ANWB Verzekeren Avaliações

3.243
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij waren met onze hond op vakantie, helaas ging het niet goed met hem en hebben we een verblijf moeten annuleren wat bij het hotel niet meer kon. Onze hond is een paar dagen later overleden. De ANWB... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een ontzettend fijne, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Zoon die alleen reist ongeluk gehad in Bali. Moest geopereerd worden en de medewerkers en dossierverantwoordelijke van ANWB hebben mij... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Olec scherm van iphone stuk. Contact via website ANWB gehad vanwege daar een reis en annulering verzekering. Dagwaarde retour. Gelijk antwoord welk bedrag ik kan verwachten en heel snel op rekening te... Ver mais

Detalhes da empresa

5. Seguradora de motocicletas
  6. Seguradora de Viagem

Sobre ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren

Bij ANWB Verzekeren kies jij de verzekering die bij jou past. Voor thuis, onderweg of op vakantie. Problemen met je auto, plotselinge veranderingen in je plannen of schade aan je spullen? Wij staan voor je klaar bij schade of pech. Kies voor een verzekering met de deskundige hulp en service van de ANWB.

Waarom een ANWB Verzekering?
✅ Standaard 5% korting voor leden
✅ 24/7 contact met de Alarmcentrale
✅ Persoonlijke hulp bij schade

Alle ANWB Verzekeringen

🤝 Korting voor leden
Als ANWB-lid ontvang je standaard 5% korting op alle ANWB Verzekeringen. Zo ben je extra voordelig verzekerd.

📞 24/7 contact met de Alarmcentrale
Heb je schade of pech? De ANWB Alarmcentrale is 24/7 bereikbaar, waar je ook bent. Zo weet je zeker dat je er niet alleen voor staat. Wij denken met jou mee en helpen je weer verder.

⭐️ Persoonlijke hulp bij schade
Wij zorgen dat je thuisgebracht wordt als je auto total loss is. We regelen een vliegticket als een familielid thuis ernstig ziek is geworden. En we helpen jou om je schade volledig af te handelen. Bij ANWB Verzekeren staan we voor je klaar met persoonlijke hulp bij schade.

♻️ Zorgeloos, duurzaam en met plezier onderweg
Bij de ANWB willen we dat iedereen zorgeloos en met plezier onderweg kan gaan, in een duurzame samenleving. Daarvoor zetten we ons in met onze verzekeringen, verkeersinformatie, reistips en nog veel meer. Meer weten over de ANWB en onze missie? Lees meer over onze maatschappelijke projecten.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

3 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

(3.243)

1.776 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Goed en snel opgelost

Goed contact, duidelijk wat ze nodig hebben en snelle oplossing.

16 de julho de 2026

Resposta da ANWB Verzekeren

Hartelijk dank voor deze mooie review, Dennis! We zijn blij te horen dat het contact duidelijk was en dat we snel een oplossing hebben kunnen bieden.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Was met dochter in Londen toen ik een…

Was met dochter in Londen toen ik een epileptische aanval kreeg. Ben goed behandeld door ambulance broeders en later ook in het Ziekenhuis. Mijn vriend heeft thuis alles af kunnen handelen. Verder geen omkijken naar gehad.

14 de julho de 2026

Resposta da ANWB Verzekeren

Wat fijn om te horen dat je, ondanks de schrik, zo goed geholpen bent in Londen en dat alles thuis geregeld kon worden. Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen. We hopen dat alles nu weer goed gaat, Natas!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ANWB Reisverzekering dekt geen diefstal uit bewaakte afgesloten parkeergarage in Parijs.

Nog steeds geen uitkering van schadeclaim van diefstal uit auto die in een afgesloten en bewaakte hotelparkeergarage stond. De weigering van de uitkering wordt na herhaalde verzoeken steeds niet onderbouwd met polisvoorwaarden van de reisverzekering van de ANWB. Het blijkt dat de ANWB geen schade dekt bij diefstal uit een auto die langer dan 1 dag in een door bewakingspersoneel beveiligde en gesloten garage geparkeerd staat. Staat nergens in de polisvoorwaarden. Daarnaast blijkt de ANWB geen diefstal te dekken van elektronische goederen zoals iPad. Staat niet in polisvoorwaarden.
De ANWB Reisverzekering zegt geldig voor vakanties tot 60 dagen, maar dekt misschien ook alleen maar de eerste dag? Wat is er aan de hand met de ANWB?

24 de maio de 2026

Resposta da ANWB Verzekeren

Bedankt voor het delen van je ervaring, Paul. We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer een schadeclaim anders wordt beoordeeld dan je verwacht, zeker als het gaat om een diefstal tijdens je vakantie.
We zien dat er inmiddels een klacht en aanvullend bezwaar zijn ingediend en dat deze momenteel nog in behandeling zijn. Daarbij wordt opnieuw gekeken naar de specifieke omstandigheden van je situatie.
In onze beoordeling spelen niet alleen de locatie van het voertuig, maar ook de omstandigheden waarin bagage en waardevolle spullen worden achtergelaten een rol. Voor waardevolle spullen, zoals elektronica, geldt daarnaast een extra zorgplicht. Dat betekent overigens niet dat elektronica of alleen de eerste vakantiedag niet verzekerd zou zijn; die conclusie herkennen wij niet.
We begrijpen dat je graag meer duidelijkheid wilt en vragen je daarom de uitkomst van de lopende klachtenprocedure af te wachten. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De medewerker was vriendelijk en deed…

De medewerker was vriendelijk en deed haar best mijn vraag juist te beantwoorden. Ze gaf informatie waar ik wat aan had. Helaas was het antwoord niet wat ik gehoopt had. Maar de informatie was wel duidelijk.

