Ambileds antwoordt niet op vragen via email!! Ik heb een probleem met een plafondlamp die niet goed meer werkt. Email geschreven naar de klantenservice maar geen antwoord. Nieuwe plafondlamp besteld,... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
J’étais un peu méfiant car j’ai effectué une commande suite à une publicité Facebook, mais tout s’est très bien passé, y compris l’emballage qui était de première qualité pour le colis. Je recommande.... Ver mais
Het Ambileds-team maakt hun service weer eens waar. Mijn adapter van de AMBICUBE - MAGISCHE TAFELLAMP was helaas kapot gegaan zo'n dingen kunnen gebeuren. Ik had hiervoor contact op genomen met A... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
2e aankoop gedaan bij Ambileds
2e aankoop gedaan bij Ambileds. Altijd snelle levering en top kwaliteit!
Laatst mijn 3rde aankoop gedaan bij…
Laatst mijn 3rde aankoop gedaan bij ambileds. Ik ben verbaasd over de prijs kwaliteit verhouding. Alle producten doen het perfect zonder enig probleem. Het is letterlijk plug and play.
Top kwaliteit en service
Top kwaliteit en service. Mijn bestelling met de verkeerde kleur kon ik zonder probleem wijzigen en werd vervangen door de juiste lampen.
Lisanne, bedankt voor de communicatie en service
Hanny
Mooie producten en een snelle levering
Mooie producten en een snelle levering. Al vaker verlichting besteld bij Ambileds en keer op keer tevreden gesteld. Jullie verdienen 5 sterren.
Een lamp ontvangen die het niet deed
Een lamp ontvangen die het niet deed. Eindeloze mailwisselingen over verandering van afstandsbedieningen. Maar de lamp doet het gewoon niet. Een retourformulier ontvangen. Maar ondertussen wordt door een andere medewerker een filmpje gevraagd. Zorgvuldig de lamp ingepakt. Zelf de verzendkosten betaald. Na dagen navragen per mail of de lamp ontvangen is. Eindelijk reactie: de lamp is ontvangen zou zijn beschadigd. Daarbij zou de lamp het wel doen. Daardoor wordt niet het hele bedrag teruggestort maar er wordt 20 euro in rekening gebracht. Een niet werkende lamp heeft me dus naast de stress 28 euro gekost. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Ik herken me volledig in alle reviews van mensen die hetzelfde hebben meegemaakt.

Resposta da ambileds.com
Toch nog netjes opgelost.
Update:
Omdat ik het gevoel had dat ik met de klantenservice niet verder kwam ben ik op zoek(tocht) gegaan naar de eigenaar. Na een LinkedIn bericht heeft hij netjes contact met mij opgenomen, en hebben we een half uur gesproken over hetgeen er is voorgevallen. Ik kan alleen maar zeggen dat dit netjes verlopen is, maar dat er aan de processen en klantgerichtheid nog het e.e.a. bijgeschaafd moet worden. De intentie is absoluut niet slecht, en ik heb netjes mijn geld teruggekregen.
De lamp was goed verpakt, en is makkelijk in elkaar te zetten. Bij het aanzetten van de lamp ging alleen het onderste deel van de lamp aan. . Ik kwam geen wijs uit de gebruiksaanwijzing die niet overeen kwam met de afstandsbediening. Op 6 Januari stuurde ik mijn eerste bericht naar Ambileds.
De reactie hierop was dat ik een nieuwe handleiding toegestuurd kreeg die wél overeen kwam met de afstandsbediening, en de instructie dat ik de kleurringen moest herstellen. Na een aantal uren aanklooien was ik er klaar mee. Ik heb via de mail een retourformulier aangevraagd. Niet elke koop kan een schot in de roos zijn, en je verwacht dat een winkel dit netje met je afhandelt.

