Paula Campos Jeg har taget St.Redder kursus på AMU Juul Roskilde. Underviser: Jan og Thomas Deres undervisning var levende, jeg mærkede tydeligt at de begge brande for at videre give deres vide... Ver mais
A empresa respondeu
Har haft en god og lærerig uddannelse på 10 dage i sidemands oplæring og mentor,samt konflikthåndtering. Tak til Jesper Rosenkrantz og Michael Skovgaard for en god tid sammen og mange gode grin
A empresa respondeu
Undervisningen på Teamleder kurset var faglig fyldig med masser af informationer, teknikker samt værktøjer, som vi både kan bruge i dagligdagen og arbejdes mæssig . En stor tak til Jesper Rosenkrantz... Ver mais
A empresa respondeu
Instruktørerne Jesper Rosenkranz og Michael Skovgaard leverer endnu engang GODT undervisningsforløb, denne gang i Teamleder+. Det er meget lærerigt, og der er ting, man måske allerede gør i hverdagen,... Ver mais
A empresa respondeu
JUUL er en af Danmarks største og ældste uddannelsespartnere inden for ledelse, transport-, redder- og lager/logistik-uddannelser.
Estados Unidos
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg har lige afsluttet buschaufførkurset i Amu Juul i Køge. Sted er imødekommende. Kurset har været fantastisk. Rigtig gode mennesker, lærerne hjælper altid og får dig til at forstå.Særlig tak til Thomas og Dominika, som altid er klar til at hjælpe med alt.
1000 Tak!!
Anbefalet AMU JuuL i Køge!!
AMU Juul, Køge.
Fik taget et Bus erhverv kørekort - med hjælp og vejledning og støtte fra de engagerede undervisere.
Og fantastisk hjælp til at få "alt det elektroniske" på plads også - dejlig positiv "Kontor pige" og en god leder af afdelingen.
Hvis jeg vil udvide mit Kørekort med flere muligheder - så bliver det i Køge.
Og, så var vi et godt hold der skulle undervises.
Dejlig at opleve det engagement fra alle.
Jeg vil starte med at jeg har haft RIGTIG mange gode kursus oplevelser på Juul Roskilde, men dennegang desværre ganske utilfreds. Jeg er dennegang meldt på weekendkursus med mad betalt- men det viser sig at kantinen kun har åbent den 18/3 men ellers lukket og jeg kan forstå at det også vil være tilfældet næste weekend hvor vi igen møder. Jeg ved godt at vi kun på "mit" hold kun er 18 men der er andre der også kunne ha glæde af kantinen.....så ØV for det.
Amu Juul afd. i Køge
Jeg har været på 6 ugers jobrettet kursus til Buskørekort D erhverv hos AMU JUUL Køge:
Jeg har virkelig nydt at være der! Altid god og positiv stemning. Og virkelig kompetente lærere hele vejen rundt!
Derudover fortjener kontoret på stedet al mulig ros - for deres støtte og hjælpsomhed!

Resposta da JUUL
Har netop gennemført buskurset i afdelingen i Køge. Udover det gode sammenhold, der var på holdet, så blev vi fra dag 1 mødt af en yderst humoristisk, kompetent, engageret og involveret daglig leder af afdelingen, der havde styr på alle aspekter i forhold til kurset. Derudover sørgede sekretæren for, at alt det praktiske "bare" spillede.
Det var en fornøjelse at blive undervist af engagerede og ikke mindst fagligt dygtige undervisere, der formåede at få alle på holdet med.
Kan klart anbefales!
1000 tak til alle de involverede i Køge med ønsket om alt godt i fremtiden.
Super godt sted at lære. Jeg har lige bestået et forløb til Kat. C i Køge
Jeg har været utrolig glad for forløbet, samt de undervisere der er på stedet.
Jeg er ærgerlig over, at jeg ikke kan tage C/E i Køge, men håber at det i fremtiden vil kunne erhverves der.

