Het verhuisbedrijf leverde uitstekend werk. De meubels en dozen werden zorgvuldig verdeeld over de juiste kamers en alles bleef overzichtelijk.
Veja o que dizem as avaliações
Jullie krijgen van mij een ruime voldoende, prettig hoe alles gegaan is met de verhuizing.
Ze lieten pas los toen alles perfect stond precies goed
verhuizers zijn top, werken stevig door
Detalhes da empresa
Bij Amsterdam Verhuisbedrijf begrijpen we dat verhuizen meer is dan het verplaatsen van spullen van A naar B. Het is een belangrijke gebeurtenis in uw leven en wij zijn er om ervoor te zorgen dat dit proces soepel, efficiënt en stressvrij verloopt. Wij bieden professionele verhuisdiensten aan in Amsterdam en omgeving, met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Ons ervaren team van verhuisspecialisten staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap van uw verhuizing. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing, een zakelijke verhuizing, of zelfs internationale verhuizingen, wij hebben de expertise en de middelen om aan uw wensen te voldoen. Wij bieden op maat gemaakte verhuisoplossingen, inclusief inpakservice, meubelmontage en veilige opslagfaciliteiten. Daarnaast werken wij altijd met transparante prijzen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Klanttevredenheid staat bij ons op de eerste plaats. Wij luisteren naar uw behoeften, bieden persoonlijke service en zorgen ervoor dat uw eigendommen veilig en zorgvuldig worden behandeld. Kies voor Amsterdam Verhuisbedrijf en ervaar een zorgeloze verhuizing! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Uw verhuizing is bij ons in goede handen!
Informações de contato
Weerdestein 97, 1083 GG, Amsterdam, Noord Holland, Holanda
- +31203695784
- klantenservice@amsterdamverhuisbedrijf.com
- amsterdamverhuisbedrijf.com
Pede aos clientes que avaliem
Het verhuisbedrijf leverde uitstekend…
elke ruimte werd nogmaals nagekeken dat…
elke ruimte werd nogmaals nagekeken dat is fijn
eerlijk geen vertraging
Zelfs op de smalle trap bleef de piano…
Zelfs op de smalle trap bleef de piano volledig intact.
zelfs toen dingen anders liepen bleef…
zelfs toen dingen anders liepen bleef het team relaxed en vriendelijk
Ze zeiden slim om dit als laatste te…
Ze zeiden slim om dit als laatste te doen en dat klopte
ze liepen rustig door de kleine kamers…
ze liepen rustig door de kleine kamers zonder zuchten
ze hielp collega rustig in bijkeuken…
ze hielp collega rustig in bijkeuken zonder irritatie klein slordigheidje maar goede sfeer
alles werd praktisch geplaatst zodat er…
alles werd praktisch geplaatst zodat er ruimte overbleef
Altijd Nagegaan Of We Nog Meer Hulp Nodig Hadden
Altijd nagegaan of we nog meer hulp nodig hadden.
partner Zei Dat Ze Netjes Bleven En Tegelijk Bruikbare Raad
partner zei dat ze netjes bleven en tegelijk bruikbare raad gaven
Geen Verborgen Kosten Gewoon Wat Je Afspreekt
geen verborgen kosten gewoon wat je afspreekt is wat je betaalt
zelfs m'n oma's oude servies werd…
zelfs m'n oma's oude servies werd ingepakt alsof het museumstukken waren, echt respectvol en professioneel
Echt soepel en zonder stress verhuisd
Echt prima verhuizers gehad
Echt prima verhuizers gehad, gingen zorgvuldig met spullen om, hebben alles netjes verhuisd!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.