Echte teleurstelling
We hebben twee lampen bij ambileds gekocht. Een werkt nog steeds (mojo lamp), die andere werkte na 2 dagen niet meer. Kan gebeuren. We hebben de defect ook aan ambileds vermeld, maar helaas geen retourformulier ontvangen. Zo hebben we de lamp (ambiled pro globe) zonder retoure formulier maar met een afdruk van onze schademelding teruggestuurd. Helaas geen aantwoord. Na aanvraag door ons na 3 weeken dan enkele vragen van ambileds over track&trace nummer, adres...alles geen problem, omdat we de bevestiging von post.nl hadden, dat een waar de retoure werd afgeleverd. Ze hebben ook eerst bevestigt, dat ze de track&trace hebben ontvangen. Later dan zeiden ze, dat ze geen pakket met onze namen kunnen vinden. Dan het bescheid van ambileds: geen formulier, geen geld terug, geen nieuwe lamp, niets. Absoluut geen intentie om dat probleem klantenvriendelijk op te lossen. Absouut geen coulance of aanbod.
samenvatting:
ambileds gebruikt hun retour en garantie voorwaarden (artikel 6.4) in een heel strenge, niet klantengerichte manier, om niet te moeten terug te betalen. Ook zonder het geeiste formulier kan volgens ons de verantwoordelijkheid van ambileds voor hun producten nicht eindigen. Dat is het verschil tussen een goed en een slecht bedrijf.
Aanbeveling: niet bij dit bedrijf kopen. Vergelijkbare producten kunnen jullie ook elders kopen met meer klantenvriendelijkheid.

Mooie lampen
Mooie lampen.
Makkelijk in elkaar te steken en snelle levering

Top lamp!
Gister deze super lamp mogen ontvangen. Bij het aansluiten van de lamp kwam ik er al snel achter dat deze lamp echt te gek is.
Voorderest super service!

Resposta da ambileds.com
Super blij met deze lamp
Super blij met deze lamp! Snelle service en top communicatie!

Resposta da ambileds.com
Ambiled Pro defect en wat goede service leek is drama aan het worden.
Lamp Pro ontvangen in een stevige koker. AB werkte niet en dit direct gemeld. Kreeg keurig een nieuwe toegezonden maar ook die werkte niet. Uiteindelijk na vele mails een retourformulier gekregen en de lamp in de originele verpakking terug gezonden. Voor de zekerheid aangetekend verzonden. Vreemd is echter dat het naar een postbus gezonden moet worden. Van Ambiled een bevestiging dat de lamp echt defect was en dat zij hem naar de fabrikant sturen. Zoals aangegeven op het retourformulier wilde ik mijn geld terug omdat ik geen vertrouwen meer heb in het product. En toen begon het afschuiven. Ik moest maar met Post NL opnemen waarom de lamp stuk is. Daarbij werd in de mail een link geplaatst naar Post NL maar dat werk dus niet. Meerdere keren gevraagd om mijn geld maar het enige antwoord wat je krijgt is warrig en Ambiled blijft om de brij heen draaien en zich verstoppen achter iets wat niet klopt. Plotseling ben ik verantwoordelijk hoe zij de lamp naar mij hebben gezonden. Ik moet plotseling die verzendkosten betalen. Dat is echter hun (Ambiled) verantwoordelijkheid. Nogmaals nog steeds geen geld ontvangen. Dus gaat dit naar mijn rechtsbijstand verzekering en de Consumentenbond. Op eerdere revieuws wordt gereageerd met diverse namen, het is echter een eenmanszaak en zit in Vught. Dit terwijl de postbus in Stein is.
Gezien de reactie van "Antoine" hieronder even een toevoeging: De lamp is retour gezonden aan Ambileds omdat hij DEFECT was. Hij was duidelijk NIET gecontroleerd anders had hij het wel gedaan. Een bijzonder laag excuus om je dan te verstoppen achter Post NL. En Waarom ben ik verantwoordelijk voor verzending vanaf Ambileds naar de fabriek. Ambileds kan wel een speciale koerier hiervoor inschakelen en dan mag ik dat betalen. Dit is de wereld op zijn kop. Alle ondernemers risico's leggen ze bij hun klanten neer en die zijn daarmee aan de goden overgeleverd. En dus duidelijk de financiële Pineut. Want alle onkosten komen voor rekening van de klant. Service is op dat gebied ver weg bij Ambileds.

