Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Trevlig app och bra recept. Lite korthuggen kontakt vid frågor Och egentligen inte så mycket ”coaching”. Fick känslan att de hade många klienter/ont om tid. Kan liknas mer vid tjänster som erbjuder k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Att anlita Anton som coach ångrar man inte,han har en sund syn på förhållande till kost och lär en att förstå att man kan äta och njuta av mat och ändå gå ner i vikt. Enkel bra app med kost och tränin... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag och min son kör detta upplägg tillsammans. Sonen har varit väldigt stringent medans jag, bland annat på grund av resor i jobbet varit lite mindre konsekvent. Detta syns på resultaten. Jag går sakt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anton och hans team är otroligt duktiga på att sy ihop ett kost-och träningsschema som passar individen. Enkel att skriva till via chatten och får en aldrig att må dåligt om man missar ett eller anna... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Personal trainer

Hjälper män & kvinnor bli sitt bästa jag genom kost & träningsschema, och viktigast av allt RÄTT TÄNK!

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

369 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Med Anton hittar man balansen vilket är nyckeln för ett hållbart liv.

Har testat många olika sätt men aldrig hittat balansen utan det har mer blivit jojo effekten på vågen. Nu tillsammans med Anton har jag verkligen hittat nyckeln till en balans där jag får äta allt men inte jämt och de maträtter jag fått recept på är otroligt goda. Jag kommer ihåg att jag i början frågade om recepten verkligen va rätt för jag fick äta så mycket och det va så gott. Jag höll schemat rätt slaviskt första 7-8 veckorna och droppade 12kg samtidigt som jag blev starkare och hade massa energi. Min resa med Anton fortsätter och jag är supernöjd. Snabb återkoppling, grymt goda recept och bra tips.

15 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Givande träningspass, god mat och stöttande coach

Givande träningspass men det som gör den stora skillnaden är den otroligt goda maten. Det blir lätt att hålla sig till planen och det känns inte som ett kostschema. Anton är väldigt snabb i sin återkoppling när man har funderingar och är alltid peppande och förstående.

15 de outubro de 2024

Snabb, hjälpsam och engagerad

Anton är en grym coach! Han är alltid lyhörd och stöttande, oavsett vilka behov eller önskemål man har. Recepten är otroligt goda så det känns knappt som att man går på kostschema, något som jag inte sett någon annan coach lyckas med. Det märks att Anton verkligen vill att man ska lyckas. Dessutom får man alltid snabb och hjälpsam återkoppling, vilket gör att man känner sig trygg. Rekommenderar varmt!

10 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekt för ett sunt liv

Perfekt för den som vill lära sig att leva ett sundare liv med en bra syn på mat och träning.
Recepten Anton skickar ut är oftast enkla och riktigt goda. Man håller sig mätt och sockersuget håller sig borta 😊
Appen har hjälpt mig mycket med strukturen i träningen.
Bra stöd från coachen både på bra och dåliga veckor

8 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anton är en lyhörd och mycket stöttande…

Anton är en lyhörd och mycket stöttande coach! Bra och goda recept och bra träningspass. Önskar man någon speciell maträtt eller sätt att träna på så löser han det åt en på ett snabbt och bra sätt. Jag var lite tveksam om tajmingen var bra för har haft och har rätt mycket på gång som gör att träning och mat kommit långt ner på priolistan men Anton hjälper en att anpassa och kommer med bra tips för att man ska gå pusslet att gå ihop. Jag kan varmt rekommendera Anton!

8 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har precis avslutat ett…

Jag har precis avslutat ett 9-månadersprogram med Anton. Anton har förändrat mitt liv för alltid, och jag är så tacksam för detta. Anton tankesätt kring mat och träning bör fler ta efter. Som många andra säger, "det känns knappt att jag går på diet". Enkel kommunikation genom appen, han finns alltid tillgänglig och är ett riktigt bra bollplank kring maten och träningen.
För er som funderar på att starta ett program med Anton, sluta tänk och gör det bara.
Tack för allt Anton!

4 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anton är extremt duktig och peppande

Anton är extremt duktig och peppande.
Jag har testat många online coacher men ingen som jag lyckats uppnå dem målen som jag gjort ihop med Anton, det är goda och varierande mål som knappt känns som att man följer något schema.
Och 80/20 funkar verkligen för mig!

Rekommenderar verkligen!

