Alice Airco Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alice airco heeft bij ons 2 airco’s en een buitenunit geplaatst op een lastige plek. Ze deden dit vakkundig, snel en lieten daarna alles hartstikke netjes achter. Super tevreden over de vriendelijk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na 3 winters in een huis dat niet warm te branden was, heb ik besloten om een airco te leasen. Mijn keuze viel op Alice Airco en al heel snel nadat ik een offerte aangevraagd had kwam Robin bij mi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben 9 april een airco geplaatst gekregen in onze slaapkamer. Robin heeft ons fantastisch geholpen. Hij heeft ons heel goed geadviseerd. Binnen een paar weken kon de airco geplaatst worden en da... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Ar Condicionado
  2. Fornecedor de Sistemas de Ar Condicionado
  3. Locadora de Eletrônicos

Sobre Alice Airco

Bij Alice Airco lease je een split-unit airco vanaf €50,- (2,5 kW) per maand, inclusief installatie en onderhoud. Voor particulieren en klein zakelijk.

Na 60 maanden is de apparatuur van jou.

Direct contact via Whatsapp

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

166 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

52 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enorm tevreden, niets op aan te merken. Enkel: chapeau

Het eerste contact was zeer snel en enorm vriendelijk. De afspraak voor een inventarisatiegesprek was snel gepland. Op de dag van de afspraak kwam Robin precies één minuut voor de afgesproken tijd, aangezien ik een man van de tijd (lees: geobsedeerd door op tijd komen haha), heb ik dit als enorm prettig ervaren. De inventarisatie was snel klaar en binnen no time wisten wij exact wat de mogelijkheden in onze situatie waren en wat de kosten zouden zijn. Een paar uur later was de offerte binnen en hebben wij akkoord gegeven. De afspraak voor het plaatsen was ook super snel in te plannen. Maandags kwam Robin langs en donderdagochtend om 11.30u hing de airco, werkte hij en had Robin mij helemaal kundig gemaakt in de bediening ervan. Ook heeft hij voor mij de app ingesteld en uitgelegd hoe deze werkt. Robin werkt echt keurig netjes, het geheel hangt strak aan de muur en alles is keurig af- en weggewerkt. Hij denkt in oplossingen en hij gaat niet weg voordat ik tevreden ben. We zijn echt mega enthousias! Laat de zomer maar komen. afgelopen jaren zag ik de hele winter op tegen de warme zomers. Ik kan heel slecht tegen warmte.. maar nu komt dat helemaal goed! We waren niet van plan om ermee te verwarmen, maar zelfs dat doen we nu. En daarmee bespaar je ook direct op je energierekening.

24 de janeiro de 2024

Netjes en professioneel!

3 Airco's laten plaatsen door de heren van Alice airco's. Alles in een dag geplaatst en netjes alles weer opgeruimd en schoongemaakt. Zeker een aanrader als je je huis nog wilt voorzien van airco's.

1 de fevereiro de 2024

Zeker aan te bevelen!!

Zeker aan te bevelen!!
Duidelijke site, snelle reactie, goed contact, komt afspraken na, werkt netjes en vriendelijk.
De airco doet het ook goed, mocht er wat zijn dan weet ik zeker dat het netjes opgelost zal worden daar je altijd contact mag/kan opnemen.

19 de janeiro de 2024

Dikke pluim!

Zeer netjes en proffessioneel geplaatst, ik heb er 2 en heb ze nu iets langer dan een jaar. Echt een aanrader! Nooit problemen met de airco's. Wij gebruiken ze voornamelijk om te verwarmen en dat werkt prima. Dikke pluim voor de mannen van Alice Airco!

26 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super bedrijf goede eerlijke prijs .

Super bedrijf goede eerlijke prijs .
Goede uitleg vriendelijke werknemers .
Ecgt heerlijk genieten nu met de koude dagen van de warmte van de airco en dadelijk genietwn als het warm weer word .
Echt een aanrader dit bedrijf.

