Alice Airco Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alice airco heeft bij ons 2 airco’s en een buitenunit geplaatst op een lastige plek. Ze deden dit vakkundig, snel en lieten daarna alles hartstikke netjes achter. Super tevreden over de vriendelijk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na 3 winters in een huis dat niet warm te branden was, heb ik besloten om een airco te leasen. Mijn keuze viel op Alice Airco en al heel snel nadat ik een offerte aangevraagd had kwam Robin bij mi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben 9 april een airco geplaatst gekregen in onze slaapkamer. Robin heeft ons fantastisch geholpen. Hij heeft ons heel goed geadviseerd. Binnen een paar weken kon de airco geplaatst worden en da... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Ar Condicionado
  2. Fornecedor de Sistemas de Ar Condicionado
  3. Locadora de Eletrônicos

Sobre Alice Airco

Bij Alice Airco lease je een split-unit airco vanaf €50,- (2,5 kW) per maand, inclusief installatie en onderhoud. Voor particulieren en klein zakelijk.

Na 60 maanden is de apparatuur van jou.

Direct contact via Whatsapp

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

166 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

52 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan Alice Airco aan iedereen aanbevelen!

Topbedrijf! Robin kon op zeer korte termijn langskomen om de situatie te bekijken en te bespreken. Hij denkt écht in mogelijkheden en heeft ons zeer goed en eerlijk advies gegeven.

De installatie was binnen no-time gedaan. De monteurs zijn mega vriendelijk en zijn zeer netjes te werk gegaan. Alle rommel werd weer opgeruimd en de binnen- en buitenunit zijn heel netjes gemonteerd. En dat voor een hele scherpe prijs!

Ik kan Alice Airco aan iedereen aanbevelen.

19 de agosto de 2025

Heel snel geplaatst

Heel snel geplaatst, goed uitgelegd en kan eindelijk de warmte uit mijn huis krijgen en voor een redelijke prijs, de airco werkt fantastisch, ben er heel blij mee

22 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jammer dat de aantal sterren maar tot 5…

Jammer dat de aantal sterren maar tot 5 gaan anders had ik er zeker 10 gegeven wat een geweldig bedrijf ze kwamen bij ons halve wegen de vakantie dus alle kids thuis 1 wie heen en weer bleef lopen 3 honden wie ook nog de aandacht wilde, en dat ze eenmaal bezig waren met de airco's ophangen geweldig alles schoon achter gelaten alle troep kwa de verpakkingen hadden ze meegenomen de uitleg hebben ze ons heel geduldig uitgelegd wij zijn top tevreden en super blij met onze airco's super bedankt Alice Airco wij raden jullie bij iedereen aan !!!

12 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Split airco laten plaatsen…

Bij ons vorige huis hadden we ook een airco van Alice
Dat beviel ons goed
Nu in ons nieuwe woning hebben we weer contact gehad met Bart en nu 2 airco, s laten plaatsen
Weer met tevredenheid geplaatst
Snel en netjes afgewerkt
Top gedaan Robin

7 de agosto de 2025

Snel, betrouwbaar en vriendelijk

Na een offerte aanvraag via de site werd ik al snel gebeld door Robin. De volgende dag kon hij al langs komen om alle opties te bespreken. Zeer transparant over deze opties en daarbij behorende kosten. Erg fijn!
Wachttijd was maar een paar weken en hij heeft ook nog eens fantastisch werk afgeleverd. Denkt in mogelijkheden, laat alles netjes achter en ook mijn honden die zich lekker uitsloven/aandacht zochten waren geen probleem. Absoluut een aanrader dit bedrijf!

6 de agosto de 2025

Qventi airco

Ze zijn vriendelijk en heel duidelijk met het uitleggen wat je nodig hebt.
Snelle levering Bart of Robin komt zelf en bij mijn was Robin en zakaria
En ze werken heel netjes.
Een echte aanrader
28 juli gehangen en al veel plezier ervan

28 de julho de 2025

Uitstekend bedrijf!

Uitstekend bedrijf!
Zeer fijne communicatie , vlotte plaatsing in een halve dag 3 airco's geplaatst, fijne uitleg gekregen, gewoon aan iedereen aan teraden dit bedrijf als je airco's zoekt

8 de agosto de 2025

Airco in chalet

In een chalet is altijd wat moeilijker wat je moet kiezen, maar dankzij de hulp en uitleg waren we er snel uit.
Ook het plaatsen en de uitleg waren super.
De hele warme dagen gaan er nu weer aankomen en kan nu al vast zeggen dat we heel blij zijn met de airco.

30 de julho de 2025

Top!

Vanaf het begin is het contact fijn geweest. Vriendelijk en duidelijk.
Ik wist al wat ik wilde en de afspraak was dan ook snel gepland. De wachttijd viel me erg mee.
De installateurs waren professioneel en vroegen me ook regelmatig of ik tevreden was en hoe ik de installatie wilden hebben hangen. Over het algemeen genomen was en ben ik erg positief.

23 de julho de 2025

Wat een fijn bedrijf.

Wat een fijn bedrijf.
Robin is bij ons geweest , hij werkt nauwkeurig en netjes.
Wij zijn ontzettend tevreden en raden iedereen het aan.

17 de julho de 2025

Fantastische service van Alice Airco

Fantastische service van Alice Airco!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik ben ontzettend tevreden over Alice Airco. Vanaf het eerste telefoontje kreeg ik een vriendelijke en deskundige behandeling. De monteur kwam stipt op tijd (zelfs iets eerder!), legde duidelijk uit wat er moest gebeuren en werkte uiterst nauwkeurig. Hij nam de tijd om alle functies van onze nieuwe airco uit te testen en beantwoordde geduldig al onze vragen. Wat mij vooral verraste was de transparante prijsstelling – geen verborgen kosten achteraf. Kortom: een aanrader voor iedereen die betrouwbare en vakkundige airco-service zoekt. Bedankt, Alice Airco!

22 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik werd super snel en goed te woord…

Ik werd super snel en goed te woord gestaan. Ze beantwoorden al mijn vragen , en dachten goed mee over de mogelijkheden en mijn wensen.ook was er een snelle levering en goede service. De monteurs waren aardig en beleefd en werkte goed netjes en snel . Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan . Ik ben zeer tevreden.

14 de julho de 2025

Goed en snel geholpen!

We zijn goed geïnformeerd. De montage ging super snel en goed De vragen die we hadden werden snel beantwoord. Super gemotiveerde monteurs. Ik raad iedereen dit bedrijf aan.

10 de julho de 2025

Resposta da Alice Airco

Bedankt voor de aanbeveling!

Chantal van gend

Onze airco is keurig netjes geïnstalleerd door deze mensen werken netjes en vlot .. Ook een goede uitleg .. Ik ben blij met m'n airco..

9 de julho de 2025

Resposta da Alice Airco

Bedankt voor de complimenten Chantal!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De beste snelste en goedkoopste airco

Goed geïnformeerd welke airco het beste bij mijn huis past...snelle levering en snel geïnstalleerd en werkt echt perfect....ben er super blij mee en zou ze zeker aanbevelen

1 de julho de 2025

Resposta da Alice Airco

Bedankt voor de mooie woorden!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.