4 de outubro de 2024

Fantastisk coach!

Kanonbra upplägg 80/20 metoden. Goda och lättlagade recept.
Fantastiskt duktig och peppande coach som jag varmt kan rekommendera

1 de outubro de 2024

Anton är grym

Anton är grym! Snabb återkoppling på alla frågor/önskemål/funderingar man har. Dessutom är maten himla god, vilket varit avgörande för mig för att kunna hålla mig till schemat! Appen som man kör via är också toppen, enkel att förstå sig på och allt är samlat på ett ställe. Kan varmt rekommendera!

28 de setembro de 2024

Livsförändring

Jag har haft förmånen att få arbeta med en otroligt inspirerande onlinecoach Anton, som har förändrat mitt sätt att se på både mig själv och mina mål. Från dag ett har Anton varit engagerad, lyhörd och stöttande, alltid redo med nya insikter och verktyg för att hjälpa mig utvecklas. Det bästa med Anton är den genuina passionen för att se sina klienter lyckas det märks i varje samtal och i varje anpassat råd.

Om du letar efter en coach som inte bara ger konkreta råd, utan också inspirerar till personlig och professionell tillväxt, då är Anton utan tvekan rätt val. Jag kan inte nog rekommendera Anton för alla som vill ta sitt liv och sina mål till nästa nivå!

19 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ett bra steg mot drömkroppen

Valde att kontakta Anton för att man har sett honom som en av de ledande PT inom Sverige. Jag kontaktade andra först där dom tog helt otroliga priser (nästan en hel hyra) för att coacha en.

Är inne på min 9onde vecka nu med Anton, har växt i muskler och gått ner några kilon. Något som ger mig ännu mer motivation för att nå mina mål.

Alltid snabb på att svara och justera så att allt matchar dig, samt att appen som du får med är extremt välutvecklad å simpel jämt emot andra tjänster.

19 de setembro de 2024

Bra upplägg

Anton dök upp i instagramflödet och gjorde mat som såg riktigt god ut. Behövde lite nytändning med både kost och träning och skickade en intresseanmälan. Kände ganska snabbt att upplägget skulle passa mig, och det har det gjort. God mat som passar hela familjen. Sån mat som man kan fortsätta äta för alltid och inte bara en strikt diet under en viss period. Långsiktigheten tror jag är en stor anledning till att Antons upplägg fungerar.
Att få till träning har inte varit något problem för mig tidigare, men de resultat jag fått av träningen sen jag började med Antons program har jag inte fått sedan jag tränade med PT för flera år sen. Det gör det såklart än mer motiverande att fortsätta. Rekommenderar varmt Anton som coach.

12 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God mat och effektiv träning = resultat!

Kan verkligen rekommendera Anton som coach! Jag signade mest upp för att få ”accountability” och om jag inte skriver på ett tag får jag alltid ett meddelande med frågan hur det går eller hur det känns och det är toppen för mig. Maten är även supergod vilket gör att både mitt sötsug och sug efter köpmat är borta.
Träningen är också superbra. Pass under en timma men sjuka resultat.
Fem av fem ⭐️ på allt.

12 de setembro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Proffsigt!

Enkelt, lyhört och proffsigt!
Goda recept som ändras med lagom frekvens. Har redan kommit väldigt långt mot mina mål nu efter att ha stått still under ett par år utan coach.
Rekommenderas!

8 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är väldigt nöjd med Anton som coach!

Jag är väldigt nöjd med Anton som coach! Jag är ganska petig med mat men har alltid fått nya recept snabbt om något inte passar. Tycker om att man får ge feedback på träningsprogram som också ändras snabbt vid behov. Överlag väldigt nöjd!

6 de setembro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bättre återkoppling önskas.

Maten är enkel att göra och god. 5⭐️
Träningsprogrammet är kanon. 5⭐️ Programmet är enkelt att följa. Inga problem att få anpassat program när jag var på semester och inte hade tillgång till gym.
Det som drar ner omdömet är att det tar lång tid innan jag får återkoppling och ibland måste jag påminna igen om att jag vill ha återkoppling.

3 de setembro de 2024
logotipo da Team Ekefäll

Resposta de Team Ekefäll

Hej! Så kul att du är nöjd över kost & träning. Ser att det är just på helgen som återkoppling uteblivit. Ber om ursäkt för det men skriver man på helgen så får man svar på måndagen, hoppas det är förståligt.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.