Detalhes da empresa
Wanneer je last hebt van ongedierte, wil je maar één ding: er zo snel mogelijk van af. Wonact biedt doeltreffende oplossingen waarmee je eenvoudig en effectief korte metten maakt met muizen, ratten, muggen, vliegen, fruitvliegjes, motten en ander ongedierte – zowel thuis als op de werkvloer.
Informações de contato
Keizersgracht 520H, 1017EK, Amsterdam, Holanda
- service@wonact.nl
- wonact.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Zeer inferieure kwaliteiten.
Nog niet eens 1 ster waardig.
's nachts een val gezet.
s'morgens gecontroleerd om ca. 06.00 uur echter de muis had de val reeds kapot geknaagt
Met andere woorden zeer slecht en inferieure kwaliteit
Reactie Wonact : muis heeft er te lang ingezeten en eigen schuld!!!
Het kan toch niet zo zijn dat je ieder uur moet controleren
Eens maar nooit meer.
In de toekomst dus maar bij echt betrouwbare firma's kopen die garant staan voor haar producten.
Prima muggenlamp, geen last van muggen.
Ik heb bij Wonact de muggenlamp aangeschaft. De levering verliep vlot.
Ik heb hem een aantal avonden gebruikt buiten op het terras en moet zeggen dat hij goed werkt. Ik heb praktisch geen last meer van muggen en kan heerlijk rustig buiten zitten zonder lek gestoken te worden. Prima muggenlamp!
Uitstekende muggenvanger
Uitstekende muggenvanger, inmiddels ook een tweede gekocht
Mwahaha
Mwahaha, ik ben een muggen massa moordenaar dankzij Wonact! Deze UV lampen zijn fantastisch! Elke keer ik een ZAP hoor krijg ik een psycho glimlach. Erg bevredigend. Beste investering ooit gezien muggen mij een delicatesse vinden en ik aan het water woon.
Alles was volledig in orde
Alles was volledig in orde. Verzending, de opvolging en de aflevering. Top.
Ik heb de muis gevangen met de emmer…
Ik heb de muis gevangen met de emmer met kanteldeksel en hem de volgende dag een stuk verder uitgezet
Een uitstekend 'tennisracket' geleverd
Een uitstekend 'tennisracket' geleverd. Heb een vlieg in mijn slaapkamer achterna gezeten en ik heb gewonnen...geroosterde vlieg. Geen discussies, in één aanvaring overleden. Vond ik het ook wel weer zielig... 🫣 maar hij/zij heeft niet geleden.
Uitstekende rattenvallen
Uitstekende rattenvallen; al 4 gevangen. Werkt subliem.
Prijs is bijzonder aantrekkelijk, snel verzonden en goed verpakt.
Eventuele hulp is aanwezig.
Degelijk produkt dat snel zijn werk doet.
Binnen 1 dag geleverd via bol com.
Mooie verpakking ad 6 stuks met prima duidelijke gebruiksaanwijzing en plaatsing tips.
Muizenval ziet er degelijk geconstrueerd uit.
Vanmorgen 3 stuks geplaatst in schuur, waar muizensporen zijn waargenomen.
Binnen 2 uur resultaat. Dode muis gemakkelijk uit klem te verwijderen zonder fysiek contact.
30.3.2026:Na eenvoudige handsfree verwijdering dode muis kan de val snel weer gebruikt worden. Binnen 48 uur met hetzelfde lokaas (pindakaas) met deze vallen nog 4 stuks gevangen.
snelle correcte service
Te laat bezorgd
Veel te laat bezorgd, er was ter compensatie een tweede vliegen vanger beloofd. Die is nooit gekomen.
Volgende keer bestel ik bij Bol.com.
Die zijn betrouwbaar.