Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Paula Campos Jeg har taget St.Redder kursus på AMU Juul Roskilde. Underviser: Jan og Thomas Deres undervisning var levende, jeg mærkede tydeligt at de begge brande for at videre give deres vide... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har haft en god og lærerig uddannelse på 10 dage i sidemands oplæring og mentor,samt konflikthåndtering. Tak til Jesper Rosenkrantz og Michael Skovgaard for en god tid sammen og mange gode grin

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Undervisningen på Teamleder kurset var faglig fyldig med masser af informationer, teknikker samt værktøjer, som vi både kan bruge i dagligdagen og arbejdes mæssig . En stor tak til Jesper Rosenkrantz... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Instruktørerne Jesper Rosenkranz og Michael Skovgaard leverer endnu engang GODT undervisningsforløb, denne gang i Teamleder+. Det er meget lærerigt, og der er ting, man måske allerede gør i hverdagen,... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Educação e Treinamento

Escrito pela empresa

JUUL er en af Danmarks største og ældste uddannelsespartnere inden for ledelse, transport-, redder- og lager/logistik-uddannelser.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

UDVIDET LEDERUDDANNELSE

Jesper Rosenkrantz fra Amu Juul Roskilde.
Super dygtig lærer rigtig god til at, lærer fra sig på en måde så alle kan forstå det Tak for 7 lærerig dage
mvh Morten

22 de abril de 2024

Hej Morten,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi har sendt din ros videre til vores dygtig underviser Jesper.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekt køreskole til enhver som ville have kørekort

Først of fremmest tak til lærerne Omar og Hakim!

Jeg ønskede at tage et øjeblik til at udtrykke min dybfølte taknemmelighed for den fremragende undervisning og støtte, som jeres køreskole har tilbudt mig gennem mit kørekursus.

Jeg sætter utrolig stor pris på den ekstra tid og de ressourcer, I har stillet til rådighed for mig, så jeg kunne forberede mig bedst muligt til mine eksaminer. Jeres dedikerede og imødekommende lærere har gjort en stor forskel i min læringserfaring og har hjulpet mig enormt på vej mod at bestå mine prøver.

Jeg vil uden tøven anbefale jeres køreskole til enhver, der søger en grundig, forstående, og støttende tilgang til at lære at køre. Tak for, at I ikke bare har lært mig at køre, men også har givet mig selvtilliden til at føle mig sikker bag rattet.

Tak igen for alt, hvad I gør. Det er virkelig blevet værdsat.

24 de abril de 2024

Hej انس عبدالله

Mange tak for den flotte anmeldelse, den er sendt videre til de rette modtagere 🤩

Amu Juul Roskild

Tak til jer alle, og jeg takker især lærer Hisham for hans professionelle arbejde, tålmodighed og gode behandling hos os

24 de abril de 2024

Hej Maher

Mange tak for den flotte anmeldelse :)

Lastbil

Big thanks to my teachers Omar and Hisham for an outstanding teaching Thank you Jamal for your support with all the issues you have been a big help through out the course 10 out of 10

Dear Dawit,

Thank you so much for your kind words, Dawit. We really appreciate you taking the time out to share your experience with us.

Best regard

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den var en fantastisk oplevelse

Den var en fantastisk oplevelse, lærerne tager godt imod alle eleverne og det hjælper dem med at hvad de brug for. Og kontor hjælpe altid med stor smil. Og jeg takker virkelig meget min lærer Omar og Hisham. Og jeg takker også Jamal for hans stor hjælp.
MVH/ Mohamad

Hej Mohamad,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi har sendt din ros videre til alle overnævnte personer. 🤩

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

min kørelære Hisham er en af de bedste…

min kørelære Hisham er en af de bedste hvis ikke den bedste kørelære jeg har haft. fantastisk og fremragende undervisning samt empatisk og lyttende lære. jeg kan sige at uden ham så havde jeg ikke bestået fra første gang. Og jeg takker også min underviser Omar som har hjulpet mig igennem undervisning og gav mig muligheden for at ringe til ham hvis jeg var i tvivl om det mindste. tusind tak til Hisham og Omar. Derudover vil jeg takke Jamal for at lette processen og hjælpe med de administrative. Jamal har været en fantastisk sagsbehandler.

