A empresa respondeu
A empresa respondeu
Hurtig levering, flink kundeservice. Jeg pullede et par rigtig gode packs så jeg stoler på andishop - svarede hurtigt tilbage da jeg ville lave en ændring i min ordre. Stor anbefaling herfra :)
Hurtigt levering og kan stole på shoppen. Ægte japansk Pokémonkort til fair pris.
Mig og min kæreste har benyttet os af Andishop nogle gange nu Service 10/10 Der er virklig ikke noget man kan sætte en finger på 💪 de gør det virklig godt KÆMPEEEE anbefaling herfra
Hos andishop.dk kan du finde et udvalg japanske pokémon produkter til en fordelagtig pris. Shop booster bokse, enkeltpakker og tilbehør på hjemmesiden. Altid gratis fragt på køb over 999kr.
5000, Odense, Dinamarca

Resposta de andishop
Hurtig og sikker forsendelse, og rigtig gode priser!
Hurtig levering og rigtig godt pakket ind. Klart anbefales.
Pakken kom hurtigt og var godt pakket ind
Mig og min kæreste har benyttet os af Andishop nogle gange nu
Service 10/10
Altid en fornøjelse.
jeg har både købt online og købt ved event, senest nordic cardshow.
Flinke mennesker og lynhurtig service.
Skarpe priser, god service! Intet at sætte en finger på.
Altid gode priser. Hurtig forsendelse. Varerne er i orden og præcis som forventet.
Fantastisk shop! Nemt, billigt og hurtig levering.
Stor anbefaling herfra :)
Super flink fyr og super service 👏🏻
Er ikke sidste gang jeg handler hos ham ☺️
Hurtig levering, fantastisk service og gode priser. What more do you need?
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.