Paula Campos Jeg har taget St.Redder kursus på AMU Juul Roskilde. Underviser: Jan og Thomas Deres undervisning var levende, jeg mærkede tydeligt at de begge brande for at videre give deres vide... Ver mais
A empresa respondeu
Har haft en god og lærerig uddannelse på 10 dage i sidemands oplæring og mentor,samt konflikthåndtering. Tak til Jesper Rosenkrantz og Michael Skovgaard for en god tid sammen og mange gode grin
A empresa respondeu
Undervisningen på Teamleder kurset var faglig fyldig med masser af informationer, teknikker samt værktøjer, som vi både kan bruge i dagligdagen og arbejdes mæssig . En stor tak til Jesper Rosenkrantz... Ver mais
A empresa respondeu
Instruktørerne Jesper Rosenkranz og Michael Skovgaard leverer endnu engang GODT undervisningsforløb, denne gang i Teamleder+. Det er meget lærerigt, og der er ting, man måske allerede gør i hverdagen,... Ver mais
A empresa respondeu
JUUL er en af Danmarks største og ældste uddannelsespartnere inden for ledelse, transport-, redder- og lager/logistik-uddannelser.
Estados Unidos
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg har haft Jesper Rosenkrantz som underviser, til Teamleder uddannelsen, og må indrømme at han var den bedste underviser jeg nogensinde har haft. Tak for den de lærerige dage

Resposta da JUUL
Hvis du har konflikter på arbejdspladsen, så skynd dig ind og book et kursus med underviser Jesper Rosenkrantz!
Han har en fantastisk, levende, og nærværende undervisningsform. Han er relevant!

Resposta da JUUL
Super godt kursus, og meget lærerigt. Jesper er en kanon underviser, og kan klart anbefales

Resposta da JUUL
At med underviseren, Jesper Rosenkrantz, har jeg fået det springbræt jeg skulle bruge for at blive godt klædt, til at begynde mit næste eventyr som skolelærer. Mit sprog har udviklet sig, takket være hans undervisning, fra kæft, trit & retning, til en med en mere pædagogisk taleføring ved brug af mere åbne spørgsmål. Tusind tak for alt Jesper

Resposta da JUUL
Jesper Rosenkrantz vores lære er super god til at holde liv i kurset og super god til og lære fra sig kan klart anbefales😁

Resposta da JUUL
Racist jokes from teachers,bad english, all emails and instructions in danish including 0 help with P23 considering the course is in english. Very sad and dissapointing to see racist people in such a beautiful country

Resposta da JUUL
Jesper Rosenkrantz fra konflikthåndterings kursus gør det rigtig godt. Rigtig godt kursus og meget lærerigt!

Resposta da JUUL
Uden filter,humor,tålmodig. afslappende undervisning god i formulering
God til at afgive værktøjer til konflikt afvikling

liggende ptt redder.
Jaan og Thomas leverer en undervisning der giver dig lyst til at møde op og suge viden til dig..
Og så er de begge behagelige og sjove bekendtskaber.

Resposta da JUUL
Nogle helt igennem fantastiske, inspirerende og ikke mindst meget lærerige dage, der allerede efter første dag gjorde min tvivl til skamme.
Først et tak til Linda Svendsen i administrationen, for den hurtige respons og hjælp med mine mange spørgsmål både pr. telefon og via mail.
Linda var utrolig hjælpsom, sød og smilende, hvilket gav en god mavefornemmelse allerede inden opstart.
På første undervisningsdag var jeg spændt på at møde vores underviser. Man kan jo desværre ikke altid være heldig og så kan undervisning blive kedelig og dage meget lange. Heldigvis blev vi modtaget af Jesper Rosenkrantz - en mere inspirerende, motiverende, dygtig og humoristisk underviser skal man lede længe efter. Jesper fik hurtigt skabt et positivt, trygt og sjovt læringsmiljø, så selv holdets mest introverte deltager hurtigt kom på banen. Der blev givet plads til alle og støttet op og udfordret der hvor der var behov for det. Med en kombination af god planlagt og varieret undervisning, cases fra den virkelig verden, Jespers mange års ledererfaring, den løbende opbyggende feedback og ikke mindst det gode humør, så blev det nogle fantastiske dage.
Teamleder- og/eller projektlederuddannelsen kan kun varmt anbefales, også selvom man har været leder i mange år.

Resposta da JUUL
Jeg har haft én underviser "Jesper Rosenkrantz" på Teamleder uddannelsen, og han er seriøst den bedste underviser jeg har haft nogensinde. Kurset har været over alt forventning og jeg har fået en masse værktøjer med hjem, som jeg kan bruge i mit team. Jesper har meget erfaring fra virkeligheden som han drager med ind i undervisningen. Dette er med til at gøre undervisningen sjov, levende og spændende. Den største ros og anbefaling herfra. Mvh.Daniel

Resposta da JUUL
Jesper Rosenkrans gav mig et godt indblik i Teamlederuddannelsen og hvad nogle værktøjer man skal bruge i visse situationer. Jeg havde en god oplevelse med det hele
Mvh Leo

Resposta da JUUL
Gode omgivelser og pæne lokaler. Jeg havde Jesper som lære og han var super dygtig. en varm anbefaling herfra.

Resposta da JUUL
Helt igennem et godt kursus, hvor jeg modtog en masse værktøjer, til mit virke som teamleder.

Resposta da JUUL
Var på kursus ikke behandlingskrævende liggende sygetransport fra 7 april og 4 uger frem. Her fik jeg fremragende og relevant undervisning for hvad man skal kunne og hvad man kan opleve fremadrettet. Både Jan og Thomas gjorde læringen levende og spændende både i teori og i praktiske øvelser. Det eneste ærgerlige var at noget af udstyret ikke var up to date.

Resposta da JUUL
Kæmpe tak og stor ros til Jan Moos og Thomas Jensen fra ikke-behandlingskrævende liggende sygetransport! Hold kæft en fed og uforglemmelig oplevelse og en spændende undervisning i verdensklasse, som de har leveret. Det har været en fornøjelse, og jeg kan kun anbefale at tage ST kurset hos Amu Juul med Jan og Thomas som undervisere!

Resposta da JUUL
Kæmpe tak Jan Moos og Thomas Jensen for en uforglemmelig oplevelse. De altid møder op motiveret og engageret til undervisning, og danner sammen de bedste rammer for læring. De giver et realistisk og spændene indblik i hvad man kan med dette kursus og efterlader en med en følelse af at hver kursist er noget særligt. Jeg vil aldrig glemme den fantastiske oplevelse jeg fik

Resposta da JUUL
Fik færdiggjort mit teamleder+ kursus hos AMUJUUL og endnu en gang et fantastisk kursus, med god information, gode diskussioner og en masse afprøvninger af det lærte stuff.
Jesper er en klar faktor at jeg tog dette kursus. En underviser af guds nåde, som jeg aldrig har mødt magen til! Endnu engang tak !

Resposta da JUUL
Efter endt uddannelse på Udvidet Teamleder, må jeg igen konstatere at Jesper Rosenkrantz levere en bund solid og underholdende undervisning, selv med den til tider noget tungere teori, formår Jesper at holde deltagernes fokus og variere i undervisningen.
En kanon oplevelse og et fyldt hovede rigere!

Team leder + kursus.
Super godt, kan varmt anbefales, læren Jesper er god og gør kurset dpændene

Resposta da JUUL
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.