Hej Consumer,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I do not recommend the school and the…

I do not recommend the school and the teacher us Danish trash-Morten. For him, a forklift is the same as a car - no comment. Morten walked around people in the group and talked to them, saying bad things about different people from the same group. He didn't feel like doing anything because, as he said, he was "tired." xD morten complained that he has a daughter and has to send her to school and how hard it is for him that he had fathered a brat and now he had to send to school.xd morten played music during lessons, wasted my time every day, was impatient, unhelpful, pathetic and insolent. Morten didn't even do all the tests with us. it was difficult for him to explain how each forklift works. he cut people off from completing the task, mixed things up and missed me a million times so that I didn't pass the internship. plus, the school has no contact, they don't answer, they don't reply - it's a shame. choose a school in Hvidovre.

20 de fevereiro de 2024

Dear Abrakadabra,

We're sorry to hear that you've had inconsistent experiences with our forklift course.

We would like to investigate this further. Please contact us directly at 39 39 11 11 so we can discuss your experience and find a solution.

Best regards,
Nadia / JUUL

Jan moos / ST kursus

Jan moos / ST kursus

Gennem mit forløb på st kursus, gjorde jan en fantastisk indsats for at give os elever de bedst mulige forudsætninger for at kunne bruge det fremadrettet. Hans måde at undervise, indrage eleverne og holde os til ilden på, gør at læringskurven er ekstremt høj fordi motivationen er gensidig. Man kan virkelig mærke han brænder for sit arbejde og det kommer også til udtryk i deres output💪

Jeg er ikke tvivl om at Jan og Thomas ekstremt solide undervisning, gode råd og tips!! med referencer fra egne oplevelser, har klædt mig på i sådan en grad, at det også førte til at jeg fik jobbet efterfølgende!!💪

Stor ros herfra, det kan man kun give 5/5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

21 de março de 2024

Hej Marcus,

Mange tak for den flotte anmeldelse, den er sendt videre til Jan og Thomas :) Kør forsigtigt og vi glæder os til at se dig igen en anden gang.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skulle bruge et gaffeltruck certifikat…

Skulle bruge et gaffeltruck certifikat til et job, dog var kurset uden garanteret opstart hvilket er fair nok. Ringer så ind til dem for at spørge hvornår man kunne regne med at kurset ville blive til noget, de siger så at de nok skulle svare inden påske og informerer i god tid hvis de troede det ikke vil blive til noget. Jeg får så en faktura kort efter og betaler den så. Efterfølgende vælger AMU JUUL så at aflyse kurset med 4 dages varsels hvilket i min mening ikke er i specielt god tid, og skal til job samtale på onsdag.

2 de abril de 2024

Hej Charlie,

Det beklager vi meget. Alle helligedagene i påsken, har nok spændt ben for, at vi har kunne give dig en tilbagemelding.

Jeg har snakket med sagsbehandleren og hun tilbød dog et andet hold som erstatning.

Endnu engang beklager vi meget, vi håber dog at se dig på et hold.

Rigtig god dag

Hilsen

Stor ros til Morten fra Truck

Stor ros til Morten fra Truck, i Roskilde. Super god lærer var virkelig god til at forklare og instruere de forskellige øvelser. Super god til bygge vores selvtillid op til prøven! Kæmpe cadeau!

Hej Anders,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi har sendt din ros videre til vores underviser Morten.

Teamleder uddannelsen

Jeg var på Teamleder uddannelsen i marts. Kurset var rigtig godt og lærerigt. Indholdet var godt sat sammen og underviseren Jesper burde betragtes som en nationalskat. Han er vidende og forklarende og samtidig istand til at formidle dybdegående viden på en underholdende og jordnær måde. Det er den største anbefaling herfra.
Jeg glæder mig allerede til (teamleder +) kurset.

Hej Phillip,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi har sendt din ros videre til Jesper.

Vi glæder os til at se dig igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jesper Rosenkrantz fra Amujuul…

Jesper Rosenkrantz fra Amujuul teamleder kursudet, gjorde kurset til en god oplevelse med hans fantastiske væsen! Han er en fantastisk lærer! Fanger en fra dag 1 og kan holde en fanget hele kursets forløb. God til at forklare og uddybe, hvis man har brug for en bedre forklaring. Jesper er kanon! Kunne ikke havde haft en bedre lærer!!!

