Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Trevlig app och bra recept. Lite korthuggen kontakt vid frågor Och egentligen inte så mycket ”coaching”. Fick känslan att de hade många klienter/ont om tid. Kan liknas mer vid tjänster som erbjuder k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Att anlita Anton som coach ångrar man inte,han har en sund syn på förhållande till kost och lär en att förstå att man kan äta och njuta av mat och ändå gå ner i vikt. Enkel bra app med kost och tränin... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag och min son kör detta upplägg tillsammans. Sonen har varit väldigt stringent medans jag, bland annat på grund av resor i jobbet varit lite mindre konsekvent. Detta syns på resultaten. Jag går sakt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anton och hans team är otroligt duktiga på att sy ihop ett kost-och träningsschema som passar individen. Enkel att skriva till via chatten och får en aldrig att må dåligt om man missar ett eller anna... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Personal trainer

Hjälper män & kvinnor bli sitt bästa jag genom kost & träningsschema, och viktigast av allt RÄTT TÄNK!

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

369 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helnöjd med träning o kost

Anton har ett koncept som fungerar med vardagslivet. Det är god mat som fungerar för hela familjen.
Anton checkar in och kollar läget när man mest behöver det (utan att man
vet det själv😅)
Jag tog kontakt med Anton, då jag hört gott om honom och hans 80/20, och efter att jag följt honom på instagram o testat lite av hans måltider, så kände jag att jag var tvungen att ge mig denna chansen.
Jag har inte blivit besviken utan bara mer taggad på mat o träning💪
Super duger nöjd. Testa att köra med
Anton, du kommer inte bli besviken😁

18 de junho de 2024

Tveka inte!!

Jag är sååå himla nöjd och glad att jag beslutade att ha Anton som min online coach. Jag har haft mycket bra resultat med hans hjälp och har verkligen lärt mig att man behöver inte äta sallader för att gå ner i vikt. Jag har ännu inte nått min målvikt, men jag är definitivt på väg dit tack vare Anton. Han har skräddarsytt träningsprogram och kostplan som passar perfekt för mina mål. Hans uppmuntrande och stöttande attityd har verkligen hjälpt mig att hålla mig motiverad när jag har varit stressad och hjälpt mig bli mer fokuserad.

Om du letar efter en online coach som verkligen bryr sig om din hälsa och välbefinnande samt är dedikerad att hjälpa dig att nå dina mål, så kan jag starkt rekommendera Anton!!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Startade för snart 2,5 månader sedan…

Startade för snart 2,5 månader sedan med förhoppning att gå ned i vikt utan för den delen svälta mig och inte avstå helt från det onyttiga. 80/20 passar mig. Ned 0,5 kg i veckan ibland endast något hg men mindre mått. Goda recept och jag kan alltid få kontakt med byte av mat eller funderingar jag har. Bra träningsprogram. Jag är nöjd . Kan verkligen rekommendera Team Ekefäll .

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har haft en otroligt bra upplevelse i…

Har haft en otroligt bra upplevelse i min coachning med Anton! Proffsig, lättsam och väldigt tillmötesgående efter ens behov!

Jag har haft mycket i livet som kommit emellan under mina första veckor men aldrig känt mig sämre för de eller misslyckad tack vare peppen! Maten är helt magiskt god, nya rätter, traditionella rätter och allt där emellan. Bra variation och känner mig aldrig hungrig längre.

Skulle rekommendera alla jag känner att göra en sån här investering i sig själv, framförallt med en så bra coach som Anton, för en hållbarare livsstil!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Anton är väldigt tillmötesgående och…

Anton är väldigt tillmötesgående och ändrar kost och träningsupplägg efter behov som gör att du kan känna att du får den hjälp du behöver med att gå upp eller ner i vikt.

Har man inte så mycket kunskaper inom träning och kost kommer du få mycket hjälp och förståelse. Du får mer en hållbar syn på helheten som kan vara ögonöppnande.

Anledning till en 4 och inte 5a skulle jag säga är att jag hade förväntat mig mer irl check-ins.
Sen den andra är att för egen del som tränat genom hela livet hade det räckt med att signa på 2-3 månader och inte ha minimum som 6, fattar grejen liksom så känns tråkigt att vara uppbunden på en tid man inte får bestämma sen innan hur länge den skall vara.

12 de junho de 2024

Är supernöjd med Anton!

Är supernöjd med Anton!
Han är en lätt tillgänglig PT, lyssnar, bekräftar. Han utformar individuella träning-och kostplan efter ens behov, vilka jag utnyttar dagligen. Vid behov kan ändringar göras utan problem. Han är pronto att svara & peppa i chattfunktionen. Han är proffs i sin profession. Är så glad att han är just min PT i denna livsförändringsresa.
Rekommenderas högt!

