Endelig en udbyder hvor deres fakturaer er super overskuelige, og til at forstå. Samt hvor man tydeligt kan se om man har noget til gode, og hvad der er betalt og forbrugt. Kan klart anbefales. :-)... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Det var så nemt at skifte uden gebyr eller oprettelses afgifter. Min besparelse er næsten 100kr om måneden og det betyder så meget for en pensionst
Udfordre status kvo. Et nyt selskab skabt for danskerne. Tak for alt hvad i gør. Både produktet i sælger, men også den public service i deler omkring fusk i branchen. Selvfølgelig vil i møde... Ver mais
Min samlever blev ringet op af en person, han hed vist Martin. Han ville stille et enkelt spørgsmål, det blev så til en længere snak. Han ville selvfølgelig sælge strøm.Da min samlever siger at han vi... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Altid Energi er skabt, fordi Danmark har brug for et elselskab, der vægter ærlighed, transparens og fair priser. Vores mission er at blive forbrugerens foretrukne valg gennem en revolutionerende prisstruktur, som ingen andre i branchen har. Modellen giver fuld gennemskuelighed og betyder, at vi oprigtigt kan hjælpe vores kunder med at spare på strømmen og bruge den, når den er mest bæredygtig. Det mener vi, er den mest effektive måde at være grøn på – eller ærlig grøn som vi kalder det hos Altid Energi. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Altid Energi.
Informações de contato
Helsinkigade 29, st., 2150, Nordhavn, Dinamarca
- hej@altidenergi.dk
- altidenergi.dk
Respondeu a 92% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Har været kunde et år nu
Har været kunde et år nu, og de leverer det de skriver. Ganske tilfreds kunde
Et fantastisk godt el udbyder og altid…
Et fantastisk godt el udbyder og altid imødekommede.
Der er dog et par minusser det er blandt andet jeres måde af håndtere jeres regninger og faktura og opgørelser. Jeg ville personlig synes det ville være fedt hvis man kunne lave dem så de ligger på ens selvbetjening som PDF. Samtidig med man får dem som mail. Det næste er at opgørelsen bør være der samtidig som i sætter pengene ind på folk saldo og ikke flere dage efter.. Men det hvor det virkelig p1sser mig af det er den begrænsning i sætte på 5.000 kwh til 18 kr. Sån en førtidspension som mig som bor i en lejlighed der bliver mega varmt om sommeren og har en mobilt aircondition som bruger omkring de 1500 watt i forbrug lige så snart man starter den op og hvis den fx skal køre 12-15 timer så slår det i hvert fald ikke til og synes ikke jeg har lyst til af skulle op og give mere i abonnement så ville ha ønskede begrænsning var ved de 7-8000 watt
Bedste sted hvor der ikke er skjulte…
Bedste sted hvor der ikke er skjulte gebyr
Med Altid Energi får jeg måndelig mail…
Med Altid Energi får jeg måndelig mail med regning og jeg opbygger ikke en stor konto hos dem, som mit tidligere udbyder.
Jeg er meget tilfreds efter 6 måneder
Der er god kundeservice og de aftalte…
Der er god kundeservice og de aftalte tariffer og afregning sker som aftalt
Fin dialog, billigere strøm
Fin dialog, stabil billigere strøm
Gennemsigtige opgørelser og gebyrfrit
Gennemskueligt og billigt
Jeg har valgt Altid Energi fordi de er billige, men især fordi deres produkt er gennemskueligt. Jeg er ikke blevet skuffet.
Mega hæderligt koncept drenge
Mega hæderligt koncept drenge. Stor ros herfra🙌🤩
Gennemsigtighed
Gennemsigtighed
Nu kunde mere end et halvt år og virker som reel og bundærlig virksomhed
Der var lidt rod med at skulle for et…
Der var lidt rod med at skulle for et månde med de trak for 3mdr ringe der til så blev det løst god service
Meget gennemsigtigt firma
Meget gennemsigtigt firma, med nem indmelding
Jeg anbefaler alle at holde sig kilometer langt væk fra Altid energi.
Da i tidligere efter min optik har trukket flere tusinde kroner fra min konto hver nåned og i er meget svære at få fat på da jeg ringede den anden dag, gør jeg det meget klart, at jeg ikke samtykker til i trækker en krone mere fra min komto eller mobilepay.
Mit kundenummer er 2059101. Det er nu officielt meldt ud. Jeg har også skiftet el leverandør, så der er ingen grund til i lige trækker 1800-2100 for et forud forbrug der ikke kommer på noget tidspunkt.
I min optik er det snyd og humbuk og jeg vil på det kraftigste anbefale alle at holde sig lamgt væk fra jer.
Jeg gik fra at få el-regninger på 700-800 om md til at i lige mener i uden forbruget er sket skal have et forudtrukket beløb fra min mobilepay i trækker uden min samtykke. Det stopper selfølgelig nu da jeg her har gjort det tydeligt at det ikke er noget jeg samtykker til.
Jeg prøvede med ordentlig tone at tale med jer for tid tilbage, og en af jeres kundeservice folk sagde der var sket en fejl og gav mig videre til efter min mening en grov og ubehagelig kundeservice chef der bare sagde at det var sådan der var.
Jeg har skrevet under dato for oplevelse, at denne famdt sted 26. november. Denne anmeldelse beror sig på at sikre mig at i ikke om et par dage trækker flere pemge fra min mobilepay.

Resposta de Altid Energi
Meget simpel og gennemsigtig faktura
Meget simpel og gennemsigtig faktura, man er ikke i tvivl hvad man betaler og her er ingen skjulte gebyrer eller anden afgift end det lovpligtige. Jeg kan varmt anbefale Altid Energi.
Super med kun abonnement
Super med kun abonnement, ingen tillæg.
Kan dog ikke hjælp med salg af overskudsstrøm.
Holder hvad der bliver lovet
Fint selskab som holder hvad der bliver lovet.
Markedets billigste elselskab!
Ifølge Tænk og Test markedets billigste el selskab. Og altid god service og regninger der er til at forstå.
Svært at forstå regningerne
Svært at forstå regningerne , hvad der er betalt, hvad der er aconto og hvad der er forbrug.
God service og gennemsigtighed 👊
Enkelt og godt
Snorlige, nemt og som lovet uden overraskelser. Det er sådan et energiselskab skal opleves!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.