27 de julho de 2026

Resposta da ANWB Verzekeren

Bedankt voor het delen van je ervaring!

Dubbele verzekering

Dubbele verzekering bovendien uitermate moeilijk te bereiken

27 de julho de 2026

Resposta da ANWB Verzekeren

We zullen je ervaring meenemen, Lily!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Voor t eerst van mijn leven op vakantie…

Voor t eerst van mijn leven op vakantie . Alles goed verzekerd. Nu was door een foutje op t gemeentehuis mijn paspoort ongeldig verklaard en ik zat net voor 3 weken in canada. Dus paniek daar noodpaspoort moeten regelen excursies af moeten zeggen. Extra hotel overnachting etc etc. Verzekering doet niks dat is dan teleurstellend

25 de julho de 2026

Resposta da ANWB Verzekeren

Wat vervelend om te horen dat je eerste vakantie zo onfortuinlijk is verlopen door problemen met het paspoort. We begrijpen dat dit voor veel stress heeft gezorgd. We waarderen het dat je de tijd heeft genomen om je ervaring met ons te delen. We zullen de feedback intern bespreken.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Verloren bril en ziek

Ik heb er zelf een paar keer over moeten nemen omdat ik niks hoorde. Het antwoord was dat het erg druk was. Ik heb nu nog steeds een andere aanvraag ingediend, ook een paar keer over gebeld en nog steeds niks gehoord

6 de junho de 2026

Resposta da ANWB Verzekeren

Hallo Rinke, we begrijpen goed dat je het liefst binnen een dag iets hoort, helaas lukt dat niet als het druk is. We proberen altijd zo snel mogelijk je aanvraag te bekijken en hier ook antwoord op te geven. We hopen dat je dit begrijpt. Als je vragen hebt, kun je ook altijd bellen naar 088 299 30 00.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima geholpen en verzekering heeft…

Prima geholpen en verzekering heeft uitgekeerd

24 de julho de 2026

Resposta da ANWB Verzekeren

Wat fijn om te horen dat we je goed hebben geholpen en dat de verzekering heeft uitgekeerd! Bedankt voor je positieve feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De medewerker begeleidde mij…

De medewerker begeleidde mij telefonisch binnen een half uur weer de op. Hij legde duidelijk de betekenis uit van de 2 lampjes die gingen branden in mijn auto en dat ik verantwoordverder kon rijden.

24 de julho de 2026

Resposta da ANWB Verzekeren

Hallo, bedankt voor je review. We zijn blij dat we je duidelijkheid hebben kunnen geven.

Prima afgehandeld!

Doorloop/behandeltijd was wat lang. Echter; dit is wellicht te verwachten in de vakantieperiode. Informatie door de medewerker en afhandeling van de claim was perfect, zoals ik van ANWB gewend ben.

23 de julho de 2026

Resposta da ANWB Verzekeren

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Edwin!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd prettige en geduldige hulp

Altijd prettige en geduldige hulp. Zelf het transport van mijn auto na het ongeval j.l. is goed is verlopen. Bedankt!

9 de fevereiro de 2026

Resposta da ANWB Verzekeren

We zijn blij om te horen dat je goed bent geholpen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ten eerste omdat ik de ANWB over het…

Ten eerste omdat ik de ANWB over het algemeen een sympathieke organisatie vind. En over het algemeen wordt je correct en niet opdringerig geholpen.

23 de julho de 2026

Resposta da ANWB Verzekeren

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent, Bert!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen reactie na gemeld inbraak behalve dat het drukker is dan normaal

Is bij ons ingebroken. We zijn verzekerd bij de ANWB. We wachten nu al meer dan twee weken op een noodoplossing. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met de ANWB over deze kwestie. We komen in een of ander menu waar je niet meer uitkomt en je kunt niet terugbellen. Dit is niet wat ik van haar verzekering verwacht.

7 de julho de 2026

Resposta da ANWB Verzekeren

Hallo Jan Maarten, we willen je bedanken dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We vinden het jammer om te horen dat jullie zolang moeten wachten op een oplossing van ons na een inbraak. We hebben even gerichter met je mee gekeken. En we zien dat er ondertussen contact is geweest. Mocht dit niet zo zijn of mocht je nog andere vragen hebben. Dan horen we het graag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Medische kosten voor een huisdier buitenland

Medische kosten voor een huisdier in het buitenland bij mijn reisverzekering gedeclareerd, samen met de benodigde nota's enz. E.e.a. werd snel afgehandeld en tot aan het maximumbedrag vergoed.

21 de julho de 2026

Resposta da ANWB Verzekeren

Hallo Maarten, wat fijn om te horen dat de afhandeling van de medische kosten voor je huisdier in het buitenland zo snel en naar tevredenheid is verlopen. We waarderen je positieve feedback enorm!