Ambileds antwoordt niet op vragen via email!! Ik heb een probleem met een plafondlamp die niet goed meer werkt. Email geschreven naar de klantenservice maar geen antwoord. Nieuwe plafondlamp besteld,... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
J’étais un peu méfiant car j’ai effectué une commande suite à une publicité Facebook, mais tout s’est très bien passé, y compris l’emballage qui était de première qualité pour le colis. Je recommande.... Ver mais
Het Ambileds-team maakt hun service weer eens waar. Mijn adapter van de AMBICUBE - MAGISCHE TAFELLAMP was helaas kapot gegaan zo'n dingen kunnen gebeuren. Ik had hiervoor contact op genomen met A... Ver mais
Product besteld maar niet geleverd omdat volgens de bezorgdienst het adres onjuist zou zijn. Na het lezen van mijn review werd ik dezelfde avond nog teruggebeld en heeft ambileds geheel kosteloos het... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super gave lampen
Super gave lampen! Ze maken me muziek set helemaal compleet! Super chill tv kijken ook met een rustige kleur op de achtergrond! Echt dik te vrede! Tevens ook een snelle levering en makkelijk in elkaar te monteren, 10 minuten werk!
Top ervaring!
Heeeel erg blij met de geleverde lampen. Ondanks de corona periode ontvingen wij de lampen binnen 1.5 dag in nette staat. De klantenservice is behulpzaam en de kwaliteit van de Ambiled Pro is top. Een aanrader als je naar een mooie lamp opzoek bent!
Gewoon goede ervaring
Goede ervaring, was eerst beetje onzeker toen ik de reviews las en dat gaf ik ook aan bij de klantenservice.
Ze lieten me weten dat ze door de drukte niet altijd even snel reageerden maar altijd wel bij je terugkomen. Dat deden ze ook bij mij.
Uiteindelijk voor de ambiled pro gegaan, was snel geleverd. Gelukkig niks aan mis. Zou het zeker aanraden.
Erg blij met mijn lampen
Erg blij met mijn lampen. Ik had ze binnen twee dagen in huis. Ga binnenkort denk ik de muurlamp erbij bestellen.
Ontzettend mooie lampen en een perfecte service
De lampen zijn echt ontzettend mooi! We hadden er gelijk 2 besteld. We hadden alleen de pech dat van 1 lamp na 2 dagen het bovenste gedeelte het niet meer deed, maar wat een perfecte service! Na 1 e-mail gestuurd te hebben gelijk bericht terug gekregen dat er al een nieuwe lamp onderweg is. Deze service is samen met de ontzettend mooie lampen zeer uitzonderlijk. Grote klasse en petje af. Een echte aanrader!
Mooie lampen en snelle levering
Mooie lampen en snelle levering!
Afgelopen woensdag 2 lampen besteld en deze heb ik gisteren al ontvangen en geïnstalleerd. Ze staan heel mooi in onze woonkamer, ben zeer tevreden!
wat een geweldige service alles heel…
wat een geweldige service alles heel goed geregeld toppie
Goede service & prijs!
Van de week 2 lampen aangekocht voor in mijn woonkamer. Pluspuntjes voor deze firma: fatsoenlijke producten, snelle levering, goedkoper dan de rest & een vriendelijke klantenservice!
heel tevreden met de lampen ze staan…
heel tevreden met de lampen ze staan prachtig en geven het gewenste resultaat.
Uitstekend!!
Ik heb onlangs de AmbiLed Pro besteld. Deze had ik binnen 3 dagen thuis. Duidelijke instructies via de email en eenvoudig in elkaar te zetten. Zeer blij met de kwaliteit van de lamp, doet zeker niet onder voor andere (duurdere) alternatieven. Top service!
Mooie sfeervolle verlichting
Mooie sfeervolle verlichting. Snelle levering
Zeer tevreden over de lamp en de goede…
Zeer tevreden over de lamp en de goede service!
Sceptisch door slechte ervaring met andere aanbieder maar dit was perfect
Ik was nogal sceptisch over de lamp door eerdere slechte ervaring met andere aanbieder maar het achteraf betalen trok me over de streep om te bestellen. Nu heb ik de echte lamp en het ziet er goed uit zoals gehoopt en eenvoudig in elkaar te zetten. Bedankt voor deze lamp het is een mooie aanvulling in mijn woonkamer
Ambi lamp bij Ambileds
Ambi lamp bij Ambileds. Werd binnen 3 dagen geleverd. Geweldig licht in onze woonkamer, waardoor er een warme sfeer ontstaat. Nog 1 lamp besteld voor in onze tienerkamer. Super veel mogelijkheden
Afgelopen maandag heb ik twee lampen…
Afgelopen maandag heb ik twee lampen besteld en deze heb ik woensdagochtend al mogen ontvangen. Ik ben erg tevreden over de vriendelijke klantenservice en de producten zijn naar wens!
Heb mijn vloerlampen nu enkele weken en…
Heb mijn vloerlampen nu enkele weken en ben er erg content mee. Nu nog sparen voor de muurlampen om mn woonkamer helemaal af te maken.