Helaas te kleine bougiesleutel besteld. Had deze al uitgepakt, kan 'm daarom niet terugsturen. Bougies zijn dik in orde, anode mooi op tijd gekomen. Paste perfect door de brievenbus allemaal.
Veja o que dizem as avaliações
groot assortiment ook voor oude motoren. Goede hulp bij het zoeken van onderdelen als je er even niet uit komt en accuraat afhandelen van een verkeerde bestelling. Valt niet veel meer te wensen.
Echt een top winkel, heb al meerdere keren onderdelen voor me motor bij hun besteld en er nooit problemen mee gehad. Het personeel is ook heel behulpzaam en aardig.
Allesmarine kan een goede website zijn, maar dat zijn ze niet. Meerdere keren besteld en alles werd nooit als aangegeven levertijd bezorgd. Klantenservice geeft slecht excuus omdat warm is duurt teru... Ver mais
Detalhes da empresa
MarineSpareParts BV is in Nederland met Allesmarine.nl en internationaal met MarineSpareParts.com de online technische watersportwinkel voor al uw bootonderdelen, motoronderdelen en watersport accessoires. Wij zijn officieel dealer van Mercury, MerCruiser, Yamaha en Suzuki. Daarnaast zijn wij dealer van Quicksilver rubberboten, Hasle Summerfun en Emok Aluminium boten. Via Trusted Shops bieden wij u ook een 'Kopersbescherming' waarbij uw bestelling gratis tot €100,- verzekerd is. Nog steeds twijfels? Bel ons dan even via 0226-450913, wij staan u graag te woord 🙂
Informações de contato
Wieder 35, 1648 GA, De Goorn, Holanda
- 0226 45 09 13
- allesmarine.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Een snelle en correcte levering van een…
Een snelle en correcte levering van een distributieriem 20 pk Susuki BB moter ! Ben zeer tevreden!

Resposta da Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)
Snelle service ondanks de drukte

Bijzonder slechte klantenservice!
Bijzonder slechte klantenservice! Heb onlangs redelijk wat onderhoud gedaan aan mijn boot, waar ik de optie had alles orgineel Mercury besteld. Bij mijn laatste bestelling zat echter een Quicksilver element, toen dacht ik nog, ach verkeerde ingepakt. Totdat ik bericht terug kreeg dat ik als particulier geen orgineel product kan bestellen en dat het gewoon hetzelfde is! Toch zijn de productspecificaties echter anders, toen ik vroeg waarom mij dan wel het dubbele betaald laat worden voor iets wat dan toch niet geleverd word kreeg ik het bericht dat de communicatie stopt! Dus daarom 1 ster!

Resposta da Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)
Alles correct verlopen zoals het…
Alles correct verlopen zoals het hoort!!!
Ook als je met een vraag zot helpen de mensen u uit de nood!!!
Zijn mensen met kennis van zaken die er werken.

Geleverd volgens afspraak.
Geleverd volgens afspraak.

snel en goed

snelle bezorging en veel op voorraad
snelle bezorging en veel op voorraad

Super winkel
Super winkel, zowel online als fysiek.
Goed en vriendelijk personeel aan de klantenservice en de balie

Goede website
Goede website.
Heel groot assortiment.
Lage prijzen.
Snelle reactie van de service afdeling bij vragen.
Snelle verzending

Snelle levering en goede service
Snelle levering en goede service

Afzetters
Er is maar 1 woord voor, AFZETTERS.
onderdeel besteld, duurde bijna een week voordat we
het binnen hadden, en bleek het verkeerde onderdeel te zijn, betreft een stator, zaten 2 draadjes aan bij diegene die we ontvangen hebben en de stator die er in zit is met 3 draadjes en connectors. hele lange discussie, 10 emails verder. En ik zit met een onderdeel van €75,- die ik niet terug kan sturen.

Resposta da Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)
Er wordt met je mee gedacht op een hele…
Er wordt met je mee gedacht op een hele normale manier dus goeie service , houden contact met je tot het gelukt is

Resposta da Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)
Er staat bij de carburateur geschikt…
Er staat bij de carburateur geschikt voor honda bf6 bf7.5 bf 8 bf 10 ik had hem nodig voor mijn bf7.5 dus ik bestel hem vervolgens past hij niet wat dus wel aangeven staat. Dus ik vraag een retour aan en dan zeggen ze dat ik het niet retour kan sturen omdat het een 2de hans artikel is. Ik heb duidelijke foto's neergezet in de mail dat hij niet past. Hun maken hier een fout en willen het niet oplossen. 50 euro de prullenbak in bedankt allesmarine!!!

Prima bedrijf
Prima bedrijf, ik shop hier al een aantal jaren. Als ik wat nodig ben om te varen weet ik waar ik moet zijn. 👌

Resposta da Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)
Fijn bedrijf en een prettige site
Fijn bedrijf en een prettige site. Ook altijd wanneer het nodig is zijn er medewerkers met kennis van zaken te bereiken.

Heel contructief
Je belt of mailt met bijvoorbeeld het type buitenboordmotor, en je heb binnen een paar minuten een exploded view tekening waarop alle onderdelen met exact de juiste bestelnummer(s) van het defecte of te onderhouden onderdeel terug te vinden zijn. Dat tik je in en je stopt het in je winkelmandje, ideaal.

Resposta da Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)
Vakkundig advies en goede begeleiding
Vakkundig advies en goede begeleiding! Aanrader

Gewoon goed
Gewoon goed
Perfecte service je bent echt klant
Top😊

Gemakkelijk opgezocht en besteld
Gemakkelijk opgezocht en besteld, en na een dag geleverd. Top