4 de junho de 2024

En personlig livscoach!

Personligt utförda program, lyssnar & ger tid till varje specifik individ. Bra feedback och förståelse om man har något man inte tycker om eller vill lyfta tex. Inspirerande då det handlar om balans i livet, en livscoach helt enkelt!

30 de maio de 2024

Så nöjd!

Så jäkla nöjd med träning och mat. Känns verkligen som att man inte går på något kostschema. Allt är klockrent med Anton, kan varmt rekommendera att köra med Anton.

30 de maio de 2024

Super nöjd med allt!

Super nöjd med allt!
Men ska man välja något så måste jag ändå säga att mat variationen får 10/10.
Man tänker att man ska känna sig så begränas på diet och bara äta kyckling och ris men här är de raka motsatsen 🤩

28 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Magisk mat! Massa recept! En engagerad kostrådgivare!

Har haft kostschema hos Anton i 11 veckor nu har tappat 8 kg utan att offrat mycket så bra recept lättlagat o så goda kolla hans Instagram så fattar ni! Behöver man nå honom så skickar man i chatten så svarar han snabbt. Om man vill ändra något så fixar han det. Fast det viktigaste är att han givit mig verktyg för att lyckas med att fortsätta med samma kost tänk😍hela familjen äter samma mat👍

22 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anton är väldigt lyhörd på allt man…

Anton är väldigt lyhörd på allt man pratar om och justerar upplägget så de skall passa så bra som möjligt i vardagen. Verkligen individ anpassat. Har kört med Anton i ca 3 månader och kommer fortsätta minst det dubbla och säkert ännu längre. Rekommenderas starkt.

20 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra coachning mot en hälsosam livsstil.

Jag har upplevt att jag fått en bra start på min resa mot att leva mer hälsosamt, både genom bra träningsschema samt genom otroligt goda recept. Man får veckovis avstämning med frågan om veckan varit och snabba svar om det är något du undrar över. Kan varmt rekommendera😊👍🏼

19 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk resa för min del

Jag har kört tillsammans med Anton nu i snart 3 månader. Jag känner stor skillnad på denna korta tid genom relativt lite uppoffringar än vad jag trott där det såklart ingår mer träning men tänket kring mat/diet/levnadssätt är så mycket sundare än allt annat. Här handlar det om att få till en livsstil som är görbar i längden. Jag har kört andra typ 66dagar men där går man all in men firar sen med allt möjligt när man är i mål och sen är man tillbaka på ruta 1. Anledningen till att jag valde Anton var ju 80/20 för INGEN människa kan leva på en extrem diet utan allt som faktiskt gör livet härligt. Och framför allt känns det skoj för det finns inga riktiga måsten utan handlar om att få in ett sunt tänk som funkar för en själv i kombination med 3 barn för min del. Rekommenderar verkligen Anton

16 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Antons upplägg med träning och…

Antons upplägg med träning och kostschema har gjort att jag nu efter ca 3 månader har gått ner ca 6 kilo. Det har varit i lagom takt för mig då jag är lite äldre. Anser att övningarna har ett bra upplägg efter min ålder😃Anton är snabb på att korrigera om det är något jag vill ändra på oavsett kost eller träning. Bra upplägg med appen, lätt att följa med träning och kost. Ser fram emot resterande tiden som jag har med Anton😃

15 de maio de 2024

Nöjd klient!

Tydligt och väl anpassat upplägg för mig, Anton lyssnade på vad jag behövde och jag måste säga att jag fick det jag ville och blev positivt överraskad. Den mesta maten går hem även hos mina kräsna småbarn vilket gör helheten mycket mycket lättare. Har tagit till mig mycket i kosten och kan nu göra egna varianter med det jag lärt mig av programmet. Fått bra respons väldigt fort på vågen, i spegeln och stor skillnad i hur mycket jag kan lasta på på gymet.
Dessutom har jag blivit av med mitt ryggproblem jag drogs med i över ett år vilket bara det är värt allt.

Har fått 3 olika kostscheman hittills, alla anpassade efter mina önskemål och det är sjukt hur god mat jag för äta. Dessutom blir jag proppmätt, i början var jag tveksam till om jag kunde få i mig allt och då är jag matglad.

15 de maio de 2024

Anton är bara bäst

Anton är bara bäst. Gillar hela hans tänk, mat och träning. Detta är det bästa jag gjort för att investera i mig själv. Träningen har gjort mig starkare och med Antons hjälp vågar jag utmana mig rejält. Sen är kosten kanon. Fantastiskt god mat som är lättlagad och passar alla.
Undrar jag något så får jag svar snabbt också. Har du funderat på detta så bara kör tycker jag.

14 de maio de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.