Resposta da JUUL
Jeg har i går bestået min køreprøve til bus erhverv, jeg har været så nervøs da jeg skulle både til EU-kval prøve og teori (hvor man som buschauffør kun må have 3 fejl) men hele vejen igennem har jeg haft lærer der har været så kompetente og behagelige at være sammen med, og som har troet på mig hele vejen igennem. Det har gjort en kæmpe forskel for mig at vide at den viden jeg har modtaget har gjort mig stærk nok til at kunne bestå mine prøver i første hug. Jeg har kun positive ting at sige om afd. i Køge, og er mega ked af jeg ikke mere er en fast del af det hold jeg var på. Dog har jeg meldt mig til BAB 1,2,3 som starter til januar og kan ikke vente til jeg skal der ud igen. Glæder mig til at se Dominika og Tomas igen, ja og alle de andre undervisere, de styre på afd. Køge.
Kan kun sige til folk at de skal melde sig til i Køge så man kan prøve den følelse af samhørighed og anerkendelse som alle fortjener at få følelsen af. Det er en oplevelse jeg ikke ville have været foruden og jeg er mega glad for jeg gjorde det.

Resposta da JUUL
Jeg kan virklige anbefal og starte hos AMU JUUL i køge. Da det er det bedste jeg har gjordt. De er virklige gode. Og dygtig til ders arbejde.
Så vis man skal hane lastbil eller bus/taxi kort så start Hos AMU JUUL i køge.

Resposta da JUUL
Hej..Jeg har taget lastbilkortet ved Amu Juul i Køge, jeg synes virkelig at alle sammen er meget dygtige. Tomas er god til at hjælpe os i åben værksted når vi har haft problemer med nogle svar. Køge er et lille hyggeligt sted i forhold til Roskilde, det er alt for stort og svært at finde rundt. så hvis folk skal have stort kørekort, så tag Køge. Vh Michael

Resposta da JUUL
Jeg har taget lastbilkortet ved Amu Juul i Køge, og det er super dygtige undervisere man har her. Så leder du efter, et super sted at være og super sted at lære. Så vælg Amu Juul i Køge. ;)

Resposta da JUUL
Jeg har været i kontakt med Heidi Graversen (Projektleder, Job og Uddannelse) hos Amu Juul. Og jeg må nok sige at jeg har fået en super behandling. Der bliver lyttet, undersøgt og handlet på alle spørgsmål, så jeg er sikker på at jeg kigger forbi i nær fremtid.
Super god service efter man har taget buskort...
Fik hjælp til at finde et job... efter få dag fik jeg job og det var super godt.

Resposta da JUUL
En rigtig god oplevelse og god hjælp fra både Dominika og Tomas. Hyggeligt og rart sted at være hos Amujuul i Køge. God undervisning og styr på tingene!

Resposta da JUUL
I start lastbil course in amujuul køge. My reading and writing is not so good in danish. But start course in danish language. Tomas in køge center he teachm me, helped me with alot of thing. He always tried to make things and lessons easier for me. He make be able to pass. And dominika she always giude me to know the system to process paper work easly. When ever i need some papers or anything about course she prainted out free of cost and motivate me for the best results. I would give 20 stars for Tomas and dominika if it were option there on site for more and more stars

Resposta da JUUL
I will do it in English . Went for 3 different kurses with them . C E and ADR . I must say that was very hard for foreginer who learned Dannish by himself , but on every step i received help from everyone , Tomas explained me 1000 times vigepligt regler , Dominika helped with all documents , Erik have aged minimum 30 years after i drove with him >) . All helped allot . Cant expres how much work they are puting to prepare us for our new line off work . If i was able to made it then You to can .. i will be back 100 % for more in the future .

Resposta da JUUL
Der bliver talt om at der er selvstudie på skolen.
Ingen fra netværket anbefaler AMU Juul og grundet dårlig oplevelse:-(

Resposta da JUUL
AMUJUUL i Køge har været en meget positiv oplevelse under hele uddannelsesforløbet med kompetent ledelse og stærke lærerkrafter. Jeg glæder mig til at udbygge min nye uddannelse med endnu et relevant og direkte kompetencegivende kursus i næste uge.

Resposta da JUUL
Stor ros til alle undervisere på Køge holdet efter 6 uger til lastbil.
Tomas er top leder på alle punkter og Dominika styre kontoret med godt overblik.
Kan anbefale at tage kursus i Køge.
Tak til klassen og god vind fremover.

Resposta da JUUL
Har nu været på 2x kursus hos amujuul i Køge. Begge gange har jeg haft en perfekt oplevelse. Undervisere der går op i deres arbejde og gør hvad de skal og mere til!
Og så har de verdens bedste kontordame i Dominica! Hun knokler rundt og gør alt for at hjælpe os, så send meget gerne rigtig stor ros hendes vej!

Resposta da JUUL
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.