Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Trevlig app och bra recept. Lite korthuggen kontakt vid frågor Och egentligen inte så mycket ”coaching”. Fick känslan att de hade många klienter/ont om tid. Kan liknas mer vid tjänster som erbjuder k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Att anlita Anton som coach ångrar man inte,han har en sund syn på förhållande till kost och lär en att förstå att man kan äta och njuta av mat och ändå gå ner i vikt. Enkel bra app med kost och tränin... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag och min son kör detta upplägg tillsammans. Sonen har varit väldigt stringent medans jag, bland annat på grund av resor i jobbet varit lite mindre konsekvent. Detta syns på resultaten. Jag går sakt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anton och hans team är otroligt duktiga på att sy ihop ett kost-och träningsschema som passar individen. Enkel att skriva till via chatten och får en aldrig att må dåligt om man missar ett eller anna... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Personal trainer

Hjälper män & kvinnor bli sitt bästa jag genom kost & träningsschema, och viktigast av allt RÄTT TÄNK!

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

369 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Är supernöjd med Antons coachande

Är supernöjd med Antons coachande! Två
månader in nu så har jag i princip blivit av
med mitt sötsug som var stort innan, gått
ner i vikt, blivit starkare och börjat hitta en
bra balans i vardagen. Anton peppar och
är flexibel när någon justering behöver
göras, guld värt! Maten är väldigt god också! Ser fram mot kommande
månaders fortsättning!🙌🏼

30 de agosto de 2024

Mycket bra kost

Mycket bra kost. Varierande mat. Bara såga till så ändrar Anton upplägg av mat. Jag är en såsig person som inte gillar torr mat. Men all mat är kanon. Det lilla extra gör så mycket. 🤘🏼😁

22 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har känts superbra att ha Anton som…

Har känts superbra att ha Anton som coach! Han tar verkligen hänsyn till ens personliga önskemål och justerar planen utifrån en själv. Min syn på kost och träning har absolut förbättrats och det tar inte upp lika stor del av mitt liv. Kan äntligen fokusera på allt det roliga i livet och faktiskt ta vara på det

20 de agosto de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag mår så mycket bättre i mig själv

Jag mår så mycket bättre i mig själv. Känner jag mycket piggare och känner mig mer som mig själv igen.
Lätta recept att följa och inspireras av.
Även använt träningsschemat lite och det är lätt att komma in i rutinen

20 de agosto de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har fått jättefint stöd och pepp

Har fått jättefint stöd och pepp även nu under sommaren när vardagen har varit svår att planera pga sjukskrivning. Jag är jättenöjd med maten då recepten även går hem hos barnen vilket har varit viktigt för mig. Har fått mer förståelse för kost och får inte längre dåligt samvete på helgen för att jag äter något extra gott. Det är så skönt att ha en coach som förstår vardagen och livet och vill hjälpa en att hålla långsiktigt och inte bara skapa en quick fix. Tack!

15 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mat är ingen ångest längre!

Blev tipsad av en kollega att köra med Anton. Bästa beslutet! Testat många dieter som jag inte lyckats hålla, men med Anton har jag lärt mig mycket om vad för typ av mat och hur mycket jag faktiskt kan äta men ändå gå ner i vikt. Ingen mer ångest för mat, och recepten kommer jag fortsätta med i framtiden 😊

9 de agosto de 2024

Mår jättebra

Jag mår mkt bättre nu med Antons kost och mitt träningsschema det är roligt o gå till gymmet igen kan även göra mina övningar hemma om jag så vill
Väldigt go mat lätt att följa recepten min sambo och min son är ochså med och äter på det
Rekommenderar Anton 👍👌

8 de agosto de 2024

Så smidigt upplägg

Så smidigt upplägg! Enkla recept, god vanlig mat, en klok coach med bra tips på att få vardagen att kännas hållbar. Anton dömmer inte och är lätt att prata med. Appen funkar fint och är smidig att hantera.

2 de agosto de 2024

Kan varmt rekommendera Anton

Kan varmt rekommendera Anton! Vill gå ner i vikt samt få ett sundare tänk kring mat och träning. Anton gör fina kostschema som inte känns som ett sådant, god mat. Även träningsprogram är anpassat till just dej och dina förutsättningar. Haft en trög start då jag började mitt i semestern men får gott stöd och pepp via appen!

30 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Känner mig starkare, friskare och mer energisk än på länge!

Jag kände inte igen mig själv i spegeln efter en stadig viktuppgång under en längre tid och bestämde mig för att prova Antons coachning. Det visade sig vara ett av de bästa besluten jag tagit eftersom jag efter nästan tre månader känner mig starkare, friskare och mer energisk än på länge! Maten är lättlagad och god, och coachningen har varit personlig och hjälpsam! Kan verkligen rekommendera detta 👍

30 de julho de 2024

Jag är supernöjd med Anton

Jag är supernöjd med Anton! Bra kommunikation, bra kostschema och bra träningsschema. Regelbundna uppföljningar. Kan inget annat än att varmt rekommendera Anton!