Resposta da ambileds.com
Schandalig retourbeleid!! En het zot dicht bij oplichting!
Schandalig bedrijf met een waardeloos retourbeleid. 15 jan. 2022 2 lampen retour gestuurd. De lampen gaven niet het effect wat we zouden willen. Na 2 weken geen reactie, toch maar zelf een mail gestuurd. Krijg ik als reactie dat de retouren in goede orde zijn ontvangen en dat ik binnen 1 a 2 werkdagen het betaalde bedrag terug gestort krijg op de rekening. Na 3 dagen nog niets teruggestort gekregen. Weer contact opgenomen en in 1x melden ze dat ze maar 1 lamp hebben ontvangen en dat ze het overdragen naar de collega's van de administratie. Na 2 dagen weer gemaild en krijg ik als reactie dat ik maar bij postnl moest gaan uitzoeken waar de andere lamp was met een link in de mail van postnl. Op deze link kreeg ik de melding dat dit binnen 7 dagen na verzending alleen werkt. Inmiddels waren we al ruim 2 weken verder. 129 euro betaald voor 2 lampen plus de kosten van de retourzending en maar 60 euro terug gestort gekregen. Ik kan op facebook geen opmerkingen meer plaatsen bij hun en ze reageren niet meer op mijn mail. Tijd voor de rechtsbijstand dus. Gelukkig heb ik zwart op wit dat ze eerst zeiden dat de retouren in goede orde ontvangen waren.

Vandaag m'n derde AmbiLed Pro besteld
Vandaag m'n derde AmbiLed Pro besteld: twee voor in de hoeken van mijn huiskamer en een voor de aangrenzende eetkamer, behoort die ook 's avonds tot mijn woonruimte!. Prima en vriendelijke, behulpzame service!
Gisterenochtend besteld en zojuist…
Gisterenochtend besteld en zojuist ontvangen. Heel erg blij met de lampen! De kleuren zijn mooi, bediening is makkelijk en de lamp staat mooi in mijn interieur.
Goede klantenservice!
Product besteld maar niet geleverd omdat volgens de bezorgdienst het adres onjuist zou zijn. Na het lezen van mijn review werd ik dezelfde avond nog teruggebeld en heeft ambileds geheel kosteloos het product alsnog toegezonden. Ik waardeer de klantvriendelijkheid enorm en wat mij betreft om die reden alleen al de 5 sterren waardering dik verdiend. Ik ga er eigenlijk al vanuit dat het product even goed zal zijn als de service.
goede service mooie lampen
Zeer mooie lampen. Snelle levering. Nadat gebleken is dat de lampen niet ongeschonden zijn aangekomen toch een mooie deal kunnen maken. Bij een andere lamp de stekker kapot, netjes nieuwe stekker toegestuurd gekregen. Ben zeer tevreden over de service.

Lamp doet het niet
Lamp doet het niet. Retourneren enorm moeilijk: allerlei mail correspondentie, uiteindelijk een retourformulier. Zelf het retour betaald. Dan komt een mail: de lamp zou het wel doen, en de poot is 'beschadigd'. Maar en deel van het bedrag wordt teruggestort. Zeer onbetrouwbaar.

