Animaux Troupeau Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al meerdere zwembroeken gekocht, de nieuwe collectie bevalt mij ook goed. Fijne pasvorm en ook geen broekjes die na verkoop van tijd vaal worden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige kwaliteit en perfecte service! Ik heb voor mezelf en als cadeau voor m'n vader de Classic stripe besteld en we zijn er alletwee super tevreden van! De afwerking is perfect. Fitting zou i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zwembroek kwaliteit is top! Voldoet volledig aan omschrijving op website. Snelle levering en keurig verpakt. Zwembroeken van AT echt een aanrader!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super netjes, snel contact met klantenservice. Opgelost terwijl de fout bij de bezorger lag. Meer dan 5 sterren

Detalhes da empresa

1. Loja de roupas de banho

Animaux Troupeau is een beach- en loungemerk met als specialiteit hoogwaardige zwembroeken. Sinds 2015 combineren we stijl, comfort en functionaliteit in elk ontwerp. Onze zwembroeken staan bekend om hun perfecte pasvorm, snelle droogtijd en eigentijdse uitstraling, ideaal voor zowel het strand als ontspannen momenten daarbuiten. Naast kwaliteit hechten we veel waarde aan persoonlijke service en zorgvuldige afhandeling van elke bestelling. Animaux Troupeau: sinds 2015 dé keuze voor stijlvolle beach- en loungekleding met karakter.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

29 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

21 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Al meerdere zwembroeken gekocht

24 de julho de 2026

Resposta da Animaux Troupeau

Bedankt voor je mooie review en je vertrouwen in Animaux Troupeau! Fijn om te horen dat ook de nieuwe collectie goed bevalt en dat je tevreden bent over de pasvorm en kwaliteit. Veel plezier met je zwembroeken!

Zwembroek kwaliteit is top

11 de julho de 2026

Resposta da Animaux Troupeau

Bedankt voor de mooie review! Geweldig om te horen dat de zwembroek helemaal aan je verwachtingen voldoet en snel en met zorg bij je is aangekomen. Heel veel plezier ermee en dankjewel dat je Animaux Troupeau aanbeveelt

perfect

fast shipping - perfect packaging - great swimshort

5 de junho de 2026

Resposta da Animaux Troupeau

Thank you for your great review! We’re happy to hear your order arrived quickly, was perfectly packaged, and that you love the swim shorts. Enjoy wearing them!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfecte service … een aanrader !

Perfecte service … een aanrader !

6 de julho de 2026

Resposta da Animaux Troupeau

Bedankt voor je mooie review Gerry! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor! We waarderen je aanbeveling enorm en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Super netjes

Meer dan 5 sterren

6 de julho de 2026

Resposta da Animaux Troupeau

Bedankt voor je mooie review Tim! Wat goed om te horen dat je onze service zo hebt ervaren. Jammer dat het bij de bezorger misging, maar we vinden het belangrijk om snel met je mee te denken en het netjes op te lossen. Fijn dat dat is gelukt!
Veel plezier met je aankoop en we hopen je in de toekomst weer terug te zien.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Week geleden besteld

Week geleden besteld , al 4 keer bezorgmoment aangepast

4 de julho de 2026

Beste Erwin,

Vervelend om te horen dat de bezorging meerdere keren is aangepast. We begrijpen dat dit frustrerend is.

We hebben geprobeerd je bestelling terug te vinden, maar kunnen op basis van je naam geen order in ons systeem vinden.

Helaas hebben wij geen directe invloed op de bezorgmomenten van PostNL, maar we kijken uiteraard graag met je mee.

Zou je ons je ordernummer of bestelgegevens willen sturen? Dan gaan we direct voor je aan de slag om dit uit te zoeken.

Mooie broekjes,zitten lekker

Mooie broekjes,zitten lekker. Goed verpakt en keurige communicatie

26 de junho de 2026

Beste Ruud,
Hartelijk bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de zwemshorts goed bevallen en lekker zitten. Ook leuk dat je tevreden bent over de verpakking en onze communicatie. Veel plezier ermee!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige zwembroek! Toppertje voor deze zomer.

Geweldige kwaliteit en perfecte service!

Ik heb voor mezelf en als cadeau voor m'n vader de Classic stripe besteld en we zijn er alletwee super tevreden van! De afwerking is perfect. Fitting zou ik aanraden om eventueel eentje groter te nemen. Toppertje voor de zomer!