4 de dezembro de 2023

Alice airco toppers

Wij zijn heel blij met onze airco’s. Nu lekker koel in de meeste kamers. Niet lang wachten snel offerte gemaakt nette prijs. En gelijk een afspraak inplannen voor plaatsing. Netjes gedaan allemaal is zeker aan te raden.

29 de outubro de 2023

Top gedaan!

Na alle tevredenheid een airco laten plaatsen, gaan zorgvuldig te werk en ruimen alles netjes op. Alles was snel geregeld en afgehandeld. Zeer tevreden en top gedaan!

25 de outubro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bart en Robin zijn toppers!!

Communicatie verloopt super via WhatsApp, snel en netjes. De schouw ging gestructureerd en heel soepel. Installatie van beide airco's verliep snel en het is zeer mooi afgewerkt. Het is precies zo geïnstalleerd zoals we hebben afgesproken. Vragen zijn van begin van het contact tot heden altijd heel snel en vakkundig beantwoord. De geïnstalleerde apparatuur ziet er goed uit en zover ik het kan beoordelen, werkt ook precies zoals verwacht.

Echt een aanrader dus :-)

19 de outubro de 2023

Professioneel en vakkundig

Professioneel en vakkundig zijn deze mannen. Fijn contact gehad met beide en ook nog eens advies gehad toen ze erachter kwamen dat er iets niet
Goed zat met de groepenkast!
Wij zijn erg tevreden !

19 de agosto de 2023

Even een groot compliment aan Robin en Bart

Even een groot compliment aan Robin en Bart.
Hebben bij mijn thuis na volle tevredenheid een airco geplaatst.
Vanaf het eerste contact een super goed gevoel.
En na thuis bezoek voor een adviesgesprek heel snel geplaatst.
Mijn huis is lekker koel 😊😊

Bedankt mannen.
Vakwerk wat jullie leveren.

18 de agosto de 2023

Gewoon goed!

De installatie verliep vlot, binnen een paar uurtjes was de klus geklaard! 2 kundige heren die goed meedenken, netjes werken en zelfs het verpakkingsmateriaal weer meenamen. Aanrader 👍

17 de agosto de 2023

Tevreden

Ze waren optijd. Waren bereid om het anders te installeren dan afgesproken. Met betrekking tot last minute weinige.
Waren erg klant vriendelijk.
Lieten alles netjes achter.

7 de agosto de 2023

Betrouwbaar

Vriendelijk behulpzaam , duidelijke uitleg .
Deal was snel gemaakt . Kwamen ook vrij snel de airco plaatsen , waardoor ik nu heerlijk kan genieten van aangenamen temperaturen!
Zoekt uw een airco kan ik dit bedrijf zeker aanraden ! 10 uit 10 👍

11 de agosto de 2023

Echt een aanrader!

Vandaag is er bij ons boven in mijn werkruimte en in de woonkamer airco geplaatst.

Bij de offerte aanvraag kreeg ik al super snel reactie, daarna is er een afspraak gepland en vandaag was het dan zover!

Erg blij met het resultaat, de ruimtes zijn heerlijk koel en super netjes afgewerkt.

Ze ruimen na het installeren alles netjes op en nemen zelfs al het afval mee.
Wij zijn erg tevreden, dus zeker een aanrader!

20 de julho de 2023

Verhuizing airco

Twee jaar geleden heeft Bart bij mij een Mitsubishi airco geïnstalleerd. Dat was vakwerk. Heeft prima gedraaid die twee jaar. Ik ben onlangs verhuisd en Robin heeft afgelopen maandag de airco op mijn nieuwe adres weer geïnstalleerd. Allemaal snel en vakkundig. Hij draait weer als een zonnetje.

26 de junho de 2023

Heerlijk koel in huis.

Goede aardige professionele installateurs. Ze hebben 2 units opgehangen dus heerlijk koel in de woonkamer en master slaapkamer. Netjes gewerkt en laten alles weer schoon en netjes achter. Goede toelichting hoe het allemaal werkt. En als ik vragen heb kan ik ze altijd bellen of appen. Ik ben zeer tevreden.

16 de junho de 2023