28 de julho de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har gått på kostschema tidigare i mitt…

Har gått på kostschema tidigare i mitt liv och då var det väldigt tråkig mat. Rasade i vikt och åt mat jag inte gillade. Nu äntligen får man äta god mat, lätta recept och ändå kunna gå ner i vikt och bygga muskler. Och jag låter de hellre ta lite längre tid så jag vet att jag kan hålla detta resten av livet. Det är ingen snabbfix utan detta är hållbart🙌🏽

23 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag hade en magisk upplevelse av detta…

Jag hade en magisk upplevelse av detta program. Jag känner att jag har kunnat gå ner i vikt, samtidigt som jag bygger muskler. Men ännu viktigare för just mig att kunna leva och unna sig då och då. Man får lära sig hur det funkar, vad som gör vad etc. Jag är super nöjd. Rekommenderar! Är inne på månad 3 nu!

23 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har fått toppenbra coaching med Anton

Har fått toppenbra coaching med Anton! Roliga och utmanande träningsscheman och lättillgängliga kostscheman. Svarar fort och är flexibel. Dessutom hjälper en at tlägga upp rimliga mål. Rekommenderas absolut!

22 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har testat lite olika coacher…

Jag har testat lite olika coacher tidigare, och det har varit med varierande resultat. Anton får jag ändå ha högst upp på listan och det beror framförallt på 2 saker.

1 - Appen! En väldigt smidigt och bra app. Det jag personligen älskar mest med den är att den räknar ut precis allt, och även hur mycket av vardera produkt som jag ska köpa för att kunna laga alla rätter som jag har valt (säg att du vill ha 5 portioner av kebabpizzan, då får du en siffra på totalen istället för att själv behöva addera i huvudet)

2 - Maten! Jag har haft coacher tidigare där det har varit den klassiska torra kycklingen med ris utan sås och liknande. Men här är det totala motsatsen. Det känns inte som att jag går på någon diet. Jag äter godare mat än jag gjorde innan jag startade med min "diet". Och inte bara det - Jag var extremt sötsugen tidigare, men det har släppt. Jag går aldrig hungrig och känner inte behovet av att köpa godis lika ofta.

Det enda jag äter sedan 2 månader tillbaka är Kebabpizza, Kycklingkebab med ris, Hamburgare Stuvade makaroner med köttbullar och Tacco gratäng (det finns mängder med andra alternativ, men jag är enkel av mig).

Anton svarar också snabbt på meddelanden och är kontaktbar. Många tips ramlar också in regelbundet som små videoklipp i appen.

18 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Känns knappt som att man går på ett kostschema

Började min resa med Anton för lite drygt 2.5 månader sen och kan verkligen rekommendera honom, han ger bra tips och hjälper ifall man frågar och när man vill byta ut recept eller dylikt gör han det snabbt,
Kostschemat innehåller väldigt god mat och enkelt att göra,
Gått ner 8 kilo och det känns knappt som att jag har gått på ett kostschema tack vare 80/20 metoden.

16 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det bästa med schemat man får tycker…

Det bästa med schemat man får tycker jag är kosten, den har varit bra upplagd för att man ska känna sig mätt och belåten utan att känna att man drar in på det goda.

Väldigt enkla recept som smakar bra och passar till matlådor! Väldigt skönt att slippa gamla tråkig ris och kyckling och istället får goda varierade måltider!

Träningsupplägget struktureras bra efter dina egna behov, tex har jag hemma en bänk och hantlar och fått mitt schema strukturerat så jag ej behöver skaffa gymkort! :)

Väldigt nöjd med anton som coach och appen som används gör det simpelt att hålla igång med kalorier och se hur du utvecklas i träningen.

3 de abril de 2024

Feedback

Antons arbetssätt och synsätt på kost, motion och hälsa är anpassat för alla. Genom att individuellt anpassa upplägget avseende kost och träning passar det både på motionsnivå samt på elitnivå. Anton är hela tiden coachande, supportiv och mycket hjälpsam. Det är lätt att få återkoppling och kontakt vid behov och han delger alltid kloka tankar och idéer. Samarbetet med Anton har gjort att jag utvecklats inom min idrott på elitnivå och det har hela tiden varit min målsättning. Jag kan rekommendera Anton och hans hjälp till alla. Träningsuppläggen är lätta att följa. Kostuppläggen likaså och anpassade så att hela familjen kan äta samma mat vilket gör det mer lätt implementerat i vardagen. Appen som samarbetet sker igenom är mycket smidig och lättanvänd.
En mycket kompetent och engagerad coach! 💪🏼😃

16 de julho de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.