23 de junho de 2026

Resposta da Animaux Troupeau

Bedankt voor deze mooie review. Fijn te horen dat zowel jij als je vader zo tevreden zijn met de Classic Stripe. Dank ook voor de waardevolle tip over de pasvorm. We wensen jullie veel draagplezier deze zomer! ☀️

Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit.
Goede communicatie qua levering.
Top

3 de junho de 2026

Resposta da Animaux Troupeau

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat zowel de kwaliteit als de communicatie naar wens waren. We doen er alles aan om het van bestelling tot levering zo prettig mogelijk te maken. Graag tot een volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De goede keuze uit hoogwaardige aparte…

De goede keuze uit hoogwaardige aparte designer stoffen en een super quality van de zwembroeken gaan dit jaar mij er goed laten uitzien op de diverse stranden van Europa...ook bij Badlust in Rockanje...

27 de maio de 2026

Resposta da Animaux Troupeau

Daar doen we het voor: bijzondere stoffen, hoogwaardige kwaliteit en zwemshorts die opvallen. Geniet ervan!

Goede kwaliteit zwembroeken

Goede kwaliteit zwembroeken! Pasvorm
Goed. En service ook top. Had een verkeerd leveringsadres ingevoerd, een mail gestuurd en binnen een paar minuten antwoord dat het adres gewijzigd kon worden. Top!

26 de maio de 2026

Resposta da Animaux Troupeau

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, pasvorm en onze service. Veel plezier met je zwembroek en graag tot ziens!

Heel mooi!👌 de juiste pasvorm

Heel mooi!👌 de juiste pasvorm

7 de maio de 2026

Resposta da Animaux Troupeau

Bedankt voor je mooie review Claudia! Fijn om te horen dat de pasvorm precies goed is. Veel plezier met de Prugna Salento zwemshort! 👌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit zijn al jaren mijn absolute…

Dit zijn al jaren mijn absolute favoriete zwembroeken. Top kwaliteit en zitten als gegoten. Snel droog en plasvlekken tijdens zwemmen blijven niet zitten.. Aanrader.

23 de abril de 2026

Resposta da Animaux Troupeau

Wat een prachtige review, dankjewel!
Super om te horen dat onze zwembroeken al jaren jouw favoriet zijn en dat de kwaliteit en pasvorm zo goed bevallen. En ja.. snel droog en geen twijfelachtige vlekken na het zwemmen hoort er natuurlijk gewoon bij 😉 Veel zwemplezier gewenst!

Geweldig kwaliteits broekje

Geweldig kwaliteits broekje, lekkere stof … en een hele snelle bezorging 👍

6 de maio de 2026

Resposta da Animaux Troupeau

Bedankt voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, de stof én de snelle bezorging. Daar doen we het voor! Veel plezier met de LeoLeo zwemshort en hopelijk tot snel weer.

Zwembroeken zijn gewoon top

Zwembroeken zijn gewoon top! Ben tevreden over de lengte en dat ze nu wat stretch hebben, ook de rits is top! Prima prijs voor een zeer goede kwaliteit zwembroek, ik koop geen ander merk meer!

5 de maio de 2026

Resposta da Animaux Troupeau

Bedankt voor je enthousiaste review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de pasvorm, de stretch en de kwaliteit van onze zwembroeken. Fijn dat ook de rits en de prijs je bevallen. We waarderen je vertrouwen enorm!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooi product

Mooi product, wel wat langere levertijd

16 de abril de 2026

Resposta da Animaux Troupeau

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product. We zien dat het om een pre-order van de nieuwe collectie ging. Daardoor was de levertijd inderdaad iets langer dan je van ons gewend bent. Inmiddels is alles weer op voorraad en geldt weer: vandaag besteld, morgen in huis.

We hopen je in de toekomst weer snel van dienst te mogen zijn!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden met de zwembroek

Zeer tevreden met de zwembroek. Zit erg comfortabel en is een mooie stof.

10 de abril de 2026

Resposta da Animaux Troupeau

Bedankt voor je bericht! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de zwembroek. Goed om te weten dat hij comfortabel zit en dat de stof in de smaak valt.

We wensen je er veel plezier van!

Na 100 keer wassen nog niet verwassen

Na 100 keer wassen nog niet verwassen. Kan niet wachten op de nieuwe drop.

31 de março de 2026

Resposta da Animaux Troupeau

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de kwaliteit ook na veel wasbeurten goed blijft. De nieuwe collectie komt eraan!

Supersnelle en foutloze levering

Supersnelle en foutloze levering. Dik in orde.

22 de março de 2026

Resposta da Animaux Troupeau

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering supersnel en foutloos was. Daar doen we het voor. We hopen je snel weer terug te zien!