Altho Pestcontrol Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima materiaal. Niet de goedkoopste, maar wel degelijk, solide en roestvrij staal kwaliteit. Snelle service en levering

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

3 marterverjagers besteld , bij installatie bleek de bedrading niet goed te werken, na 2x heen en weer mailen en een telefoontje van Altho kon ik kiezen tussen nieuwe marter verjagers of nieuwe bedr... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dedetizadora

Bij Altho Pest Control begrijpen we de overlast die ongedierte in en rondom je huis kan veroorzaken. Of het nu gaat om een brutaal knagende marter, een stiekeme muis, of rondzwervende duiven die je woning uitkiezen als favoriete hangplek; wij hebben de oplossing in huis. Met ons uitgebreide aanbod van kwaliteitsproducten bieden we iedereen een effectieve aanpak tegen deze ongewenste bezoekers.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

33 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

9 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Prima materiaal!

Prima materiaal.
Niet de goedkoopste, maar wel degelijk, solide en roestvrij staal kwaliteit.

Snelle service en levering

10 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dure aankoop voor nietwerkende vallen

De rattenvallen werken niet. Ofwel gaan ze niet af of als ze af zijn gegaan ( zonder vangst ) kun je ze niet meer hergebruiken omdat het kliksysteem niet meer werkt. Zeer dure aankoop waar je niets aan hebt. Kun je ook net zo goed vallen halen bij de action.

10 de setembro de 2025
Avaliação não solicitada

Beste Jolanda,

Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de rattenvallen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we vinden het vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad met ons product.

We hadden dit graag samen met u opgelost, maar hebben helaas geen contact van u ontvangen. We zullen u daarom een e-mail sturen om samen tot een passende oplossing te komen.

We vinden het heel belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en hopen dit voor u alsnog in orde te maken.

Team Altho Pest Control

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, product zag er goed iit

26 de agosto de 2025

Resposta da Altho Pestcontrol

Bedankt voor uw mooie review, Cobi!
Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het product er goed uitzag. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Team Altho Pest Control

Goedkope zooi

Goedkope zooi. (Chinees)
Bij Temu €5.95 hierzo in€24,95.
Hier besteld voor "kwaliteit" helaas ik nooit meer......
1 x voor de moeite

12 de agosto de 2025
Avaliação não solicitada

Beste henk v,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat u niet tevreden bent. Wij willen graag een paar zaken toelichten:

Het klopt dat onze producten – net als een groot deel van de elektronica en consumentengoederen wereldwijd – in China geproduceerd worden. Dit zegt echter niets over de kwaliteit. Ook merken als Apple laten hun iPhones in China maken.

Wij onderscheiden ons juist door goede kwaliteitscontrole, 2 jaar garantie, klantenservice via telefoon en mail én snelle levering vanuit België/Nederland. Dat maakt ons product en service niet vergelijkbaar met een willekeurige aankoop via Temu, waar u bij problemen opnieuw moet bestellen en vaak geen ondersteuning krijgt.

Daarnaast hebben wij te maken met kosten voor import, btw, verzendkosten (bij ons altijd inbegrepen) en service. Dat ziet u terug in de prijs.

We vinden het jammer dat uw ervaring nu op deze manier zichtbaar is, terwijl wij er alles aan doen om klanten tevreden te maken. Mocht er iets zijn waar u niet tevreden over bent aan het product zelf, laat het ons gerust weten – wij helpen u graag verder.

Altho Pest Control

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Snel geregeld,

Snel geregeld,
jammer dat post NL een dag later was, al
gaf dat voor mij geen enkel probleem !
En het telefonisch contact liep ook naar
tevredenheid !

21 de junho de 2025

Goede prijs

Goede prijs - kwaliteit verhouding. Snelle levering. Gratis verzending.

25 de abril de 2025

Resposta da Altho Pestcontrol

Dank voor je review! Top dat onze prijs-kwaliteit, snelle levering en gratis verzending goed bevallen. Graag tot de volgende keer!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed verpakt
Volledig naar wens

10 de fevereiro de 2025

Resposta da Altho Pestcontrol

Hoi Houtum, bedankt voor je review! Top dat alles naar wens was.