Hej Katja,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi har sendt din ros videre til vores fantastiske underviser Jesper.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Teamleder uddannelsen Jeg syntes det…

Teamleder uddannelsen Jeg syntes det har været mega lærerigt jeg er virkelig glad for at jeg valgte dette kursus jeg har fået en masse værktøjer som jeg kommer til at bruge på arbejdet og i min hverdag

Hej Emil,

Mange tak for den flotte anmeldelse, den er sendt videre til den rette modtager :)

Liggende sygetransport kursus- Jan moos

Liggende sygetransport kursus 2023 - underviser Jan og Thomas

Helt igennem fantastisk læreengagement, med mange forskellige lærerige og sjove øvelser i undervisning. Jan formår at indrage eleverne i undervisningen, han er opmærksom på alle hans elever og deres forskellige behov. Jan formår også at gøre undervisningen varieret, og formår at holde undervisningen på et plan, sådan så det har relevans for jobbet videre som ST redder. Undervisningen har været lærerig, og man har fået ny og brugbar viden. Udover at Jan har været en fantastisk lærer, har vi fået en mentor vi kan se op til, og altid kan spørge til råds, og en ny helt fantastisk kollega. Ved Jans og Thomas egen erfaringer inden for faget, gør at de har været gode til at sætte situationer fra den virkelig verden i perspektiv for os som elever.
Alt i alt et virkelig godt undervisningsforløb, samt engageret undervisere, som viser at de brænder for at videregive erfaringer og oplevelser fra jobbet som ST redder

Malou Clausen & Amalie Gordon/ ST forløb November 2023

22 de novembro de 2023

Hej Malou & Amalie,

Vi glæder os til at se jer igen en anden gang.

Projektlederen

Har lige været på projektlederen hos Jesper fantastisk oplevelse, tog også teamleder hos ham, håber han kommer til at lave nogle flere kurser 🥳🥳🥳

21 de fevereiro de 2024

Hej Casper,

Tusinde tak for de flotte ord.
Hvor er vi glade for, at du både har været glad for vores projektleder samt teamleder kursus. Jesper er en stjerne, og jeg skal lade det gå videre til ham :)

God vind frem over, og vi håber at se dig til igen igen :)

Projektleder:

Projektleder:
Kurset var ensomt godt og har givet mig en masse ny læring og viden som jeg 100% vil kunne bruge i min dagligdag. Jesper Rosenkrantz var rigtig god til at inddrage en i undervisningen og gøre den spændene

23 de fevereiro de 2024

Hej Emil,

Tusinde tak for de flotte ord:) Jesper er en stjerne, og jeg skal lade det gå videre til ham :)

God vind frem over, og vi håber at se dig til igen :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været på Teamleder og…

Jeg har været på Teamleder og Projektleder uddannelse hos AmuJuul Roskilde. Det har været en mega lærerig proces. Jesper Rosenkrantz formår med sit gode humør, at give sin viden og erfaring videre til alle os der har brug for det.

8 de fevereiro de 2024

Hej Christian,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi har sendt din ros videre til vores underviser Jesper. :)

Vi glæder os til at se dig igen en anden god gang.

Tak alle tre.

Tak fordi denne gang til AmuJuul. De lærte mig at bakke med påhængsvogn meget godt fordi de gik ikke med andre køreskole. Og bestået :-) Lone(på kontoret) læren Ole og jeg tro han hedder Kjeld (har kørt føre køreprøven) Tusind tak for Alle tre.. mvh Ømer

22 de fevereiro de 2024

Hej Ømer

Mange tak for den flotte anmeldelse, den er sendt videre til de rette modtagere :) Kør forsigtigt og vi glæder os til at se dig igen en anden gang.

AMU JUUL

AMU JUUL
Teamleder uddannelsen februar 2024
Super dygtig underviser (Jesper Rosenkrantz) Formår at formidle teori og begreber på en autentisk og humoristisk måde med eksempler fra eget liv, så undervisningen bliver mere virkelighedsnær.
Jeg kan varmt anbefale dette kursus, hvis du går med tanker om selvudvikling inden for bla. kommunikation og ledelse.

21 de fevereiro de 2024

Hej Amina,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

incredible service from everyone of…

incredible service from everyone of this company, they are amazing, teaching everything thing that you want to learn. without doubt I recommend AMU JUUL they are deserve more than 5 ⭐️ 😊

30 de janeiro de 2024

Hi Rami,

Thanks so much for sharing your experience with us. We’re really grateful and appreciate you taking the time to share your rating with us.

We hope to see you again soon.

Best regard
Nadia, JUUL

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais