg duidelijk in uitleg en vriendelijk. Ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Nogmaals bedankt Alice
Professionele leverancier en installateur
Duidelijke communicatie, goede uitleg, advies en vriendelijke en vakkundige professionals. Met vertrouwen gaan we de zomer tegemoet met de nieuwe airco’s!
Al vanaf het eerste moment super snelle…
Al vanaf het eerste moment super snelle reactie en afspraak voor voorinspectie. Er werd goed meegedacht en we waren er snel uit welke airco het moest worden en we hebben meteen een afspraak ingepland. Op de dag van installatie keurig op tijd met alle spullen, binnen 3 uurtjes waren ze al klaar. Werkplek keurig achtergelaten en alle rommel opgeruimd. DIT BEDRIJF IS ECHT TOP!! Twijfel niet mensen dit zijn echt kei harde werkers met topkwaliteit! Ik ben superblij met mijn airco. Laat de zomer maar komen ❤️❤️🙌
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.