Circus bedrijf
Update:
Twee dagen nadat ik de nieuwe voet heb geïnstalleerd, is de lamp wederom kapot. Lamp begon te knipperen en klapte daarna uit.
Gemaild met dat het dit keer wél de adapter is waarschijnlijk en of ik die ook elders kan kopen.
Reactie op AmbiLeds: Ik heb inderdaad naar jullie toe gemeld dat ik tevreden ben met dat jullie mij de nieuwe poot hebben opgestuurd, echter heb ik de kortingsbon geweigerd omdat ik er de meerwaarde niet van in zie. Ook aangegeven dat ik een week zou wachten om daadwerkelijk te willen zien of de lamp het bleef doen, wat uiteindelijk dus niet zo blijkt te zijn.
————————————
Eerder een review geplaatst met dat er erg slechte service wordt geboden als de lampen niet werken. Per mail wordt gevraagd elke keer video's op te sturen, vervolgens als er een slechte review geplaatst wordt weten ze je snel te vinden.
Mooiste is ook nog dat ze daarna je review verwijderen omdat het "In strijd is met de richtlijnen"... Nee, jullie kunnen het niet hebben dat er slechte reviews geplaatst worden met de foutieve producten die jullie opsturen.
Per mail duidelijk uitgelegd dat het probleem bij mijn lamp niet in de adapters zat, maar wel twee nieuwe adapters toegestuurd krijgen. Vervolgens werkt er al één van die twee adapters niet waardoor ik die ook kan weggooien. Gelukkig werkte de andere adapter nog.
Eindelijk na meer dan een maand mailcontact, een nieuwe poot voor de lamp opgestuurd gekregen. Vandaag de nieuwe poot geïnstalleerd en we gaan kijken of dat die het langer doet dan een week.
Ze schoven het af dat er vanwege coronagevallen bij de klantenservice de mailtjes bij andere mensen terechtkwamen... lijkt me sterk, dan zit er iets niet goed in je mailsysteem lijkt mij.
Erg ontevreden met de service van dit bedrijf. Als "tegemoetkoming" krijg je dan een kortingsbon van €10 waar je niks aan hebt voor een lamp van €100,00 euro. In elke mail wel vragen of ik mijn review kan aanpassen naar een positieve review, dat gaan we eerst maar even afwachten.
Nog nooit zo ontevreden geweest over een bedrijf die er op het eerste ook nog zo professioneel uit zag. Schrijf ook nooit ergens een review over, maar vond het dit keer nodig dat andere klanten weten hoe het er aan toe gaat bij dit bedrijf.
Al met al een erg groot circus met slappe oplossingen die niks met het probleem hebben te maken.
Ben benieuwd of de lamp blijft werken.
Dit keer één ster in plaats van twee, omdat een review verwijderen vanwege júllie fout niet oké is.
Hieronder originele review:
————————————
Normaal gesproken neem ik niet de tijd om een review te schrijven, ook als ik ontevreden ben. Echter doe ik dat nu wel.
Afgelopen november twee keer de AmbiLeds Pro besteld. Prachtige lampen met mooie functies en licht, echter was bij één lamp tijdens het aansluiten al meteen duidelijk dat deze het niet ging doen.
Ondertussen al denk ik een stuk of 10 mailtjes verder waarin mij telkens wordt gevraagd om filmpjes te sturen en ik dus elke keer de lamp weer uit en in elkaar moet zetten om dat te doen. Al meteen vermeld dat ik denk dat het om het stukje tussen de adapter en de lamp gaat wat het niet doet, maar daar wordt verder niet op gereageerd. Zonder te vragen heb ik twee nieuwe adapters bezorgd gekregen waar ik niet om gevraagd heb, want die doen het prima.
Ben blij dat ik via Klarna heb gekocht en het factuur dus heb kunnen pauzeren, want ik ga er zeker niet voor betalen totdat ze het fatsoenlijk doen.
Hopelijk wordt er nu dan eindelijk een oplossing geboden die helpt!

Heel tevreden!
Snelle service! En zeer tevreden over de lamp die ik heb ontvangen.
Tevreden klant
Afgelopen week een lamp besteld en we zijn er zeer tevreden over. Zelfs voor iemand met twee linker handen heel eenvoudig om deze zelf te monteren. Neemt nauwelijks plek in maar creëert toch voldoende sfeer.
Zeer zeker in aanrader!